Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 16/02/2005 20:48
Do przerwy Pogoń Szczecin remisuje z druzyną Palmeiras 2:2. Pierwszą bramkę dla naszego zespołu zdobył testowany napastnik Joao Rodrigo (32) natomiast do remisu doprowadził Grzegorz Matlak (38- k.). "Do remisu", ponieważ do 25 minuty nasi przeciwnicy prowadzili 2:0.
żródło: Pogońszczecin.pl
kto bije lecha ten idzie do nieba bo lech to kurwa i bic go trzeba
jaki beton wogole a ja z Krakowa wyjerzam w sobote i tez o szostej tylko rano:/ a moglo byc tak pieknie
mecz będzie bez udziału kibiców, bo jak podała wislakrakow.com - "Wisła w tak krótkim czasie nie dostałaby pozwolenia na zorganizowanie imprezy masowej."
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
jaki beton wogole a ja z Krakowa wyjerzam w sobote i tez o szostej tylko rano:/ a moglo byc tak pieknie
mecz będzie bez udziału kibiców, bo jak podała wislakrakow.com - "Wisła w tak krótkim czasie nie dostałaby pozwolenia na zorganizowanie imprezy masowej."
jak bez kibiców to mogliby jakąś tansmisję zorganizować w TV!!!!!
Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 05/03/2005 17:17
Drużyny przystąpią do meczu w następujących składach:
Pogoń: Pesković – Michalski, Julcimar, Magdoń, Matlak – Parzy, Kuchar, Kaźmierczak, Grzelak – Milar, Divecky
Wisła: Majdan – Baszczyński, Kłos, Głowacki, Stolarczyk – Vidliczka, Sobolewski, Cantoro, Mijailović, Żurawski, Frankowski
zrodlo: oficjalka
bramka i obrona prawdopodobnie juz na mecz Legia, brak Ediego i Adriano ale tego mozna bylo sie spodziewac pewnie wejda w 2 polowie. Czekamy na wiesci z Krakowa....
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.