Jak to prawda to źle, nie będzie można narazie spradzić przydatnosści tych nowych brazylijczyków, ale będą jeszcze inne sparingi w któych będą mogli się pokazać. Oby Ptak nie wyskoczył z takim czymś, że zagrają Oni w rewanżu z Sigmą
Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 06/07/2005 12:06
W Gutowie Małym trwa mecz sparingowy między Pogonią Szczecin a ŁKS-em Łódź. Po pierwszej połowie spotkania prowadzi Pogoń, po golach testowanego Luiza Eduardo Tavaresa (rzut karny) i Marka Kowala.
źródło: oficjalka
dobrze, że Kowal zaczyna strzelać gole.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
W Gutowie Małym trwa mecz sparingowy między Pogonią Szczecin a ŁKS-em Łódź. Po pierwszej połowie spotkania prowadzi Pogoń, po golach testowanego Luiza Eduardo Tavaresa (rzut karny) w 35 minucie i Marka Kowala tuż przed przerwą.
Pogoń występuję w rezerwowym składzie, trener Pietrzak dał szansę pokazania się testowanym Brazylijczykom i młodym zawodnikom morskiego klubu. Z pierwszej drużyny na boisku od początku grał tylko Tomasz Parzy, którego zastąpił po przerwie Łukasz Trałka. Z dobrej strony w pierwszej odsłonie meczu pokazał się strzelec gola Taveres, który ma bardzo dobry przegląd sytuacji na boisku i prezentuje się dobrze od strony technicznej.
Sparing: ŁKS-Pogoń 1-2 - 06/07/2005 13:27
Pogoń Szczecin wygrała z ŁKS Łódź w meczu sparingowym który odbył się Gutowie Małym.Bramki dla Potrowców strzelili:testowany Luiz Eduardo Tavares (rzut karny) w 35 minucie i Marek Kowal tuż przed przerwą a dla ŁKS-u 65 minucie i Igor Sypniewski.Ciekawe jak się spisali Brazylijczycy i młodzi Portowcy Składy obu drużyn: Pogoń Szczecin: Fabiniak - Hernacki, Celeban, Luiz Eduardo Tavares „Mineiro”, Cesar Nunez Dos Santos, Parzy, Przewoźniak, Skórski, Kowal, Sokalski, Kowalczyk Rezerwowi: Pesković, Kamrowski, Trałka, Batata
Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 06/07/2005 13:37
Jestem zaskoczony (pozytywnie) tym, że takim składem udało się wygrać w ŁKSem,który bądź co bądź,grał "prawie" podstawą.
Jednak na temat tego sparingu wiemy tyle co nic. Mam taką małą nadzieje, że któryś z "gutowskich dziennikarzy" pokusi się o troszke dłuższą relacje i ocene zawodników (szczególnie kanarinios). Pozdro.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Sparing: ŁKS-Pogoń 1-2 - 06/07/2005 14:13
A ja jestem ciekawy kto to jest ten Sokalski i Kowalczyk skąd oni są a co do Mineiro to ponoć grał bardzo dobrze i ma dobry przegląd pola i technike a co to tego drugiego to nigdzie nic nie pisze
A ja jestem ciekawy kto to jest ten Sokalski i Kowalczyk skąd oni są a co do Mineiro to ponoć grał bardzo dobrze i ma dobry przegląd pola i technike a co to tego drugiego to nigdzie nic nie pisze
Jeśli nic nie pisze, to widocznie nic nie pokazał i wydaje mi się, że dostanie jeszcze jedną szansę i jak tam słabo wypadnie, to podziękują mu. Co do ''Mineiro'' może okazać się ciekawym zawodnikiem i konkurentem dla Krzyśka Michalskiego... Zobaczymy jak oceni to Pietrzak i Ptak.
Do adminów - dlaczego tolerujecie zakładanie tematów które się powtarzają, przecież temat sparingów już istnieje - http://forum.pogononline.pl/temat.php?did=1&tid=6835&strona=13
Do adminów - dlaczego tolerujecie zakładanie tematów które się powtarzają, przecież temat sparingów już istnieje - http://forum.pogononline.pl/temat.php?did=1&tid=6835&strona=13
Pozdrawiam
bo nie mam do niego juz sily!
wywalone zostlay jego 10 tematow od wczoraj, zablokowanew 2 konta, a on dalej!
nie moge go zabanowac bo na neostrade i zmienne ip co wejscie do netu
zastanow sie nim zaczniesz miec pretensje
Odp: Sparing: ŁKS-Pogoń 1-2 - 06/07/2005 20:17
Przepraszam wszystkich za problemy.Jestem od nie dawna na forum.Jestem amatorem ,ale wiernym Kibicem Pogoni.Przepraszam i postanawiam poprawe BĘDZIE JUŻ LEPIEJ zaczynam się wczuwać i wiem co robić a czego nie SORRY nie odrazu zbudowano Kraków bedzie juz lepiej do tego podhcodził i ucze sie na błędach PRZEBACZCIE
Ostatnio edytowany przez: Berni_MKS, 6 lipca 2005, 20:26 [1 raz(y)]
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Przepraszam wszystkich za problemy.Jestem od nie dawna na forum.Jestem amatorem ,ale wiernym Kibicem Pogoni.Przepraszam i postanawiam poprawe BĘDZIE JUŻ LEPIEJ zaczynam się wczumać i wiem co robić a czego nie SORRY
zaraz pretensje, sugeruje tylko żeby coś z tym zrobić bo w końcu przez takich b.....w zabraknie Wam miejsca na serverze
Pozdro
o miejsce na serwerze sie nie martw, mozemy miec tyle ile sobie zapragniemy tylko.. i tak nie wykorzystujemy tego co mamy chociaz w 15 procentach.. sam jak pamietam ostatnio miales bana, a teraz karzesz nam innym dawac bany
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.