"Skurwysynu psi oddechu bez pośpiechu,
jeszcze się spotkamy ty podczłowieku...
Jeszcze się spotkamy i jeszcze zobaczymy...
Jaką trudność wtedy sprawi ci przełknięcie śliny!!!"
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 22/01/2011 14:36
Dobrze, że dostali w dupę. Płatek ma przynajmniej jeszcze lepsze rozeznanie komu można podziękować za współpracę. I tak za zwycięstwa w sparingach nikt punktów nie daje, więc mi to rybka. Mogą obrywać po 0:3, byleby w lidze grali dobrze i odbili się od dna.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
wyjątkowo, ale w tym roku jestem w szoku, że tylko tylu podziękowano dotychczas
a nazwiska nowych nie powalają na kolana więc albo jest plan dogrania wiosny na tym co jest/będzie i kolejna próba zmian latem, bo chyba nikt nie stwierdzi, że ten skład ma się zgrywać i latem po wzmocnieniu na 2-3 pozycjach będzie walczyć o awans w następnym sezonie
i żeby nie było, że znów nam się nie udało, że uczymy się na błędach, bo 3 czy 4 raz ta sama bajka nie przejdzie
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 22/01/2011 21:59
Bez sensu takie rozkminy po pierwszej gierce, w całkowicie nowym składzie i nowym spojrzeniu na gre.
Zwłaszca, ze Lechia to solidnie poukladana druzyna ekstraklasy.
No bez przesady, będziemy teraz analizować wyniki w jakichś kategoriach rywali? Lechia nie jest wyjątkową drużyną jak na polskie warunki, dodatkowo nie grała w pełnym składzie. I to co najbardziej martwi - w obu połowach po 3 bramki, mogą być niezgrani, ale pewien poziom należy trzymać... Sparingi niby nieważne, ale często później kiepskie wyniki w sparingach przekładają się na ligę...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 22/01/2011 22:56
Ta. Sparingi na nic się nie przekładają.
Pamiętam, kiedyś moczyli wszystko,a w lidze zajęli 5 miejsce.
A po 2 To nie oczekujcie, zadnych fajerwerków, bo to walka o utrzymanie, w tym sezonie.
Jakby udało się dojechać ŁKS to byłby sukces.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 23/01/2011 11:25
Artur Płatek: Podczas obozu zawodnicy wykonali kawał ciężkiej roboty ale nie powinno mieć to aż takiego przełożenia na dzisiejszy wynik. Lechia wykorzystała doszczętnie nasze błędy indywidualne, których w naszym zespole było sporo. Takie błędy popełniają chłopcy grający w trampkarzach. Ciężki obóz nie jest żadnym usprawiedliwieniem dla dzisiejszej gry. Nie robię tragedii z tego wyniku ale takie błędy nie mogą się już powtórzyć. Był okres dwudziestu minut po stracie pierwszej bramki gdy chłopcy się otrząsnęli i z tej części można być zadowolonym. Mieliśmy w tym czasie dwie dobre sytuacje, których nie wykorzystali Daniel Wólkiewicz i Mikołaj Lebedyński. To też jest nasz problem nad którym musimy popracować. Później w obronie panował chaos, mnożyły się błędy. Nie można wystawić dobrej oceny naszym piłkarzom ani za pierwszą ani za drugą połowę. Zastanawiałem się długo czy na tym etapie przygotowań grać z tak silnym rywalem. Ale dzięki tej porażce wiemy na czym stoimy, co musimy zrobić aby było lepiej.
Przynajmniej nie pierdoli, że trawa zbyt zielona a piłka zbyt okrągła
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Mi bardzo podobał się Kosakiewicz,grał na prawej obronie,bardzo aktywny,dużo ofensywnie się podłączał do akcji.Fajnie prezentuje się ten Japoniec,ciekawy grajek no i Wiśniewski strzelec dwóch bramek.Pierwsza połowa jakaś przewaga Pogoni,ale bez składu i ładu,w drugiej połowie lepiej to wyglądało.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 26/01/2011 22:08
Wg mnie na plus Japończyk, dość szybki, pewny i ładny przegląd pola, Kolendowicz za bramki i jeszcze kilka fajnych rajdów, młody obrońca, który grał w drugiej połowie z 7, Aleksandrowicz i prawoskrzydłowy z 22. Wisniewski tez calkiem ladnie sie pokazal.
Zdecydowanie na minus Arkowiec, 75% strat, Petasz też słabo, Klatt poza kilkoma fajnymi zagraniami w środku pola i asystą też niewidoczny.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 26/01/2011 23:09
To może Pogoń będzie miała takiego swojego "Kagawe" tylko że Kagawa gra bezpośrednio przed napastnikiem a ten Japończyk to bardziej chyba na środku będzie grał coś ala Sahin z Dortmundu. A nowych jak tam ocenicie bo nikt nic nie pisał o Radlerze i tym Świdzikowskim. I na koniec mam pytanko ktoś wie co z Gwaze no i Matuszczykiem- nie to że mi go brakuje ale kontuzje ma? Ktoś coś wie o tych 2 zawodnikach czemu nie zagrali?
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 26 stycznia 2011, 23:29 [1 raz(y)]
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 27/01/2011 13:31
Kibice martwią się faktem, że w dwóch dotychczasowych grach kontrolnych na boisku zabrakło bramkarza Radosława Janukiewicza. Jak się okazuje podpora Dumy Pomorza zmaga się z urazem.
- Odczuwam ból w ścięgnie achillesa - mówi Radek. - Myślę, że w ciągu najbliższych dni wrócę do pełnej sprawności i znów będę mógł zagrać w bramce Pogoni.
Z drobnymi urazami zmagają się również Andre Gwaze, Łukasz Matuszczyk, Dariusz Zawadzki i Mikołaj Lebedyński. Nie pozostaje nam nic innego jak życzyć naszym zawodnikom szybkiego powrotu do zdrowia.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.