W pierwszej połowie Mandrysz zderzył się z innym piłkarzem i trafił do szpitala na szycie głowy. Oczywiście kotwa na swój jubileusz nie zamówiła karetki (po karetkę dla Mandrysza trzeba było dzwonić i czekać na niej przyjazd 15 minut). Nie zamówili nawet masażystów, więc drugą ofiarę starcia opatrywał nasz masażysta.
Podobno Pogoń podeszła do meczu z zaangażowaniem - całkiem inaczej niż do meczu z Dolcanem...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
7 stycznia 2012 o godzinie 10 w hali goleniowskiego liceum odbędzie się III. Memoriał Zygmunta Kopaczewskiego... W turnieju, poza Pogonią Szczecin, wystąpią jeszcze Ina Goleniów, Błękitni Stargard Szczeciński i Energetyk Gryfino.
Turniej odbędzie się dnia: 7 stycznia (sobota), 2012r. o godzinie 10:00 .
w hali ZSP (Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Goleniowie) przy ul. Niepodległości 1
z dworca PKP jakieś 15min. pieszo.
To trzecia edycja tego Memoriału, 2 razy byliśmy, bez nas ten Memoriał nie ma sensu Sezon ogórkowy w pełni więc jest okazja do spotkania w większym gronie i pożytecznego spędzenia czasu
Panowie nie zamulamy pały i jedziemy wszyscy ! Nuda i brak darcia mordy pewnie doskwiera każdemu z nas, a taki wypad to niezłe urozmaicenie czasu na te nudne dni. Od dwóch lat jeździmy tam i się dobrze bawimy, więc tym razem podtrzymujemy tradycje i pokazujemy na co nas stać w przerwie między rundami. Potraktujmy ten 'wyjazd' jako rozgrzewkę do rundy wiosennej ! WOJNAAAAAAAAAAAAAA!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.