Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 15/05/2010 15:40
Od 06.05.2010 r. można składać zamówienia na bilety grupowe (powyżej 5 sztuk) pod nr. faksu 52 341 72 08 lub na adres email: [email protected]. Do każdego zamówienia musi być dołączona lista z danymi osobowymi (imię, nazwisko i nr PESEL).
UWAGA: W przypadku wyczerpania puli biletów nie będzie można ich nabyć w kasach stadionowych w dniu meczu."
do tych co zamawiali bilet na 'kupbilet": ma ktoś w statusie przesyłki, że "wysłano", czy każdy ma "w przygotowaniu do dystrybucji"?
w dalszym ciągu mam "W przygotowaniu do dystrybucji " a zamawialem we wtorek...
Mają czas do piątku
ja tak samo w przygotowaniu......a zakupiłem w 1szy dzien sprzedarzy
WITAM,
W PIATEK DZWONILEM DO PZPNu I NIE MARTWCIE SIE STATUSEM NA KUP BILET - PONIEWAZ TES SERWIS DOSTAJE INFORMACJE Z OPÓZNIENIEM 1-2 DNIOWYM , CZESC BILETOW WYSLANA ZOSTALA W PIATEK A RESZTA WYJDZIE W PN I WT
Potrzebny jest dowód wpłaty, dokument (skan) oraz pełnomocnictwo zastępowanej osoby.
Wtf ? Może jeszcze notarialne
Do której wydawane bilety, do 18 ?
Na dokumencie (skanie) masz podpis wlasciciela, dajesz karteczke z notka "upoważniam "kogos tam" do odebrania biletu" podpis taki sam jak na dowodzie i wszystko. Na chj takie pytania ?
Potrzebny jest dowód wpłaty, dokument (skan) oraz pełnomocnictwo zastępowanej osoby.
Wtf ? Może jeszcze notarialne
Do której wydawane bilety, do 18 ?
Na dokumencie (skanie) masz podpis wlasciciela, dajesz karteczke z notka "upoważniam "kogos tam" do odebrania biletu" podpis taki sam jak na dowodzie i wszystko. Na chj takie pytania ?
Bo chujowe jak dla mnie procedury. Skoro mam kogoś dokument i dowód wpłaty to przypadkowo nich nie mam. Ale mniejsza z tym
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768754088 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.