Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 15/07/2009 12:54
Rozmawialem ostatnio z dwoma kolesiami ze Stalowej Woli strasznie sie kreca na fakt,iz beda grac z nami w lidze .
Niech juz podaja ten terminarz bo nie wiadomo co i jak.
Nie to bym się przypierdlal, ale jakoś ostatnio nie pofatygowali się do nas przyjechac więc nie sądze by tym razem zawitali więc czym tu się kręcić, no ale każdy jest w swoja stronę pokręcony
Pojebalo mi się z PP. Tak czy siak nie przyjadą
Ostatnio edytowany przez: AntyC, 15 lipca 2009, 14:14 [1 raz(y)]
Pogoń ma licencję... pozostaje niezważać na ten burdel w kwestii awansu i degradacji konkretnych klubów tylko przygotowywać się do sezonu i dawać z siebie wszystko na trybunach;D
orientuje sie ktos do kurwy nedzy kiedy bedzie dostepnuy terminarz? przydalo by sie zaplanowac jakies wolne i ogolnie wiedziec
Ponoć jutro wieczorem
Niestety nie. Sam pisałem że 16.lipca będzie wiadomo. Ale jednak nie
Więcej w GW Sport.pl
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
1/ Po zapoznaniu się z opinią UEFA, uzyskaną po osobistej prośbie prezesa Grzegorza Laty, dotyczącą możliwości ponownego rozpoznania wniosku o przyznanie licencji dla klubu ŁKS Łódź, Komisja zwróciła się z wnioskiem o rozważenie możliwości ponownego rozpatrzenia przez Komisję Odwoławczą ds. Licencji PZPN do dnia 21 lipca 2009 roku.
2/ W odniesieniu do sprawy Widzewa Łódź Komisja uznała, że orzeczenie Związkowego Trybunału Piłkarskiego z dnia 2 kwietnia 2008 roku, mówiące o przeniesieniu Widzewa do niższej klasy rozgrywkowej, jest wiążące i wykonalne. Oznacza to, że Widzew Łódź, który w sezonie 2008/2009 zajął pierwsze miejsce w rozgrywkach I ligi, najbliższy sezon rozpocznie w tej samej klasie rozgrywkowej. W tym przypadku bezpośredni awans do rozgrywek Ekstraklasy w sezonie 2009/2010 uzyskuje Korona Kielce, która zajęła trzecie miejsce w rozgrywkach I ligi w sezonie 2008/2009.
Decyzje Komisji ds. Nagłych oznaczają, że baraże o miejsce w Ekstraklasie nie odbędą się.
Poza wyżej omówionymi sprawami Komisja ds. Nagłych PZPN rozpatrzyła i podjęła decyzje dotyczące bieżących spraw rozgrywek I oraz II ligi w sezonie 2009/2010.
1-2 sierpnia Pogoń - GKS Katowice
7-8 sierpnia GKP Gorzów - Pogoń
Puchar Polski zgodnie z planem 29 lipca
Jebane leśne dziady z miodowej. Człowiek specjalnie bierze urlop i wyjeżdża na wakacje od trzeciego,do czternastego sierpnia,żeby z meczami nie kolidowało,a tu chujna z grzywnią. Pierwszy wyjazd ósmego sierpnia,a ja wakcje mam zaplanowane. Jak tu się nie wkurwić...?
3 kolejka i mamy u siebie pretendenta do awansu, 16 września wyjazd do Zabrza, 30 września u siebie ŁKS lub Cracovia (raczej Cracovia), 17/18 października Widzew u siebie
3 kolejka i mamy u siebie pretendenta do awansu, 16 września wyjazd do Zabrza, 30 września u siebie ŁKS lub Cracovia (raczej Cracovia), 17/18 października Widzew u siebie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.