Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/06/2005 23:36
Master a co ty taki cwaniaczek jestes dogadales sie z panienkami ... ? wpadnij bo cie ostatnio cos nie ma a mozna by zadzialac
a czego Ci szkoda
nozyczek bo sie stepia
czy raczki ze sie zmeczy
Wyluzuj troche poswiecenia dla Pogonki
Poprostu byłoby mniej roboty
no rzeczywiscie straaaaaaaaszny wysilek machnac 4 razy nozyczkami. Boze jakie to spoleczenstwo miekkie sie ostatnimi czasy zrobilo . I jakie maja byc te Rzeczypospolite? "Takie jakie ich mlodziezy chowane" - powiedzial kiedys ktos znany, Zamoyski albo Staszic. Kto mi przypomni?
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 15/07/2005 09:49
Co do vlepek to troche słaby klej mają i łatwo je oderwać. O ile w zaprzyjaźnionych miastach, niejscowościach nie stanowi to problemu to będąc na wakacjach we Wrocławiu na następny dzień po vlepce nie było już śladu ;/. Pozdro.
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 15/07/2005 11:11
]:-> heheheh jak jechałem z ziomami na Sigmę to naznaczyliśmy cały szlak vlepkaki zaczynając od drzew, budek telefonicznych a kończywszy na rejestracjach tirach, warzywniakach, spożywczakach, ladach, zamrażarkach z napojami.....
]:-> heheheh jak jechałem z ziomami na Sigmę to naznaczyliśmy cały szlak vlepkaki zaczynając od drzew, budek telefonicznych a kończywszy na rejestracjach tirach, warzywniakach, spożywczakach, ladach, zamrażarkach z napojami.....
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 09/08/2005 11:37
Ostatnio chciałem kupić kilka arkuszy przed wyjazdem na turniej ale w Galaxy nie było ale mam nadzieje że jak będę jechać do Łodzi to kupie 10 arkuszy i na Widzewie i ŁKSie porozlepiam
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 09/08/2005 12:25
Dworce:
Poznan ( nie obylo sie bez problemow. Bury pseudo fanow lecha, jednak porzadkowi staneli na wysokosci zadania
Wrocla
Krakow
Krosno ( wraz z vlepami (L) )
Oklejone !!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815314 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.