Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 10/07/2010 15:03
Gwaze bez rewelacji ale Mandrysz po wejściu zagrał gorzej...
Kolendowicz zdecydowanie na plus, Ława również. Nie wiem po co wpuszczany był Rydzak na lewą pomoc, już lepiej było Wołyńskiego wpuścić (jeżeli był dostępny w ogóle na to spotkanie)... Szkoda, że w drugiej połowie gra trochę siadła w porównaniu z pierwszą
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 10/07/2010 16:07
Co do nowych to Gwaze daje rade, widać że ma zadatki na kombinacyjną grę. Kolendowicz ma lepszą kiwkę i dośrodkowania od Petasza, pytanie czy będzie w stanie zrównoważyć ilość swoich asyst do goli, które strzelałby Petasz. A przez Ławę przechodziła chyba każda akcja, więc wszystko będzie się rozchodzić o to, kto będzie grał w środku razem z nim. Co do nowych obronców, to Chojniczanka nie miała zbyt wiele do powiedzenia, więc czekamy na silniejszych rywali (teraz Bełchatów i Lechia).
Co do starych to widać było, że Prędota nie jest typowym prawoskrzydłowym, nie miał żadnej indywidualnej akcji.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Bieleckiego trudno ocenić,bo zbyt dużo pracy nie miał jak reszta obrony.Majkel starał się,widać brak ogrania jeszcze,ale ciekawy grajek.Jeśli chodzi o Gwaze dostał szanse w ostatnich minutach,parę razy ładnie pociągnął,miał szanse nawet na bramkę,ale chyba do domu jedzie.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Pietrucha się lepiej prezentował,Zawadzki jakoś mnie nie przekonał,ale nie ma co wyciągać zbyt daleko idących wniosków przy takim przeciwniku.W pierwszej połowie Victoria jeszcze jako tako próbowała nie odstawać,w drugiej zdecydowanie opadli z sił i dlatego tak wysoko.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 11/07/2010 01:24
Moim zdaniem to powinni zakontraktować Gwazego, za wiele nie zagral ale widac ze cos potrafi. Ale zadecyduje Piotrek ktory widuje go na codzien od jakiegos czasu juz.
Ropiejko jak zwykle dramatyczny, nie mam pojęci po co przedłużyli ten kontrakt.. Chyba naprawdę boją się o rezerwy.
Bojarski ciekawie, mimo że nie widzę go w ataku to zagrał całkiem miło dla oka no i 4 bramki cieszą. Zawadzki raczej na 0, wyróznić z naszych 'starych' zawodników możnaby jeszcze Pietruszkę, choć również dość bezbarwnie.
Bardzo za to podobała mi się gra Juszczaka.. Szybki, zdecydowany, dobrze się ustawiał.. Dobrze, że w końcu dali mu szanse. Bielecki na obronie poprawnie. Wołyńskiego nie oceniam, bo nie rzucił mi się w oczy ani pozytywnie ani negatywnie.
Za to wg. mnie nasz Rasta mimo ze grał krótko ładnie się pokazał
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 12/07/2010 15:32
niby popołudniu mieli drugie spotkanie z Przecławiem, ale mogli to rozłożyć na 2 dni i obydwa spotkania wieczorem, bo w drugiej połowie spotkania z Chojniczanką to już w ogóle gra siadła strasznie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.