najbardziej mi zal jedynej portowej 10 - DYMKOWSKI ROBERT !!!
z calej paczki po bekdasie to faktycznie najbardziej zal DZWIGA
Pawel Drumlak to osobona historia , jeszcze dzien przed pujsciem do cracovii bym powiedzial ze go szkoda , teraz powiem chuj mu w dupe
a OLA to jeszcze pamietam zanim go oddalismy lata temu do Wisly K. i w obu przypadkach bylo szkoda ze odchodzil .... ( jebac ptaka )
Leszek Pokladowski to byl dopiero grajek Ulubieniec zawsze lekko podchmielonych dziadkow z piersioweczkami i kartami. Ku.wa jak mi brakuje tego oldschoolowego klimatu
Odp: A najbardziej mi żal ?. Którego piłkarza który opuśćił Pogoń po Bekdasie najbardziej żal było sprzedać ? - 25/11/2005 00:41
Zdecydowanie O. Moskaleiwcz, R. Majdan, R. Dymkowski, M. Stolarczyk, D. Dźwigała, L. Pokładowski (zawsze waleczny, zapierdalał do upadłego) i jak małolat_ps napisał Drumlak ale to inna bajka. Napewno kogoś pominalem tego jestem pewien brakuje teraz w tej pseudodrużynie Portowca z prawdziwego zdarzenia. Taki który naprawde przejmowalby sie wynikami jak i tym co sie w druzynie dzieje. Nie od nas jednak zalezy kto gra w Pogoni tym bardziej tej ptakowskiej... Też pamietam jak Olo i Nitka szli do Wisły szkoda było ale Pogoń zawsze kiepsko stała z $... Teraz niby jest dobrze ale tak naprawde drużyny to my nie mamy. Dobrze, ze kibice jakis poziom trzymaja.
Odp: A najbardziej mi żal? - 25/11/2005 07:17
1. Majdan i Kuras.
2. Stolarczyk, Olo (choć nie za Bekdasa) i Dymek.
3. Pokładowski.
4. Drumi, ale jak ktoś powiedział to osobna historia.
Odp: A najbardziej mi żal ? - 25/11/2005 09:29
Choć to nie był prawdziwy Portowiec to brakuje zwłaszcza teraz Kazia Węgrzyna, ten jak się darł na kolegów to na trybunach było słychać!!
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: A najbardziej mi żal ? - 25/11/2005 18:59
1. Robert Dymkowski i Radosław Majdan
2. Dariusz Dźwigała i Olgierd Moskalewicz
3. Maciej Stolarczyk
4. pilkarze pokroju Mysony, Żebrowskiego ,Andruszki i Godrasa
5. Stasiu Mazuro i Dariusz Dalke
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768823023 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.