Zebym ja cie k**** nie znalazl za wyzywanie mnie od gejow chlopaczku. Bede w PL to pojde do siedziby i sie przedstawie, na teraz koniec pisania o mnie bo off topa robicie
I uważasz że się tym załamie? To tylko umocni mnie w przekonaniu jacy ludzie tym forum kierują. Nie wszyscy żyją w nędznej polskiej rzeczywistości z pustym portfelem i szarym blokiem za oknem, są też tacy którzy kochają swoje rodzime miasto, kochają swój klub i nie mają potrzeby "manifestowania na stadionie jak to mi w życiu źle", rozumiesz?
Koleś, ty to potrafić wkurwić. Czy tylko ja mam wrażenie że to kolejne najście pana L... ?
pan L pisał , że mieszka w wieżowcu na Ostrowskiej, wiec to raczej nie on
ale może jakiś brat, lub chłopak.. chuj go wie.
Zebym ja cie k**** nie znalazl za wyzywanie mnie od gejow chlopaczku. Bede w PL to pojde do siedziby i sie przedstawie, na teraz koniec pisania o mnie bo off topa robicie
z tego co pamietam to tobie nikt nie grozil...hmmm, ale skoro taki z ciebie ostry zaowdnik to pewnie mozesz sie przypomniec jak bedziesz w Polsce...szara Polska rzeczywistosc nie laczy sie tylko z pustym portfelem, szarymi blokami i manifestacja swoich problemow na stadionie..szara rzeczywistosc laczy sie z ciaglym przesladowaniem kibicow i proba znisczenia ich indywiudualizmu..zwyciestwo zalezy od jednosci a kibice sukcesu wpierdalajacy popcorn oraz wygodna emigracja ktora zyje realiami zjebanego zachodu(chociaz Niemcy, Wlosi kochaja piro i mozna?) probuje niszczyc ta jednosc...powiem ci jedno pajacu, chlopaku lewszy albo inny wynalzku- jest pelno chlopakow na emigracji ktorzy przyjezdzaja wrzucaja hajsy do puch i licza ze chociaz w jednym meczu ich pieniadze pojda na piro( badz co badz za ktore poniekad i oni beda placic kare) ktore doda kolorytu Naszym szarym trybunom ,Naszej szarej rzeczywistosci i pokaze zjaebanym wladzom ze jestesmy i mamy sie dobrze!!!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Pogoń w ekstraklasie - kibicowsko - 01/10/2012 22:57
Sonny jakbyś jeszcze nie ogarnął to SKPS jest Stowarzyszeniem więc jego finanse są jawne.
Pierdolisz o racach na murawie, a chuja wiesz po co były rzucane. Zapytaj się swoich kolegów na emigracji ilu z nich wpłaca kasę na konto tego czy innego stowarzyszenia kibicowskiego nie oczekując niczego w zamian. Mają w dupie czy kasa idzie na race czy na karę za nie, bo cieszy ich że w ogóle mogą w jakikolwiek sposób pomóc swojemu ukochanemu klubowi.
Odp: Pogoń w ekstraklasie - kibicowsko - 02/10/2012 07:56
Sonny się wyłączył Czyżby odłączyli neta na emigracji za niepłacenie rachunków Więc proponuje zmienić temat Pozdrawiam p.s. Uważajcie jak wróci to Wam zrobi prawdziwą WOJNEEEE !!!!!!
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Sonny się wyłączył Czyżby odłączyli neta na emigracji za niepłacenie rachunków Więc proponuje zmienić temat Pozdrawiam p.s. Uważajcie jak wróci to Wam zrobi prawdziwą WOJNEEEE !!!!!!
Może powróci pod nickiem Pannasonic
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Sonny
takich rzeczy nie wypisuje się w internecie
nikt Ci nie broni przejść się do siedziby SKPS i sprawdzić wszelkie rozliczenia, jak nie możesz teraz to po powrocie z emigracji a póki co zamknij ryj bo marudzenie na forum co do syt. na trybunach i kar nie będąc ani razu na meczu w tym sezonie jest bardzo delikatnie mówiąc śmieszne...
również dołączam się pytanie ile razy w przeciągu ostatniego roku piro lądowało na murawie?
2
To przepraszam za pomylke i w sumie niedlugo zjezdzam do domu na tydzien to sie przejde do SKPS. Juz nie bede tu wypisywal glupot
Daj im tylko znać wcześniej jakie dokumenty do kontroli przygotować
Powinniśmy zrobić zebranie, niech różni przedstawiciele stron miast, fc i tak dalej, zbiorą się do kupy i ustalić co ma być dalej z naszą postawą na trybunach. Mam nadzieje że w końcu wykorzystamy ten potencjał który w nas jest, jesteśmy dumą pomorza, cały region z nami! (prawie )
Na dodatek chyba warto jak za dawnych czasów przejść się na trening naszych grajków i przypomnieć im dla kogo grają i o co mają
Ostatnio edytowany przez: bark77, 13 marca 2017, 23:35 [3 raz(y)]
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Odp: Pogoń w ekstraklasie - kibicowsko - 03/04/2017 21:40
"Komunikat!
Decyzją grup kibicowskich, na część wyjazdów wprowadzone zostają dodatkowe zasady. Dotyczą one braku uczestnictwa dziewczyn oraz młodzieży poniżej 16 roku życia.
Powyższe obowiązuje od meczu wyjazdowego z Ruchem Chorzów."
[Ambasador: 1 ostrzeżenie dla Ciebie.]
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.