moze zadam glupie pytanie :/
?Jest mozliwosc pojechania bez biletu / PKP /
Przeciez to tyle masek ze Szczecina bedzie jechac!!!! jak myslicie / doswiatczenia z podobnych wyjazdow/ ...
Za daleka trasa żeby dojechać bez biletu. Lepiej kup i miej spokój. Tak mi się wydaje
W pełni zgadzam się z BzM.Kilka razy prubowałem i...
Kup bilet
albo nawet dwa
zauwazcie pewną prawidlowosc... co kolejny post to wiekszy usmiech
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 09/03/2005 21:27
Z biletami na PKP roznie bywa Do pewnych przedzialow kanary najzwyczajniej nie wchodza
Czasem trafi sie jednak kanar "z powolania". Wtedy jest juz ciezej...
Przeciez to tyle masek ze Szczecina bedzie jechac!!!! jak myslicie / doswiatczenia z podobnych wyjazdow/ jak ktos ma wolne miejsce w aucie to tez piszcie nr.gg w profilu
mozliwosc zawsze jest,tylko nie wiadomo ile bedzie trwac twoja podroz do punktu docelowego ,mozesz sprobowac na paszport,raz tak jechalem i to wlasnie do Wawy,z tymze bylo to pare lat temu.Z tylu paszportu sa twoje dane ale nie ma dokladnego adresu,kanar wypisal mi kredycik ale zadnych wezwan juz nie dostawalem.Takze "pasek" w dlon i ruszaj.
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 15:07 [1 raz(y)]
Przeciez to tyle masek ze Szczecina bedzie jechac!!!! jak myslicie / doswiatczenia z podobnych wyjazdow/ ...
Za daleka trasa żeby dojechać bez biletu. Lepiej kup i miej spokój. Tak mi się wydaje
To raczej jakos slabo kombinowaleś...ja w stolicy byłem z 6 razy i nigdy nie kupiłem biletu(zazwyczaj tylko spowrotem...zawsze w jedna strone jaos sie dojedzie...pozatym zawsze możesz kupić bilet u kanara
To raczej jakos slabo kombinowaleś...ja w stolicy byłem z 6 razy i nigdy nie kupiłem biletu(zazwyczaj tylko spowrotem...zawsze w jedna strone jaos sie dojedzie...pozatym zawsze możesz kupić bilet u kanara
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 10/03/2005 17:42
ostatnie dwa mecze z Legią wygraliśmy, czyżby trzeci... mam czuja że będzie dobrze, ale typuje ostrożnie na remis i ziomale z Wa-wy i my będziemy zadowoleni
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 10/03/2005 19:55
Witam ziomali ze Szczecina! Ja typuje tak ostrożnie 2:1 dla nas No bo wiecie musimy gonić Wisłę. Już nie mogę się doczekać mistrzowskiego meczyku i zajebistej zabawy w trakcie meczu, no i po.
Czy wygrywasz czy nie! Ja i tak kocham Cię! W moim sercu Legia! I na dobre i na złe
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 10/03/2005 20:39
Udanej i szczęśliwej podróży dla wybierających się do sto(L)icy! Przybywajcie szybko! Już nie mogę się doczekać meczyku! Ole ole, ole ola i tylko Legia Legia Warszawa! Ole ole, ole ola i tylko Pogoń Pogoń Szczecińska!
Ostatnio edytowany przez: mlodylegia, 10 marca 2005, 21:54 [1 raz(y)]
Czy wygrywasz czy nie! Ja i tak kocham Cię! W moim sercu Legia! I na dobre i na złe
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768861491 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.