i znowu to samo, ja nic Wam nie karze ja tylko sugeruje i to że miałem bana czegoś mnie nauczyło i wyciągnąłem wnioski być może Kamil91...... ale widać że jest nowym użytkownikiem więc można mu to wybaczyć.
powiem ci ze mialo to miec akcje propagandowa, czyli niewazny dzien, niewazna godzina.
sorry, moze mnie ponioslo troche ale rozpierdalaja mnie tutaj posty typu:
"ble ble ble, a kto chodzil na mecze za Gondora? ble ble"
i zaraz 20 postow pod spodem tresci:
"ja chodzilem", " i ja tez bylem na kazdym meczu", "ja opuscilem tylko jeden..." itp. rozumiesz
a tak naprawde to chuj obchodzi ludzi czy opusciles jeden mecz czy 5 czy zadnego, ale kazdy mysli ze bedzie jakis kumaty (ostatnio na forach jest to modne, tzn. bycie kumatym) i lepszy...
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757302086 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.