Cała drużyna, jak i ludzie od relacji przyjechali na mecz w ostatniej chwili - nie było nawet czasu na rozłożenie się ze sprzętem, co dałoby nie wiele gdyż na stadionie i tak nie było internetu, pozostawało więc jedynie info telefonicznie.
Młody Mandrysz siedział na trybunach - problemy z nogą.
Nie zgodzę się. Pierwsza połowa i druga diametralnie się od siebie różniły. Piłkarze prosto z autokaru weszli na 5 minut do szatni, rozgrzewali się kwadrans i z marszu grali mecz. Praktycznie poszły trzy akcje, które zakończyły się bramkami dla gospodarzy. Proste błędy obrony - przypisywał bym je tenu "zmęczeniu". Druga połowa o wiele lepsza. Bramka Petasza z ponad 25 metrów, dwie minuty później Pietruszka miał idealną piłkę na 9 metrze, potem poprzeczka Rydzaka, jeszcze okazja Dziuby. Mogło być naprawdę trzy do trzech.
Na pomeczowej konferencji zapytano trenera czy ten mecz rozwiał wątpliwości co do podsatwowego składu - odpowiedź była pozytywna.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
ciekawe jak w tym spotkaniu sprawdza się zmiennicy i ogólnie Ci którzy nie grali w ostatnia sobote. Gdyby ktos się wybierał na to spotkanie to mile widziana relacja ze spotkania
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 05/08/2009 18:57
mecz się zaczął o 17:30 Polonia powinna prowadzić 2:0 ale były dwa spalone których nie było (stałem na lini) Pogoń sypła dwie do przerwy a później już mi się nie chciało tam być Pogoń grała bardziej rezerwowym składem
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Nie pokazał nic specjalnego ale nie popełnił też żadnego błędu co pomimo klasy rywala jest ważne. Widać braki kondycyjne ale jak to Mandrysz powiedział po meczu: już ja go doprowadzę do odpowiedniego stanu
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758497 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.