Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 11/02/2012 13:20
Korona najwyraźniej coś kombinuje. Jeśli sprzedała (a wynika ze słów wszystkich zainteresowanych, że tak) Hernaniego to co im da, że zagra jeden mecz? Pogoń się zgodziła bo pewnie i tak Korona by go nie puściła (chodzą plotki , że są Hernaniemu winni pieniądze).
Gdyby Williams był dostatecznie dobry to wziąłbym go i pokazał Koronie środkowy palec. Zdziwiliby się i to bardzo.
Popieram w stu procentach. Popierdoliło im się w tej Koronie w głowach. Same wymówki a to nie ma kto dokumentów podpisać, urlop, obóz, prezentacja, mecz z Jagiellonią.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 15/02/2012 15:05
W Sobotę 2 sparingi z dość wymagającymi rywalami bo aspirującymi do walki o 1 ligę ciekawi mnie starcie Pogoni z Chojniczanką Chojnice bo powieźli dzisiaj 3-0 Zawiszę Bydgoszcz która grała w optymalnym składzie.
Pogoń Szczecin - Miedź Legnica, 18 lutego godz. 11:30
Pogoń Szczecin - Chojniczanka Chojnice, 18 lutego godz. 13:30
Zawisza to ON, i powinieneś napisać " który grał".
Druga sprawa - dwa sparingi w krótkim odstępie czasowym zwiastują, iż w którymś ze sparingów będzie grała pierwsza jedenastka, w w drugim spotkaniu zmiennicy i może się okazać, że Twoja ciekawość przeminie Poza tym, wyniki wynikami, a i tak liga wszystko zweryfikuje.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 18/02/2012 16:45
Mnie bardziej interesuje Szałek bo z relacji na ofi wynika, że zrobił spory postęp. zaczął 2 groźne akcje (jedną chyba bramkową?). Oddał groźny strzał. Ogólnie z relacji wynika, że zagrał dobry mecz.
gra Spacerowicza też mnie ciekawi bo też pisali, że piłka go szuka, że jest aktywny i ta...przerotka hehe Może wkońcu coś sobie poukładał w głowie?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.