| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 22:52
pinokio.. ja do tej mety nie ide choc mam niedaleko
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 22:59
Pozdro dla wszystkich obecnych!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mecz chyba najnudniejszy w tym sezonie!!
Szkoda, że będzie 4 liga, ale jedynym pocieszeniem (co prawda mizernym) będą derby Chemik Police & Pogoń Szczecin :-) najlepiej by było jakby Chemik grał w 3 lidze, a Pogoń w 1!!!!!!!!
W takim razie zapraszam już do Polic (innej sytuacji nie może być niż Pogoń Nowa w 4 lidze - taką mam nadzieje)
[Ostatnio edytowane przez SEBOL_MKS: 2003-05-31 23:09]
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 23:08
> Ja i BUJU jeszcze bylismy w koszulkach PogonOnLine.pl Sektor 5 .
Widzialem was, siedzial z wami gosc w koszulce Pogoni??
Siedzialem blisko was...
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 23:12
> > Ja i BUJU jeszcze bylismy w koszulkach PogonOnLine.pl Sektor 5
> Widzialem was, siedzial z wami gosc w koszulce Pogoni??
> Siedzialem blisko was...
Tak, to my 
A ten w koszulce Pogoni to tez z forum Jak chce to niech sie ujawni
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 23:23
Mi też się łza w oku zakręciła, było mi naprawdę smutno. Jak można było tak zniszczyć klub. Szkoda że Portowcy rzucali koszulki tylko w jeden sektor. Byłem na 1 i podszedł do nas tylko Mariusz Misiura, reszta nas olała tak jakbyśmy nie istnieli.
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 01/06/2003 03:00
Szkoda mi Pogoni,naprawdę.Mi też jest żal,że nie będzie meczów Legia-Pogoń i Pogoń-Legia.
Ale i tak zawsze będą mnie interesowały wyniki Pogoni.Zarówno Pogoni Nowej w IV lidze jak i tej Pogoni w II. [Ostatnio edytowane przez Ciacho: 2003-06-01 03:08]
|
LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006
Powstanie '44 - PamiętaMY
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 01/06/2003 03:29
Juz jestem.Sanbal jeszcze zostal z .... i ..... Szkoda ze nie bylo nas wiecej .Moze kiedys spotkamy sie w wiekszym gronie
|
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 01/06/2003 04:08
Kopol!!!!Wrocilem!!Razem z Tobs Kopol i razem z ..... oraz ..... Swietnie sie bawilem w Pinokio!!!!Po Twoim wyjsci zagadalem jeszcze do ... i z czystym sumieniem wyszedlem z klubu... Kopol!!!!Faza bylas ostra w klubie!!Niech zyje ... oraz ... wraz z wszystkimi pilkarzami Pogoni.Peace!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 01/06/2003 15:01
powiedzialem sobie ze nie bede placil kondorowi za bilet, ale przelamalem sie i na ostatni mecz musialem pojsc, gra beznadziejna Walburg choc trzeba przyznac aktywny stwarzal wieksze zagrozenie pod swoja bramka niz przeciwnika, a Szubert (chyba gral z 10) tak cienkiego to go jeszcze nie widzialem, wykonywanie rzutow roznych wolalo o pomste do nieba, ale moze nie chcieli skrzywdzic Szczakowej. Lecz nie mecz w tym momencie byl najwazniejszy tylko pozegnanie sie z 1 liga, doping wspanialy ale od ... 90 min a szkoda. Mowi sie trudno Cos sie konczy, Cos zaczyna.
Do zobaczenia w IV lidze (oby).
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|