Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 22/02/2011 16:06
Wyniki w Turcji trzeba przyznać bardzo dobre. Oby miało to przełożenie na ligę - a jak wiemy z tym bywa różnie.
Cieszy fakt, że w ostatnim sparingu strzelali Klatt, Wiśniewski i Frączczak - czyli zawodnicy ustawiani przez Płatka w ataku
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 22/02/2011 16:23
Wyniki z Turcji optymistyczne przedstawiają rundę wiosenną, mam nadzieję że naprawdę będzie dobrze i wreszcie godnie się zaprezentujemy w lidze jak na markę przystało
To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 22/02/2011 18:04
Niby ŁKS jest uzbrojony po uszy, ale my ponoć też byliśmy przez poprzednie dwie rundy...
EDIT: Lebedyński drewno, nie ma się co dziwić, bo nie gra, a jest młodszy i o niebo lepszy od Ropiejki. Moim zdaniem, jeśli ma grać teraz tyle co zawsze to trzeba go wypożyczyć... nie można go zmarnować!
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 22/02/2011 19:52
Takie gadanie i usprawiedliwianie na siłę w zeszłej rundzie grał sporo i zazwyczaj kiedy dostawał szansę (także w poprzednim sezonie) to zawodził na całej linii i nie sprawdzał się jako napastnik. Pewnie, że potencjał ma większy od Ropiejki, ale co z tego jeśli bramek strzela równie niewiele - ile można czekać na wystrzelenie jego wiecznego talentu...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 23/02/2011 14:09
Heh, najwidzoczniej, na oficjalce mają probley z zapamiętaniem naszych zawodników, skoro w podsumowaniu sparów twierdzą, że Szałek sięnazywa Jakub ciekawe, czy się skapną i poprawią.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 25/02/2011 23:48
Ale z jednego komentarza to normalnie nie moge hahahah
;D
"tak jak to wittel napisal mecz z 25 stycznia kibice zawiszy obejrzeli 25 lutego normalnie cud...miesiac hooliganka zawiszy koczowala na stepach miedzy stargardem a szczecinem rozbijajac prowizoryczne szalasy z patykow,lisci i gliny po obejrzeniu 65 min dramatycznego meczu rozjechali sie do domow uprzednie okradajac fabryke paprykarzu))))))))) "
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 26/02/2011 01:58
xxxxxxxx
1:00:05 AM
ja konta nie mam, ale wez napisz ze mecz z Zawiszą był
1:00:08 AM
bo widziałem
1:00:15 AM
a widze ze nie wierzą tam
1:02:21 AM
tzn, widziałem rozgrzewke Pogoni i Zawiszy autokar
Śródmieście to Pogoń - tutaj nic na pokaz
wokół sami swoi więc szacunek okaż!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.