Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
A to ciekawe że chce się Arce dymać 250 km. na jakiś sparing hehe
Djousse podobno bramkę strzelił a'la Del Piero czekam na filmik z bramką
I mamy bramkę meczu. Kto strzelcem? Gutowski! Przyjął piłkę w polu karnym na klatkę piersiową i strzelił w długi róg z obrotu. Prosimy koniecznie obejrzeć gola w skrócie Pogoń TV.
Gutowski i Neumann powinni być moim zdaniem zgłoszeni do kadry Ekstraklasowej Pogoni na rundę wiosenną szkoda że z pierwszym zespołem nie przygotowuje się jeszcze Sobolczyk bo to też ciekawy piłkarz na prawą obronę no ale jego podobnie jak Zwolaka chcą gdzieś wypożyczyć.
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 22 stycznia 2013, 12:35 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Tym razem 4-4-2. Chyba Skowronek nastawia się na grę dwójką w ataku i szuka dobrego ustawienia do tego.
Dusan Pernis - Peter Hricko, Hernani, Maciej Dąbrowski, Mateusz Lewandowski - Adrian Budka, Takafumi Akahoshi, Wojciech Golla, Adam Frączczak - Mouhamadou Traore, Tomasz Chałas.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 30/01/2013 19:03
i poszli po całości obrońcy tylko strzelają . Teraz nikt nie może zarzucić dyr .sportowemu iż potrzebny jest obrońca sami są" elokwentnymi "obrońcami którzy atakują.AAA napastnicy są od tego aby robić szum w strefie obronnej przeciwnika .Aż się boje o skuteczność na wiosne
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 02/02/2013 15:16
Pogoń (I połowa): Dusan Pernis - Julien Tadrowski, Maciej Dąbrowski, Emil Noll - Takuya Murayama, Maksymilian Rogalski, Bartosz Ława, Takafumi Akahoshi, Adam Frączczak - Tomasz Chałas, Mouhamadou Traore.
zastanawia jedno: po co pchanie na siłę ustawienia 3-5-2 i wstawianie Traore do składu? W lidze z 3 obrońcami będziemy tracić średnio tyle bramek co z Błękitnymi, a strzelać więcej i tak nie będziemy bo nie mamy 2 klasowych napastników, nie mamy nawet 1 klasowego, więc 4-5-1 jest OPTYMALNYM zestawieniem dla Pogoni. Obrona przynajmniej nie będzie dziurawa jak ser szwajcarski, a pomocnicy czasami coś strzelą i jakoś to będzie.
Ustawienie 3-5-2 będzie wykorzystywane wtedy kiedy będziemy przegrywali i gonili wynik, wiec sprawdzanie tego ustawienia w sparingach jest dobrym pomysłem trenera. Nikt w Polsce nie gra takim ustawieniem wiec zawsze można spróbować czegoś nowego
Zwłaszcza, że wykonawców do tego ustawienia wydaję się mamy dobrych. Tzn obrońcy, którzy mogą grać na bokach i środku (Noll i Tadrowski + Dąbrowski/Hernani), do tego skrzydłowi, którym nie jest obca gra w obronie jak i pomocy (Pietruszka, Budka, Frączczak) no i co najważniejsze w tym ustawieniu czyli środek pola (Rogal, Aka, Ława i za napasnikiem Edi). Na dwóch typowych atakujących przy naszym 'bogactwie' nie ma co liczyć. W sparingach grają, żeby każdy swoje wybiegał. Raczej najlepsza opcją jest wysoko grający Edi + Chałas/Djousse. Po to są sparingi żeby takie rzeczy testować, nie ma co patrzeć na wyniki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.