Odp: Sparingi przed sezonem 2017/2018 - 27/06/2017 19:07
Nie oglądałem na żywo-z relacji wychodzi, że Zwolak całkiem dobrze, prócz gola (!) sporo dobrej gry. Ktoś, coś więcej? Jak Mate i Rudol? Fajnie jakby odpalili przy Skorży
Odp: Sparingi przed sezonem 2017/2018 - 27/06/2017 19:26
Zwoliński nieźle, chociaż wciąż widać że drewniany (przez tę siłownię).
Mate miał udział przy drugiej bramce (dobrze rozprowadził akcję) poza tym sporo zagrań do tyłu, ale widać było przebłyski.
Rudolowi się nie przyglądałem więc ciężko powiedzieć.
Załuska na pewno lepiej gra nogami od naszych parodystów bramkarskich, wybronił jedną groźną sytuacje.
Odp: Sparingi przed sezonem 2017/2018 - 04/07/2017 10:13
Edit: Zmianie uległa godzina i formuła rozegrania spotkania sparingowego z Chojniczanką Chojnice. Piątkowy (7 lipca) testmecz odbędzie się godzinę wcześniej, a więc o g. 17.00.
Kluby ustaliły też, że spotkanie będzie mieć 3 tercje, każda po 45 minut.
Mecz zostanie rozegrany na stadionie im. Floriana Krygiera (główne boisko), a wstęp na to spotkanie będzie bezpłatny.
Ostatnio edytowany przez: ZPL, 4 lipca 2017, 21:24 [2 raz(y)]
Odp: Sparingi przed sezonem 2017/2018 - 07/10/2017 14:48
Może nie przed sezonem ale chyba najbardziej odpowiedni temat. Na ten moment wygrywamy 2:0 z Chrobrym. Węgier klasycznie spierdolił sytuacje sam na sam. Która to już w tym sezonie?
Odp: Sparingi przed sezonem 2017/2018 - 07/10/2017 14:50
Gramy zdecydowanie lepiej od rywala. Pytanie czy nie mogliśmy tak z Bytovią? ...
Ustawienie 3-5-2 ma bardzo mocny potencjał, szczególnie że mamy świetnego Nunesa na lewej. Gorszy Niepsuj, ale też może się wyrobi do takiego ustawienia.
Bardzo dobrze Murawski, Drygas, Nunes. Naprawdę zaskoczeniem jest, że ten pierwszy nie gra - wprowadza niesamowity spokój w środku pola, rewelacyjnie rozgrywa (np. Podanie przy bramce Drygasa, palce lizać). Według mnie obecnie pewniak do pierwszego składu.
Najgorsi na boisku - zdecydowanie (jak zwykle) Listkowski no i Gyurcso ...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.