"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
ps. Jeszcze w temacie cen biletów cytat z Mroczka:
Prezes jednak zapowiada, że ceny biletów nie będą wygórowane (nie wyższe niż na mecze ligowe), a ponadto nie trzeba będzie przy kupnie okazywać żadnych kart kibica czy podawać numerów PESEL.
- Będzie normalnie. Jak w Europie - zapowiada Mroczek.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 14/06/2013 20:50
Jak dla mnie powinni potraktować ten mecz jako promocję. To doskonała okazja by przyciągnąć ludzi na stadion i jeżeli dadzą bilety korzystne cenowo, a nie jako uzupełnienie budżetu to będzie rewelacja i ludzie mogą sobie przypomnieć o Pogoni Zacieram ręce!
200 zł to abstrakcja? W lipcu do gdańska przyjeżdża na presezon Barcelona, być może bez połowy graczy reprezentantów Hiszpani która będzie hrać na pucharze konfederacji. Koszty biletów? 220 zl...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Super. Byleby teraz tylko to dobrze rozreklamować, nie dojebać biletów za 50 zł i może być niezła frekwencja.
Ja się boję żeby nie krzyknęli biletów za 150 albo 200 zł..
Pamiętam jak za ptaka graliśmy towarzysko z Herthą i wtedy bilet kosztował 15zł... tyle samo co bilet na mecz ligowy, sprawdziłem bo akurat zachowały mi się te bilety. Wiadomo Hertha to nie Lyon i było to parę ładnych lat temu, ale sam fakt że cena była identyczna jak na normalny mecz.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 15/06/2013 10:23
Gdzie Rzym, gdzie Krym? Skład Barcelony poda ci każde dziecko, bez zastanowienia, a w Lyonie gra może trzech piłkarzy, których ktoś trochę interesujący się piłką może kojarzyć. To nie jest raczej wielki magnes.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 15/06/2013 10:52
Nie no może nie trzech, ale racja, że nie ma co porównywać OL do Barcy. Myślę, że dla wielu ludzi jednak jest to magnes i przyjdą może i pierwszy raz na Pogoń. Frekwencja pewnie koło 12 tysięcy będzie...
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 15/06/2013 11:12
A ilu więcej? To nie Lyon Juninho czy Benzemy. Jedyne nazwiska, jakie może kojarzyć przeciętny kibic, idący na ten mecz, to Gourcuffa i Lisandro Lopeza, które absolutnie szału nie robią, dlatego też nie ma podstaw, żeby ustalić wysokie ceny za bilety.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 15/06/2013 11:29
Po 1 Lyon to nie Barca, po 2 stadion też trochę innej klasy, po 3 mecz w tygodniu. Poza tym skoro prezesi wiedzą, że nawet za darmo nie wypełnią trybun to nie rzucą takich bajońskich sum już ktoś wklejał deklaracje Mroczka, że ceny będą podobne do ligowych więc bez przesady z tymi 200zł.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 15/06/2013 14:33
Po cenach biletów widać, że mecz z Barcą to przedsięwzięcie skierowane bardziej do wszystkich polskich fanów katalońskiego klubu niż do samych kibiców Lechii. Bo chyba tylko prawdziwi fanatycy wyłożą tyle hajsu, by obejrzeć w akcji "ogórków" z La Masii i kwadrans gry Leo Messiego. Przeciętny kibic zielonych puknie się trzy razy w czoło i zawróci na pięcie. Mam nadzieję, że nasi prezesi pójdą w odwrotnym kierunku, ustalą ceny na zachęcającym poziomie i wykorzystają nadarzająca się okazję do ściągnięcia starych i nowych kibiców na Twardowskiego. Został niecały miesiąc - potrzeba sprawę już teraz nagłośnić, bo w wakacje ludzie planują sobie różne rzeczy.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.