Pragne zaprosic wszystkich kibicow Pogoni, ktorzy sa z Warszawy lub okolic (zreszta, zapraszam ogolnie wszystkich) do sklepu Lotto mieszczacym sie w Centrum Handlowym Blue City (Al. Jerozolimskie 179).
W naszym salonie kibice Pogoni z pewnoscia znajda cos dla siebie. Mamy bardzo duzo przeroznych gadzetow zwiazanych z Waszym ukochanym klubem. Poczawszy od koszulke pilkarskich, czapek, szalikow, a skonczywszy na smyczach, kuflach, zapalniczkach, puzzlach, zegarach sciennych, proporczykach, breloczkach, naklejkach, kartach do gry, przypinkach do ubran, szalikach samochodowych (miniatury normalnych szalikow). Na dniach powinnismy miec nowe kolekcje koszulek Pogoni. A co do koszulek wlasnie to mamy nie tylko pilkarskie, ale i zwykle t-shirty z przeroznymi nadrukami Pogoni..
Za jakis czas nasz asortyment poszerzy sie o mase innych gadzetow klubu ze Szczecina.
Oczywiscie zapraszam serdecznie do nabywania rzeczy firmy Lotto nie tylko scisle zwiazanych z Pogonia... Jest w czym wybierac. Mamy mase promocji i wysokie obnizki. Dla stalych klientow wyrabiamy karte upowazniajaca do duzych rabatow na wszystkie produkty Lotto zakupione w sieciach naszych sklepow na terenie calej Polski.
Serdecznie zapraszam.
Aha, dla grup zorganizowanych (kluby itp.), dla zawodowych sportowcow i ich trenerow mamy juz wyjatkowo duze rabaty
Gdyby jakies pytanie ktos mial to pisac smialo. Jak trzeba to podam kontakt do siebie na gg.
Biorac pod uwage, ze sporo Legionistow trzyma kciuki za Wasz klub... ze zbytem, mysle, wiekszego problemu nie bedzie Na dzien dzisiejszy przychodza do nas sami kibice w szalikach Legi pytac o rzeczy Pogoni. Pytac i kupowac, rzecz jasna.
Pozdrawiam Ciebie.
Ostatnio edytowany przez: Lotto_Sport, 31 stycznia 2006, 12:23 [1 raz(y)]
Odp: Do kibicow Pogoni z Warszawy i okolic. - 31/01/2006 18:03
Ooooo wreście... wiedzialem, ze sklep Lotto znadjue sie w Blue City ale nie bylem pewnie czy macie jakies akcesoria mojej ukochanej Pogoni... to teraz sie musze wybrac.... tylko nie wiem kiedy bo brak czasu mnie gnebi i .... mam nieciekawy dojazd z Nadarzyna...
Co do bluz Pogoni to mają być dopiero w nowej kolekcji na wiosnę. Na dzień dzisiejszy nie mamy. Wypisałam w swoim pierwszym poście jakie ciuchy i gadżety Pogoni mamy
@PogonFan - Dziękuję za miłe powitanie i zapraszam Cię serdecznie do nas do Lotto
Witam.
Ostatnio robiłem duze zakupy w Szczecinie ,ale widze, że rodzinka bedzie lekko zawiedziona,bo bedę robił zakupy u Was hehe.
W jakich godzinach czynny jest sklep i na jakim jest poziomie.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Na jakim poziomie jest sklep?? Hmmm.. Mnie się wydaje, że na wysokim
Mam wrażenie, że chciałeś zapytać na którym, a nie na jakim poziomie jest Lotto. Jeśli tak to już piszę.
Lotto jest zaraz nad parkingiem, na poziomie -1, niedaleko fontanny i Pizza Hut, na przeciwko Convers'a i Campus'a.
Zapraszam Cię.
Ja będę dopiero w piątek w Lotto cały dzień, ale.. to nie znaczy, że w inne dni sklep będzie nieczynny Otwarte mamy cały tydzień. Zapraszam.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768823021 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.