O ja cie pierd... jak sobie takie jajca zrobili to będzie przegięcie. Bo na v-ce nie ma Całkiem zapomniałem że dziś w chuja robią. No ale popławię się trochę w tym żarcie Za to całą resztę podtrzymuję
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 06:38
tez bym chcial by kzrysiu wrocil ale prosze was spojrzcie na godzine tej wiadomosci na stronie glownej
cos wam to mowi??
1 kwietnia godz 00.06??
widac operator nie proznuje
hahahah
No to Pilarz wraca do nas spowrotem i teraz powinno byc lepiej.Jak narazie nowy prezes pokazal sie z dobrej strony,ze tak szybko sprowadzil Pilarza tylko przyklasnac
Spójrz na datę... Tak na moje, to prima aprilis (obym się mylił)
Oczywiście że to Prima Aprilis. Nie mogę uwierzyć że ktoś z was sięna to nabrał. Zresztą online zawsze ma fajne pomysły
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 08:21
Na poczatku szczerze mowiac uwierzyłem w to ale po porzadnym przebudzeniu sie dopiero przypomniało mi sie jaki dzisiaj jest dzien wiec powrót Krzyśka jest wątpliwy ale news fajny
No to Pilarz wraca do nas spowrotem i teraz powinno byc lepiej.Jak narazie nowy prezes pokazal sie z dobrej strony,ze tak szybko sprowadzil Pilarza tylko przyklasnac
Spójrz na datę... Tak na moje, to prima aprilis (obym się mylił)
O ja cie pierd... jak sobie takie jajca zrobili to będzie przegięcie. Bo na v-ce nie ma Całkiem zapomniałem że dziś w chuja robią. No ale popławię się trochę w tym żarcie Za to całą resztę podtrzymuję
Fakt nie spojrzalem na date bo pisalem to o 1 w nocy a bylem po robocie zjebany wiec dalem sie nabrac i powiem szczeze troche sie zawiodlem bo przy takiej sytulacji w jakiej jest Pogoń ten zart troche jest nie na miejscu ale jak to mowia smiech to zdrowie
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 10:07
Do online: nius zajefajny, dałem się nabrać, ale dziś Prima Aprilis. Tak, czy inaczej, Krzysiek powinien wrócić do nas, tutaj jego miejsce...
Do zo na Bułgarskiej, będą emocje.
Ps. To info o czipach, które nie obowiązują do końca rundy to też Prima Aprilis?
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 11:54
kurde juz sie nabralem i gdybym nie wszedl na forum to rozpowiedzialbym to kumplom
dobry zart
ale tak w ogole to dabrowski moglby sie postarac o powrot Pilarza do Szczecina, bo to co ten Peskovic odpierdala to jakas zenada (niby wywalili Wyparle za to ze nie umial grac nogami, a Peskovic np. w meczu z Legia nie potrafil w ogole pilki z 5 wybic)
Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 12:03
ja powiem tak jezeli zart to zaje *** a jezeli nie to Dabrowski juz mi sie podoba
jesli zart to +za akcje - za godz. mogl operator poczekac do dzis np. o 16.36
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815313 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.