Odp: Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin - 08/05/2016 12:22
Ja mam wrażenie, że z tymi usprawiedliwieniami to już odlecieliśmy totalnie.
- Plakaty? - Są rozwieszane przez kibiców. Bilbordów nie ma i dawno już nie było, a jednak potrafiło przyjść po 10000 ludzi.
- Terminy? - Rozumiem piątek i poniedziałek, ale sobota i niedziela? To kiedy mamy grać w piłkę? Podczas długiego weekendu w środku? By wszystkim pasowało? Znam ludzi co mają po 150 km do Szczecina i nie ma zlituj się. Ja sam jak trzeba było to i będąc 300km dalej wkładałem dupę w pociąg i na mecz. Trzeba chcieć!
No i chyba najważniejsze co do frekwencji. Która strefa zawsze jest słaba? 2! Nie ma co gadać na pikników z prostej, bo oni akurat sumiennie wypełniają stadion. Spójrzmy lepiej na nas. Gdzie te zbiórki dzielnicowe? PSM kiedyś 100 osób, teraz zbiórek brak. UNS też spore liczby, a teraz?
Wszyscy obniżyliśmy formę i takie są efekty. Czy młodych zarażamy fanatyzmem? No słabo. Ilu z was(nas) wzięło jakiegoś dzieciaka z okolicy na mecz? Kupiło mu bilet i odstawiło do domu? Myślę, że nie jest takich osób zbyt wiele. A skąd te dzieciaki mają łapać bakcyla, skoro ich rodzice nie chodzą, to kto ma ich zabrać?
Ten sezon już jest stracony, pytanie tylko co w końcu! ogarniemy się w swoich małych ojczyznach, czy dalej będziemy tylko narzekać na marketing.
Odp: Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin - 08/05/2016 14:19
Ja uważam, że głównym problemem jest większa ilość meczów w sezonie. Po pierwsze wiąże się to z dodatkowymi kosztami (jeżeli chce się być na każdym meczu), a po drugie ciśnienie opada, jeżeli gra się x razy z tym samym przeciwnikiem. Do tego dochodzi podwyżka cen biletów oraz nudnawy styl gry, wyniki w poprzednich grupach mistrzowskich i pomniejsze czynniki.
Odp: Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin - 08/05/2016 18:41
Zawsze po tym jak ludzie wychodzą przed końcowym gwizdkiem i nie jest to spowodowane np. tym, ze spieszą się na transport etc. to mam taka cichą nadzieję, że już nigdy więcej nie przyjdą na stadion.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin - 09/05/2016 19:23
A mnie najbardziej zastanawia, za co większość młyna biła piłkarzom brawa po meczu?
Podziękowania za wywrócenie się na ostatniej prostej w biegu po puchary? Za walkę, zaangażowanie i jeden celny strzał? Za to, że nie musimy się teraz wykosztowywać na żaden wyjazd za granicę?
Serio, nie rozumiem...
Odp: Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin - 09/05/2016 23:13
ja tez nie rozumiem !!! wasilewski po euro jak spierdolili powiedzial ze woli zeby mu napluc w pysk niz sluchac januszy nic sie nie stalo!!!! taka kurwa mala roznica
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.