Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Krzysztof Pilarz << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
k(c)ompanyPL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7976 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 02:43

One_of_Them napisał:  

MKSfaza napisał:  
No to Pilarz wraca do nas spowrotem i teraz powinno byc lepiej.Jak narazie nowy prezes pokazal sie z dobrej strony,ze tak szybko sprowadzil Pilarza tylko przyklasnac brawa

Spójrz na datę... Tak na moje, to prima aprilis ;) (obym się mylił)

O ja cie pierd... jak sobie takie jajca zrobili to będzie przegięcie. Bo na v-ce nie ma:D Całkiem zapomniałem że dziś w chuja robią. No ale popławię się trochę w tym żarcie:D Za to całą resztę podtrzymuję:D:D

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Melu
Kibic
Na forum od 8193 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 06:38
tez bym chcial by kzrysiu wrocil ale prosze was spojrzcie na godzine tej wiadomosci na stronie glownej
cos wam to mowi??
1 kwietnia godz 00.06??
widac operator nie proznuje
hahahah

Na Zawsze Z Pogonią
S T A R G A R D
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 06:42

One_of_Them napisał:  

MKSfaza napisał:  
No to Pilarz wraca do nas spowrotem i teraz powinno byc lepiej.Jak narazie nowy prezes pokazal sie z dobrej strony,ze tak szybko sprowadzil Pilarza tylko przyklasnac brawa

Oczywiście że to Prima Aprilis. Nie mogę uwierzyć że ktoś z was sięna to nabrał. Zresztą online zawsze ma fajne pomysły :D

Obrazek gif wstawiony na forum
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7832 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 07:42
Krzysiu wraca JUPIIII.

Walczyć Pogoń Walczyc...
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 08:00
chcialbymaby ten zart okazal sie prawda, ale coz...dzis prima aprilis :)

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7948 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 08:12
oby to byla prawda:D

Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7832 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 08:14

Luk2 napisał:  

a no ta pamiętam przecież w tamtym roku zrobili nam Prymaaprylis że ktoś tam z POGONI jest powołany do reprezentacji Polski

Walczyć Pogoń Walczyc...
kawek
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 08:21
Na poczatku szczerze mowiac uwierzyłem w to ale po porzadnym przebudzeniu sie dopiero przypomniało mi sie jaki dzisiaj jest dzien wiec powrót Krzyśka jest wątpliwy ale news fajny 1 miejsce

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 08:23
+ za akcje( jesli to zart)
a jesli nie to poprostu zajebiscie, ale dzisiaj 1 kwietnia tak wiec watpie:(:(:(:(:(

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 08:23

K_I_S_I_E_L napisał:  

Luk2 napisał:  

a no ta pamiętam przecież w tamtym roku zrobili nam Prymaaprylis że ktoś tam z POGONI jest powołany do reprezentacji Polski

to chyba o Batate chodzilo ;)

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Pit.
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 08:26
Nie no kurwa, a już zdąrzyłem się nacieszyć tym faktem:P

Na v.pl z Miedziakiem, ale tu już byłem czujny;)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 08:30
Ciekawe co na oficjalce dadza:D:DD:

Ps. Ja mysle ze Ptaki zrezygnuja z finansowania Pogonii

Ps2. Sorka za off-topic

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Pawel211
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 09:04
Ja pierdziele a przez 5 sekund po przeczytaniu miałem taką radość ale wtedy dotarło do mnie jaki dzień dzisiaj jest ;/

MKSfazi
Kibic
Na forum od 7767 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 09:19

k(c)ompanyPL napisał:  

One_of_Them napisał:  

MKSfaza napisał:  

O ja cie pierd... jak sobie takie jajca zrobili to będzie przegięcie. Bo na v-ce nie ma:D Całkiem zapomniałem że dziś w chuja robią. No ale popławię się trochę w tym żarcie:D Za to całą resztę podtrzymuję:D:D

Fakt nie spojrzalem na date bo pisalem to o 1 w nocy a bylem po robocie zjebany wiec dalem sie nabrac i powiem szczeze troche sie zawiodlem bo przy takiej sytulacji w jakiej jest Pogoń ten zart troche jest nie na miejscu ale jak to mowia smiech to zdrowie :)

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
sledz
Kibic
Na forum od 7827 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 10:07
Do online: nius zajefajny, dałem się nabrać, ale dziś Prima Aprilis. Tak, czy inaczej, Krzysiek powinien wrócić do nas, tutaj jego miejsce...
Do zo na Bułgarskiej, będą emocje.
Ps. To info o czipach, które nie obowiązują do końca rundy to też Prima Aprilis?

Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
Pawel211
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 10:33
CHyba nie bo ten news podali wczoraj a nie dzisiaj !

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 10:59
hehe mi zajelo ze dwie minuty zanim uswiadomilem sobie ze dzis jest prima aprilis

poza tym wystarczy spojrzec na date newsa - 6 minut po polnocy - zwykle o tej porze juz sie nie pojawiają żadne newsy :)

Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 11:20
Niesmaczny ten news :P

1948
pachol
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 11:54
kurde juz sie nabralem i gdybym nie wszedl na forum to rozpowiedzialbym to kumplom :D
dobry zart;)
ale tak w ogole to dabrowski moglby sie postarac o powrot Pilarza do Szczecina, bo to co ten Peskovic odpierdala to jakas zenada (niby wywalili Wyparle za to ze nie umial grac nogami, a Peskovic np. w meczu z Legia nie potrafil w ogole pilki z 5 wybic)

Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 12:03
ja powiem tak jezeli zart to zaje *** :) a jezeli nie to Dabrowski juz mi sie podoba :D
jesli zart to +za akcje - za godz. mogl operator poczekac do dzis np. o 16.36 :)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815313 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005