Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BNY
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7819 dni

Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 01/03/2007 08:51
Juz w sobote pierwszy ligowy mecz rundy rewanzowej. Dla Pogoni bardzo waznej rundy w ktorej wiele moze sie wyjasnic. Po ostatnich dwóch występach piłkarzy Pogonii w ramach Pucharu Ekstraklasy nie mamy powodów do radosci i optymizmu. Oby to zmienilo sie w sobotę.(raczej sam w to nie wierzę)

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 10:22
Zaproszenie do młyna!
Tak jak już wcześniej zapowiadali kibice, począwszy od meczu z ŁKS-em na stadion wrócą flagi, choć będą rozwieszone w nieco innej formie.
Mimo nienajlepszej atmosfery wokół zespołu, kibice chcą pokazać, że zależy im na głośnym i równym dopingu. W tym też celu swoje przybycie na młyn zapowiedziało wielu starszych fanów.
Tym samym wszyscy chcemy pokazać, że w aktualnej sytuacji tylko wspólne działania mogą stanowić o naszej sile.
Już w sobotę zapraszamy wszystkich fanów Pogoni na popularną "dwunastkę". Razem możemy więcej!
Źródło: Pogoń Fans

Sami przeciw wszystkim!!!
Zen
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 13:22
Kolejne trzy certyfikaty otrzymali zawodnicy Pogoni. Dostalii je :DUTRA (Otavio Dutra), GU -(Santos Cazumba), oraz BUIU (Gabriel Oliveira da Silva).
To oznacza, że zawodnicy Ci będą mogli grać w rozgrywkach ekstraklasy

grono sie powieksza

Rch.
Kibic
Na forum od 7028 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 13:44
Ciekawe. Jak szybko się zmniejszy:) hehe. W tym sezonie licze na Marka Kowala:) powalczymy z ŁKSem:)

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
UI
Kibic
Na forum od 7837 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 15:11
Ja licze na dobry doping ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
kuleK
Kibic
Na forum od 7121 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 16:21
Wszystkich wpuszczacie ?? Mam 15 lat i nie wiem czy wpuscicie mnie na młyn ;] Jezeli nie to odrazu napiszcie oszczędze se i pojde na inny sektor ;] Pozdr

Obrazek gif wstawiony na forum
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 17:15
A skąd mają wiedzieć - zależy kto będzie przy wejściu stał ;)

Kup bilet na inny sektor od razu, a meczu się dowiesz, czy wejdziesz - a jak nie, to pójdziesz na inny sektor - daleko nie masz.

Lemur
Kibic
Na forum od 7371 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 18:44
Ja liczę na to, że prawdziwi kibice Pogoni nie będą się oszczędzać i pokażą nowym do czego zobowiązuje gra z Gryfem na piersi. Mam nadzieję, że będą tłumy!! Przynajmniej 10 000 chce widzieć na meczu. Do zobaczenia na Twardowskiego. Tylko MKS!!

Lemur
Kibic
Na forum od 7371 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 18:47

P. napisał:  
Zaproszenie do młyna!
Tak jak już wcześniej zapowiadali kibice, począwszy od meczu z ŁKS-em na stadion wrócą flagi, choć będą rozwieszone w nieco innej formie.
Mimo nienajlepszej atmosfery wokół zespołu, kibice chcą pokazać, że zależy im na głośnym i równym dopingu. W tym też celu swoje przybycie na młyn zapowiedziało wielu starszych fanów.
Tym samym wszyscy chcemy pokazać, że w aktualnej sytuacji tylko wspólne działania mogą stanowić o naszej sile.
Już w sobotę zapraszamy wszystkich fanów Pogoni na popularną "dwunastkę". Razem możemy więcej!
Źródło: Pogoń Fans

No właśnie. Doping, doping i jeszcze raz doping. Pytanie co do tekstu. Czy "powrót starszych fanów" oznacza powrót Sandała na młyn?? Liczę na odpowiedź. Pozdro dla prawdziwych kibiców!

mem
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 19:03

Lemur napisał:  
No właśnie. Doping, doping i jeszcze raz doping. Pytanie co do tekstu. Czy "powrót starszych fanów" oznacza powrót Sandała na młyn?? Liczę na odpowiedź. Pozdro dla prawdziwych kibiców!

Sandał raczej prędko na młyn nie wróci, o ile kiedykolwiek wróci - przynajmniej tak mi się wydaję... ;)

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 19:05

mem napisał:  

Lemur napisał:  

Sandał raczej prędko na młyn nie wróci, o ile kiedykolwiek wróci - przynajmniej tak mi się wydaję... ;)

nie wroci:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Pit.
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 19:10
byłem na ostatnich meczach, byłem na Groclinie i jak wychodziłem ze stadionu mówiłem sobie "kurwa, znowu dycha w plecy. można było iśc do jakiegoś pubu z dawno niewidzianymi ludźmi itp, a nie oglądać tą żenade, pseudo-grajków którzy nie potrafią zrobić dobrej akcji. coraz mniej ludzi, nie ma atmosfery, wszystko jest obojętne. Na ŁKS nie ide na bank, wole iść pograć za tą kase na hale albo kupić sobie kilka browarków".
No i huj, sobota zbliża się wielkimi krokami, a ja już nie moge sie doczekać znowu ligowego meczu.
To jak nieudane rzucanie nałogu hehe:)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 19:19
Ktos moze wiem jak tam "Inwazja na Szczecin LKS`u" sie skonczyla ? ;)

SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 19:25
Do dziś godziny 15:40 zapisanych osób było 74. Info z forum ŁKS.

Szczecińska albo żadna!
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 19:56
A rzecznik prasowy klubu liczy, że ŁKS będzie kilkaset ;]...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
lewy89
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 20:13
a czemu nie wrudzie sandałał pozdro dla ekipy police?????

lewy89
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 20:22
Pozdrawiam jeszcze raz Ekipe Police mumin kirzen dobosz adam
pomożemy w dopingu 100%EP pozdro dla kolesi lewy beer doping

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 21:10

Cytat:  
Do dziś godziny 15:40 zapisanych osób było 74. Info z forum ŁKS.

No to jednak ktos przyjedzie ;)

Cytat:  
A rzecznik prasowy klubu liczy, że ŁKS będzie kilkaset ;]...

tak tak napewno , moze potrzebny bedzie drugi sektor;-)

kiko
Kibic
Na forum od 7034 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 22:09
Są w Szczecinie jakieś sklepy, sklepiki z pamiątkami Pogoni (szaliki,koszulki itp) ???

hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 22:30
Ilu przyjedzie zydków zobaczycie na meczu, radze skupic sie na Pogoni i jej dopingu "nie tylko w młynie".

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784135 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005