Dzięki dla wszystkich którzy przyczynili się do Jubileuszowej Oprawy, dla Stowarzyszenia, MW, a w szczególności dla wszystkich zaangażowanych chłopaków z chojenki
Cała POGOŃ zawsze razem !!
PS Jak na pierwszą oprawę chyba nie wyszło najgorzej
Ostatnio edytowany przez: FCh'92, 30 września 2012, 00:33 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń w ekstraklasie - kibicowsko - 30/09/2012 00:31
od siebie dodam , oprawa zajebista ) , doping dobry jak na liczbe osob ! w koncu Pogoń gol nie zamulala jak wczesniej tylko wszyscy jechali rowno caly czas to mi sie podobalo , stalem na 12 na gorze i obok mnie sie nikt nie opierdalal co tez cieszy (choc niektorzy mowia ze gora zamula ) gniazdowi we dwoch zajebisci ! no ok teraz czas na minusy , za nim wszedlem na mlyn widzialem paru 10latkow ? jak wchodzili na mlyn no bez przesady panowie oni za wiele nie wniosa dopingem nawet jak by sie starali i zauwazylem ze jak kolesie ida z dziewczynami na mlyn to w 95% opierdalaja sie bo laska zagada itp itd ale i tak 4/5 progres !!!!!!!!!! wojna!!!
przy okazji dodam jak juz pisze ze chlopaki z puszkami stali w koncu w widocznym miejscu co cieszy bo bedzie kasa na oprawy
Odp: Pogoń w ekstraklasie - kibicowsko - 30/09/2012 11:05
W pierwszej połowie jak na ilość ludzi w młynie, brak gości i fakt, że na boisku nie działo się nic - doping był bardzo dobry. Dziwne, że w drugiej części trochę siadło.
"W tramwaju jest tłok" ma moc Od razu wielu starszych kibiców się poderwało do tej pieśni. Oby była stale intonowana
Ja nie rozumiem czemu jego kariera na forum jeszcze trwa ...
Niech sie sam zapluje wlasnym jadem a z czasem dowie sie ze internet NIE JEST anonimowy jak odkrylo to juz wielu przed nim.
Ziomuś ja tu wyrażam swoją opinie a Ty mi grozisz? Ja tu w przeciwieństwie do Ciebie kumpli nie szukam tylko wyrażam opinie bo do tego służy forum i dział dotyczący kibicowania Pogoni w Ekstraklasie. Pozdro
Niech sie sam zapluje wlasnym jadem a z czasem dowie sie ze internet NIE JEST anonimowy jak odkrylo to juz wielu przed nim.
Ziomuś ja tu wyrażam swoją opinie a Ty mi grozisz? Ja tu w przeciwieństwie do Ciebie kumpli nie szukam tylko wyrażam opinie bo do tego służy forum i dział dotyczący kibicowania Pogoni w Ekstraklasie. Pozdro
czasami lepiej przemilczeć takie opinie, a twoja kariera na forum dobiega końca zdaje się..
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
czasami lepiej przemilczeć takie opinie, a twoja kariera na forum dobiega końca zdaje się..
I uważasz że się tym załamie? To tylko umocni mnie w przekonaniu jacy ludzie tym forum kierują. Nie wszyscy żyją w nędznej polskiej rzeczywistości z pustym portfelem i szarym blokiem za oknem, są też tacy którzy kochają swoje rodzime miasto, kochają swój klub i nie mają potrzeby "manifestowania na stadionie jak to mi w życiu źle", rozumiesz?
I uważasz że się tym załamie? To tylko umocni mnie w przekonaniu jacy ludzie tym forum kierują. Nie wszyscy żyją w nędznej polskiej rzeczywistości z pustym portfelem i szarym blokiem za oknem, są też tacy którzy kochają swoje rodzime miasto, kochają swój klub i nie mają potrzeby "manifestowania na stadionie jak to mi w życiu źle", rozumiesz?
Ale o co Ty walczysz, bo nie rozumiem? Jak Ci się nie podoba towarzystwo na forum to nikt Cię tu na siłę nie trzyma.
Odp: Pogoń w ekstraklasie - kibicowsko - 30/09/2012 18:42
Choćby oto żeby osoby zbierające pieniądze na oprawy były odpowiedzialne i się z nich rozliczały. I w tym sezonie owszem nie byłem na meczu, bo jestem za granicą, ale w 1 lidze byłem na każdym i troche nawrzucałem, bilet na 12 i kupowałem jakieś cegiełki w kasie, ale to chyba już nie dla Was, nie wiem. Ale widze, że jakakolwiek wzmianka co do tego że oprawy robione są za darmo dzięki flagom od Bosmana zostaję tu ostro jechany, nie wspominając o karach których można może nie zapobiec, ale zmniejszyć np, nie wyrzucaniem rac na płyte boisku ( w 1 lidze za każdym razym ), albo te petardy w Poznaniu itd. Ale panuje tu troszke taka atmosfera jak PZPN'ie gdzie poprostu wszystko jest nietykalne i nie można nic zmienić, a nawet o tym mówic. Szkoda
Nie rozumiesz tu czegoś !! Cała Pogoń zawsze razem !!! Tu są ludzie których Pogoń łączy a nie dzieli, chcesz coś zmieni? Coś Ci się nie podoba? To zrób coś najpierw na stadionie pomóż w oprawie zorganizuj coś. Gadać na forum każdy może, krytykować też i tak jest najwygodniej, siedząc przed kompem. A w to co wczoraj zobaczyłeś na stadionie w czasie meczu i przed, wiele osób włożyło swoje serce. Tak jak w każdy wyjazd i każdy inny mecz na Twardowskiego. Wejdź w to środowisko a zrozumiesz jakie są zasady, co ludzie robią w jednej sprawie. Jak Ci się nie spodoba to stwórz własną grupę, która będzie robić to lepiej.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.