Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń w Pucharze Intertoto! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   

Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7951 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 17/07/2005 09:41

Jay-J napisał:  
Koller? Tzn. samobój?

Dokładnie.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
77
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 17/07/2005 16:01

sledz napisał:  

Pabelo napisał:  
A mogliśmy to być my. Szkoda troche.Albo sigma grała dobrze albo Borussia grała źle :)

No właśnie czytałem info o meczu na stronie Borussi. Nie był to ich mecz życia, zagrali bardzo przeciętnie, natomiast chwalili Sigmę za ułożoną grę i obawiają się nieco rewanżu za tydzień w Czechach. Myślę, że Sigma zagra dalej.
Ps. A propos gola dla Czechów zdobył...Jan Koller (główką jesli dobrze pamietam) Aha, widzów 43. 000, ja wiem że to nie Szczecin, ale u nas daliśmy ciała jako kibice z tą mizerną frekwencją.

Właśnie zastanawiam się po co nam puchary skoro frekwencja jest na nich marna. Daliśmy ciała to mało powiedziane. Może gdyby przyszło więcej ludzi na Sigmę i doping wyglądałby tak jak w ostatnich 15 minutach to my byśmy grali z Borussią.

Cz
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 11:03
Z oficjalki
W związku z incydentem, który miał miejsce podczas meczu Intertoto Pogoń - Sigma i wtargnięciem do sektora VIP "kibiców Pogoni", Komisja Dyscyplinarna UEFA poprosiła Klub o wyjaśnienie tego zdarzenia. Podobne wyjaśnienie dotyczyć ma okoliczności spalenia flagi klubowej Sigmy Ołomuniec, którego dokonali w czasie tego meczu "kibice" w sektorze 12. Jak widać, powyższe fakty opisane w protokole przez delegata UEFA znajdą swój epilog w orzeczeniu wydanym przez Komisję Dyscyplinarną.
O tym jak dotkliwie dotknie to Pogoń Szczecin pokaże czas, ponieważ w sprawie gorszącego zachowania się "kibiców" podczas meczu w Ołomuńcu i w Szczecinie wszczęte zostało postępowanie.
Wobec winnych zostaną z pewnością wyciągnięte odpowiednie wnioski, co ułatwi bogaty serwis zdjęciowy zapisany w monitoringu stadionowym. Inaczej być nie może, bo jak długo jeszcze Klub, to znaczy wszyscy kibice uczestniczący w imprezach piłkarskich mają ponosić straty moralne i materialne z tytułu "występów" nieodpowiedzialnych osób.
Stadion Pogoni musi być wolny od takich zachowań czyli chamstwa i agresji.

www.sectorshop.net
Trapen
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 11:35

Czarny85 napisał:  
Z oficjalki
W związku z incydentem, który miał miejsce podczas meczu Intertoto Pogoń - Sigma i wtargnięciem do sektora VIP "kibiców Pogoni", Komisja Dyscyplinarna UEFA poprosiła Klub o wyjaśnienie tego zdarzenia. Podobne wyjaśnienie dotyczyć ma okoliczności spalenia flagi klubowej Sigmy Ołomuniec, którego dokonali w czasie tego meczu "kibice" w sektorze 12. Jak widać, powyższe fakty opisane w protokole przez delegata UEFA znajdą swój epilog w orzeczeniu wydanym przez Komisję Dyscyplinarną.
O tym jak dotkliwie dotknie to Pogoń Szczecin pokaże czas, ponieważ w sprawie gorszącego zachowania się "kibiców" podczas meczu w Ołomuńcu i w Szczecinie wszczęte zostało postępowanie.
Wobec winnych zostaną z pewnością wyciągnięte odpowiednie wnioski, co ułatwi bogaty serwis zdjęciowy zapisany w monitoringu stadionowym. Inaczej być nie może, bo jak długo jeszcze Klub, to znaczy wszyscy kibice uczestniczący w imprezach piłkarskich mają ponosić straty moralne i materialne z tytułu "występów" nieodpowiedzialnych osób.
Stadion Pogoni musi być wolny od takich zachowań czyli chamstwa i agresji.

i znowu klubowi dostanie sie po dupie przez grupke debili - w sumie bardzo dobrze ze nie gramy dalej, bo tylko nasi chuligani wstyd przynosza! Apropos normalnego zachowania sie kibicow... Jestem wlasnie w Londynie (w pracy, bo w polsce to sie w zyciu takiej kasy nie dorobie) i przedwczoraj mialem przyjemnosc ogladac M.Zurawskiego i jego debiut w Bhoys... Tzn. bylem na meczu Fulham-Celtic... Co mile nie bylo zadnych awantur (a wiadomo jak szkoci "kochaja" angoli i odwrotnie), kazdy byl skupiony na dopingu wlasnej druzyny, policjantow jak na lekarstwo (moze 10-20 na caly stadion), a po meczu pelno Celtow na ulicach Fulham Brodway i Putney Bridge. Zastanawiam sie jak dlugo trzeba czekac zeby u nas bylo podobnie...? Mysle, ze jestesmy daleko za murzynami i dlugo bedziemy... :(

F48
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 13:41
Jak tak bardzo Ci się tu nie podoba to siedź tam i nie wracaj... zajmij się klubikiem z twojego avataru...

W Jedności Siła...
Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 13:47

yzerman napisał:  

... Jestem wlasnie w Londynie (w pracy, bo w polsce to sie w zyciu takiej kasy nie dorobie)... :(

I zostań tam bo z twoja inteligencją nigdy się niczego nie dorobisz.

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
77
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 14:09

yzerman napisał:  

i znowu klubowi dostanie sie po dupie przez grupke debili - w sumie bardzo dobrze ze nie gramy dalej, bo tylko nasi chuligani wstyd przynosza! Apropos normalnego zachowania sie kibicow... Jestem wlasnie w Londynie (w pracy, bo w polsce to sie w zyciu takiej kasy nie dorobie) i przedwczoraj mialem przyjemnosc ogladac M.Zurawskiego i jego debiut w Bhoys... Tzn. bylem na meczu Fulham-Celtic... Co mile nie bylo zadnych awantur (a wiadomo jak szkoci "kochaja" angoli i odwrotnie), kazdy byl skupiony na dopingu wlasnej druzyny, policjantow jak na lekarstwo (moze 10-20 na caly stadion), a po meczu pelno Celtow na ulicach Fulham Brodway i Putney Bridge. Zastanawiam sie jak dlugo trzeba czekac zeby u nas bylo podobnie...? Mysle, ze jestesmy daleko za murzynami i dlugo bedziemy... :(

Myślę że najpierw trzeba wyeliminować ze stadionów właśnie tych debili i może w końcu to się stanie po meczu z Sigmą.

ManU
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 14:26

Fan1948 napisał:  
Jak tak bardzo Ci się tu nie podoba to siedź tam i nie wracaj... zajmij się klubikiem z twojego avataru...

Klubik???!!! Qrde przystopuj troche. Szacunek nalezy sie wszystkim druzynowm z tradycjami i kibicami, a qrwa zebys posiadal choc troche obiektywnosci (inteligencji?) bys zauwazyl ze Manchester United to jeden z najbardziej zasluzonych klubow w historii i ma bodaj najwiecej kibicow na swiecie. OK - czesc z nich leci tylko na aktualny wizeruenk medialny klubu (Chinczycy czy Japonczycy np) ale posiada tez cala rzesze wiernych fanatykow ktorzy sa z tym klubem na dobre i na zle (co pokazuja chociazby teraz walczac o swoj klub z Amerykanskim milionerem Glazerem ktory wykupil klub i chce z niego zrobic maszynke do robienia pieniedzy - np chce sprzedac OT). Gdybys znal ponad 100-letnia historie tego klubu, gdybys choc raz pojechal na mecz do Anglii by przekonac sie co to znaczy dopingowac druzyne przez caly mecz (choc fakt ze przez wysokie ceny biletow i doping na OT ostatni siada), gdybys ogladal gre dzieci Busby'ego w latach 60-tych czy dzieci Fergusona chcoiazby w roku 1999 (ofensywna gra, walka do konca jak w finale z Bayernem) NIGDY BYS NIE NAWAL TEGO KLUBU KLUBIKIEM!. Chyba ze ejstes kompletnym frajerem i ignorantem. Ze tez fan Pogoni pisze takie rzeczy. Rozumiem ze post Yzermana nie byl zbyt madry i chciales jakos zareagowac ale qrwa takie odgryzanie sie jest na poziomie przedszkoalka.

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
1973
Kibic
Na forum od 7824 dni

*

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 14:47
Widze ze tak sie tym swoim M.U. przejales ze chyba zapomniales skad jestes i komu kibicujesz, no chyba ze sie myle zdziwko

F48
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 15:28

ManU napisał:  

Fan1948 napisał:  

Klubik???!!! Qrde przystopuj troche. Szacunek nalezy sie wszystkim druzynowm z tradycjami i kibicami, a qrwa zebys posiadal choc troche obiektywnosci (inteligencji?) bys zauwazyl ze Manchester United to jeden z najbardziej zasluzonych klubow w historii i ma bodaj najwiecej kibicow na swiecie. OK - czesc z nich leci tylko na aktualny wizeruenk medialny klubu (Chinczycy czy Japonczycy np) ale posiada tez cala rzesze wiernych fanatykow ktorzy sa z tym klubem na dobre i na zle (co pokazuja chociazby teraz walczac o swoj klub z Amerykanskim milionerem Glazerem ktory wykupil klub i chce z niego zrobic maszynke do robienia pieniedzy - np chce sprzedac OT). Gdybys znal ponad 100-letnia historie tego klubu, gdybys choc raz pojechal na mecz do Anglii by przekonac sie co to znaczy dopingowac druzyne przez caly mecz (choc fakt ze przez wysokie ceny biletow i doping na OT ostatni siada), gdybys ogladal gre dzieci Busby'ego w latach 60-tych czy dzieci Fergusona chcoiazby w roku 1999 (ofensywna gra, walka do konca jak w finale z Bayernem) NIGDY BYS NIE NAWAL TEGO KLUBU KLUBIKIEM!. Chyba ze ejstes kompletnym frajerem i ignorantem. Ze tez fan Pogoni pisze takie rzeczy. Rozumiem ze post Yzermana nie byl zbyt madry i chciales jakos zareagowac ale qrwa takie odgryzanie sie jest na poziomie przedszkoalka.

To ja mam przystopować?? odpisałem bo ten pajac obraża na necie ludzi którym w żywe oczy tego nigdy by nie powiedział... i przestań płakać i sypać frajerami na lewo i prawo bo jak narazie ty mi na takiego kogoś wyglądasz...

bez odbioru i nie pisz mi tu juz poematów o tym klubie bo koło chuja mi to lata.

Narazie

W Jedności Siła...
Trapen
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 15:40

Fan1948 napisał:  

ManU napisał:  

Fan1948 napisał:  

To ja mam przystopować?? odpisałem bo ten pajac obraża na necie ludzi którym w żywe oczy tego nigdy by nie powiedział... i przestań płakać i sypać frajerami na lewo i prawo bo jak narazie ty mi na takiego kogoś wyglądasz...

bez odbioru i nie pisz mi tu juz poematów o tym klubie bo koło chuja mi to lata.

Narazie

Widac ze nie jestes kibicem pilkarskim tylko fanem stadionowego chuliganstwa i pewnie nalezysz do tych lysych goryli co lubio w klatce siedziec i spiewac "Pogon to my". Zalosne stary, naprawde zalosne... Jesli awantura na sektorze VIP podczas meczu z Sigma miala byc czyms co zwroci na nas oczy calej Europy to sie grubo sie mylisz! A co do klubow slawniejszych nisz Pogon z szacunkiem stary, z szacunkiem... A co do mojej inteligencji to pisz sobie co chcesz, bo zdanie osoby ktora ma tak wiesniacko-zacofane poglady kolo dupy mi lata. I masz racje ze nie powiedzialbym im tego prosto w oczy, bo zaraz bym oberwal pewnie. Tacy ludzie jak stadionowi chuligani nie maja zielonego pojecia co to jes miedzyludzki dialog. Narazie.

F48
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 15:56

Cytat:  
Widac ze nie jestes kibicem pilkarskim tylko fanem stadionowego chuliganstwa i pewnie nalezysz do tych lysych goryli co lubio w klatce siedziec i spiewac "Pogon to my". Zalosne stary, naprawde zalosne... Jesli awantura na sektorze VIP podczas meczu z Sigma miala byc czyms co zwroci na nas oczy calej Europy to sie grubo sie mylisz! A co do klubow slawniejszych nisz Pogon z szacunkiem stary, z szacunkiem... A co do mojej inteligencji to pisz sobie co chcesz, bo zdanie osoby ktora ma tak wiesniacko-zacofane poglady kolo dupy mi lata. I masz racje ze nie powiedzialbym im tego prosto w oczy, bo zaraz bym oberwal pewnie. Tacy ludzie jak stadionowi chuligani nie maja zielonego pojecia co to jes miedzyludzki dialog. Narazie.

że kim jestem?:) chujowo wychodzi Ci ocenianie ludzi po necie no ale nie dziwie się skoro zyjesz tym internetowym światem spoko nic mi do tego... a poruszasz tu ciekawą kwestie "A co do klubow slawniejszych nisz Pogon z szacunkiem stary, z szacunkiem..." chłopie prosze cię... dla mnie Pogoń może i grać w lidze okręgowej a ciągle będzie to dla mnie sens życia :) z klubem jest się na dobre i na złe a nie dlatego że jest znany/medialny i jak to napisałeś "sławny"... tyle w tym temacie i życze Ci tego aby twój kochany ManUTD nigdy nie stracił na sławie bo komu wtedy będziesz kibicował?? :)

Narka

W Jedności Siła...
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 15:59
Co byscie nie napisali i tak nic nie zdzialacie, pozatym coz wielkiego sie stalo przeciesz nikt nikogo nie atakowal wzieli to co chcieli i wyszli a wy piszecie pierdoly typu "chuligani zaatakowali kibicow Sigmy" ogarnijcie sie albo wogle sie tu nie wypowiadajcie.

Pogoń To My!
ManU
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 17:36

pogoniarz73 napisał:  
Widze ze tak sie tym swoim M.U. przejales ze chyba zapomniales skad jestes i komu kibicujesz, no chyba ze sie myle zdziwko

"Zawsze tu bylismy i zawsze bedziemy - stad jestesmy i tu umrzemy" - tekst jednej z ciekawszych naszych fan. Ja tez ejstem ze Szczecina, chodze na mecze tej druzyny odkad pamietam, na jej mecze chodzil moj ojciec, tej druzynie kibicuje wiekszosc moich znajomych itd. Przezylem wiele wspanialych i smutnych chwil na Twardowskiego wiec looz - pamietam komu kibicuje. Ale to wszystko wynika z patriotyzmu lokalnego, naszej dumy, przywiazania do regionu w ktorym zyjemy - czy ktorykowliek z was gdyby urodzil sie dajmy w Lodzi kibicowalby Pogoni? Odpowiedz jest jasna. Kochamy Pogon bo to NASZ klub. Ale poza tym wszystkim kibicuje Manchesterowi Utd i to nie od czasow keidy jest najbogatszym klubem na swiecie - po prostu dzieki nim pokochjalem pilke nozna, to na pilkarzach tego klubu wzorowalem sie gdy chcialem zostac pilkarzem, to w pewnej czesci dzieki MU mam anstawienie ze w zyciu nigdy nie wolno sie poddawac - tak jak nie poddawali sie w pamietnym sezonie 98/99 ''dzieci Fergusona". I kibicuje im na rowni z Pogonia - z tym ze zawsze bede wiedzial komu kibicuje dlaczego - Pogoni nie kibicuje za to jak wspaniale gra ta druzyna, jak wspaniala ma historie - gdyz w perspektywie pilki swiatowej to wlasnie Pogon jest klubikiem - tyle ze NASZYM klubikiem i w pewnej mierze od nas zalezy czy keidys ten stan sie zmieni i zaistniejemy na mapie pilkarskiej Europy.
No i znow sie troche rozpisalem ale oczywiscie nikt nie musi tego czytac ;) - ale tez nikt nie moze (powinien) obrazac jakiegokolwiek klubu tylko dlatego ze czlowiek z logo tej druzyny przy swoim nicku napisal pare glupot o sytuacji o ktorej pewnie niewiele wie.

Cz
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 18:34

ManU napisał:  

pogoniarz73 napisał:  

"Zawsze tu bylismy i zawsze bedziemy - stad jestesmy i tu umrzemy" - tekst jednej z ciekawszych naszych fan. Ja tez ejstem ze Szczecina, chodze na mecze tej druzyny odkad pamietam, na jej mecze chodzil moj ojciec, tej druzynie kibicuje wiekszosc moich znajomych itd. Przezylem wiele wspanialych i smutnych chwil na Twardowskiego wiec looz - pamietam komu kibicuje. Ale to wszystko wynika z patriotyzmu lokalnego, naszej dumy, przywiazania do regionu w ktorym zyjemy - czy ktorykowliek z was gdyby urodzil sie dajmy w Lodzi kibicowalby Pogoni? Odpowiedz jest jasna. Kochamy Pogon bo to NASZ klub. Ale poza tym wszystkim kibicuje Manchesterowi Utd i to nie od czasow keidy jest najbogatszym klubem na swiecie - po prostu dzieki nim pokochjalem pilke nozna, to na pilkarzach tego klubu wzorowalem sie gdy chcialem zostac pilkarzem, to w pewnej czesci dzieki MU mam anstawienie ze w zyciu nigdy nie wolno sie poddawac - tak jak nie poddawali sie w pamietnym sezonie 98/99 ''dzieci Fergusona". I kibicuje im na rowni z Pogonia - z tym ze zawsze bede wiedzial komu kibicuje dlaczego - Pogoni nie kibicuje za to jak wspaniale gra ta druzyna, jak wspaniala ma historie - gdyz w perspektywie pilki swiatowej to wlasnie Pogon jest klubikiem - tyle ze NASZYM klubikiem i w pewnej mierze od nas zalezy czy keidys ten stan sie zmieni i zaistniejemy na mapie pilkarskiej Europy.
No i znow sie troche rozpisalem ale oczywiscie nikt nie musi tego czytac ;) - ale tez nikt nie moze (powinien) obrazac jakiegokolwiek klubu tylko dlatego ze czlowiek z logo tej druzyny przy swoim nicku napisal pare glupot o sytuacji o ktorej pewnie niewiele wie.

Ogolnie to smiesza mnie tacy ludzie jak Ty czy inni ktorzy wychwalaja jakis zagraniczny klub a nawet stadionu danego zespolu nie widzieli,czemu kibicujesz MU a nie np.Crystal Palace?odpowiedz jest znana.Wiec nie masz co tak sie podniecac Wielkim MU...

www.sectorshop.net
manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 19:02
Yzerman - użekla mnie twoja historia

kakte
Kibic
Na forum od 7653 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 19:51
ostatnio bardzo modne stalo sie robienie kolo dupy na forum ale to nie jest tematem tego tematu :] Pogoni w Intertoto juz ni ma wiec mysle ze juz nie trzeba na ten temat dyskutowac no ale zawsze moge sie mylic...:D

Jak sie urodziłem, to płakałem, a wszyscy się śmiali. Jak będę umierał, to z uśmiechem a wszyscy będą plakali...
Sampaio
Kibic
Na forum od 8140 dni

*

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 19:56

Czarny85 napisał:  

Ogolnie to smiesza mnie tacy ludzie jak Ty czy inni ktorzy wychwalaja jakis zagraniczny klub a nawet stadionu danego zespolu nie widzieli,czemu kibicujesz MU a nie np.Crystal Palace?odpowiedz jest znana.Wiec nie masz co tak sie podniecac Wielkim MU...

jak juz to Millwall lub Chelsea, moze byc tez Westham
no chyba ze lubisz oglądac mecze to polecam relacje Canal+ :D

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 21:09

kakte napisał:  
ostatnio bardzo modne stalo sie robienie kolo dupy na forum ale to nie jest tematem tego tematu :] .:D

Ale Wy jesteście wszyscy żałośni.
Na tym forum to tylko kazdy czeka aby jeden drugiemu dokopać zachowujecie sie jakbyscie byli z wrogiego klubu .
Ludzie ogarnijcie sie jestesmy kibicami klubu , który wszyscy kochamy.

Jeśli ktoś napisze prawdę o kilku debilach przez których klub napewno poniesie konsekwencje finansowe to huzia na niego .
Bo co ? Bo to ,że Ptak będzie płacił.
A czy nie chodzi o prestiż klubu na arenie międzynarodowej o którym tak wszyscy marzą ?
Czy to, że napiszą w prasie sportowej, że klub Pogoń ma takich beznadziejnych kibiców .
A przecież prasa sie rozpisywała o wspaniałej atmosferze na meczach w II lidze na naszym stadionie , że Pogoń ma najlepszych kibiców .
Jaki ja byłem dumny pokazując chłopakom w pracy jak Pogoniarze potrafią kulturalnie kibicować .
Mamy szanse dalej podtrzymać dobrą opinie o Nas ale trzeba wyeliminować tych grandziarzy z naszego stadionu.

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
ManU
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 21:12
Czarny 85 - wiem o co Ci chodzi - ale nie myl kibicowania jakiejs druzynie bo akurat teraz jest na topie, od kibicowania jakiejs druzyne od poczatku swego zainteresowania pilka nozna (i jestem pewny ze w moim przypadku - MU i Pogon - bedzie to kibicowanie do konca). Czemu nie kibicuje Crystal Palace - a czemu Ty nie kibicujesz Arkonii?;) Los sprawil ze moim pierwszym idolem byl Peter Schmeichel, a pierwszy mecz LM w TV to byl mecz MU-Barca - i ta druzyna grala z taka pasja ze tak zostalo. Ale po co to tlumaczyc - po prostu niektorzy chca byc kumaci wtedy gdy sytuacja tego nie wymaga ;). Bo jestem pewny ze wy tez w mlodosci szaleliscie za zagranicznymi druzynami - ale coz - czyzby zaczely slabiej grac i entuzjazm opadll?:) a poza tym - kiedy byles po raz pierwszy na stadionie Legii? Bo sadze ze wiekszosc z nas dolaczala sie do przyspiewek o naszej zgodzie zanim obejrzalo mecz z Lazienkowskiej - wiec argument ze stadionem odpada. Ogolnie moze i dobrze mowisz - tylko do zlego czlowieka.
Vasyl - mam nadzieje ze to nie bylo do mnie - choc czlowiek z MW byc moze mowic o mnie ze jestem tylko symatykiem pilki noznej czy jak to okresliles ;) bo tyle co wy na pewno dla klubu nie robie niestety. No ale jesli ja jestem tylko sympatykiem - ot zwyczajnym gosciem ktory czasami trafia na Twardowskiego - to (mimo wielkiemu zaangazowaniu niektorych ludzi - m.in Was) kiepsko stoimy pod wzgledem kibicowskim niestety... (taka refleksja mi sie nasuwa chociazby po porownaniu wiekszosci naszego mlyna z moja skromna osoba -ale przeciez tak zle nie ejst - wniosek?;))
A tak wogule to robi sie z tego typowa napinka - bo ogolnie wiem ze macie podobne poglady o kibicowaniu co ja - tyle tylko ze zle oceniacie czlowieka ktorego nie znacie, no i jeden szczegol - Wy kibicujecie Pogoni i Legii, a ja Pogoni, Legii i MU. Tyle. Pozdro :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768814921 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005