II liga: 18 zespołów.
Awans - awansują bezpośrednio dwa zespoły (1 i 2), zespoły z miejsc 3-6
rozgrywają baraże o jedno miejsce w I lidze wg zasady:
3-6 - jeden mecz na boisku zespołu 3
4-5 - jeden mecz na boisku zespołu 4
Zwycięzcy zagrają w finale jeden mecz na boisku zespołu, który po rundzie zasadniczej rozgrywek zajął wyższe miejsce. Triumfator meczu finałowego awansuje do I ligi.
Spadek - zespoły 15-18, zespoły z miejsc 11-14 rozgrywają mecze barażowe
z wicemistrzmi poszczególnych grup III ligi.
Podoba mi się to awanse po angieslku, więciej emocji i nie pędzie kupowania na koniec rundy oczek przez spadkowiczów że zagrac w barażach.
Odp: Nowy regulamin spadków i awansów - 24/06/2005 13:00
Mnie również podoba się ten PROJEKT (bo to nic pewnego). W drugiej lidze liczba ustawek z pewnością zmaleje. Dobrze też, że spadają 3 drużyny - w sam raz, wygląda na to że w lidze będziemy mieli 4 bardzo słabe zespoły (Arka, Górnik, Odra, Polonia) i byłoby bezsensem, żeby z tej grupki spadła tylko jedna drużyna bądź dwie.
Odp: Nowy regulamin spadków i awansów - 24/06/2005 22:07
Nareszcie mądre decyzje ludków z miodowej .
Tylko takie posunięcia mogą zmobilizować piłkarzy do lepszej gry i cwaniaków oduczyc kombinacji.
Moze jestem już stary ,ale mysle ,ze tak powinno być.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Nareszcie mądre decyzje ludków z miodowej .
Tylko takie posunięcia mogą zmobilizować piłkarzy do lepszej gry i cwaniaków oduczyc kombinacji.
Moze jestem już stary ,ale mysle ,ze tak powinno być.
jesli sie okaze, ze Pogon bedzie grala tak jak w minionym sezonie, to wcale moze nie byc tak zajebiscie
Powinnismy liczyć na siebie a nie na regualminy, jeżeli by się okazało że... to znaczy że Pogoń naprawde nie zasługiwała by na I lig, choć szczerze wątpie aby nowi beniaminkowie okazali się taka niespodzinką jak Cracovia do tego bedzie Górnik po przejściach, wciąż słaba Polonia i biliżeli niezidentyfikowana forma Lecha z wieloma nowymi twarzami.
Powinnismy liczyć na siebie a nie na regualminy, jeżeli by się okazało że... to znaczy że Pogoń naprawde nie zasługiwała by na I lig, choć szczerze wątpie aby nowi beniaminkowie okazali się taka niespodzinką jak Cracovia do tego bedzie Górnik po przejściach, wciąż słaba Polonia i biliżeli niezidentyfikowana forma Lecha z wieloma nowymi twarzami.
Co Ty piszesz ?
Pogoń nie zasługuje na I lige mając tak wspaniałych kibiców.
Obyś sie nie zdziwił jak mocno pójdzie Arka .
Ale masz racje jak piszesz powinniśmy liczyć na siebie.
Ja podpisuje sie obiema rękami za nowym regulaminem.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Co Ty piszesz ?
Pogoń nie zasługuje na I lige mając tak wspaniałych kibiców.
Obyś sie nie zdziwił jak mocno pójdzie Arka .
Ale masz racje jak piszesz powinniśmy liczyć na siebie.
Ja podpisuje sie obiema rękami za nowym regulaminem.
Mówiąc ...że nie zasługuje miałem na mysli to że liga będzie jak będzie i jeżeli by się okazało że Pogon nie potrafi sobie poradzić w takim toważystwie ... to naprawde musiało by byc źle z tą drużyną... a pewny jestem że sobie poradzi!
A co do Arki to jestem pewenien że Pogoń będzie w stanie powalczyć z nimi... przy okazji szykują sie ciekawe mecze.
I liga: 16 zespołów.
Spadek - spadają bezpośrednio trzy zespoły (14,15,16), bez meczów
barażowych pomiędzy I a II ligą.
Zwycięzcy zagrają w finale jeden mecz na boisku zespołu, który po rundzie zasadniczej rozgrywek zajął wyższe miejsce. Triumfator meczu finałowego awansuje do I ligi.
No i PZPN zabrakło jaj... będą baraże - 14 zespół z 3 z II ligii i nie będzie zadnych gier dróżyn z miejsc 3-6
I liga: 16 zespołów.
Spadek - spadają bezpośrednio trzy zespoły (14,15,16), bez meczów
barażowych pomiędzy I a II ligą.
No i PZPN zabrakło jaj... będą baraże - 14 zespół z 3 z II ligii i nie będzie zadnych gier dróżyn z miejsc 3-6
Szkoda, ale czego sie mozna bylo spodziewac po misiach? Za trudno byloby ustawiac mecze... :p
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768848698 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.