Dziś w siedzibie PTK Centertel odbyło się uroczyste wręczenie nagród dla kibiców. Idea - sponsor ekstraklasy wraz z dziennikarzami wyróżnili za dobrą postawę i tworzenie pozytywnego wizerunku kibicowania (oprawy i doping) fanów trzech zespołów: Lecha Poznań, Legii Warszawa i Pogoni Szczecin. Wyboru dokonała spora grupa niezależnych dziennikarzy, którzy wypełniali ankiety na temat kibiców. Przedstawiciele kibiców odebrali pamiątkowe statuetki i po 5 000 zł. W imieniu fanów z Warszawy nagrodę odebrał prezes Stowarzyszenia Andrzej "Bosman" Piórkowski i niżej podpisany, redaktor naczelny Legia LIVE!. Prezes podziękował za nagrodę i zapewnił, że pieniądze na pewno się przydadzą i zostaną wykorzystane do przygotowania opraw. Skróconą relację z wydarzenia obejrzeć będzie można w programie Minisport+ w Canal+ oraz w TVN
Tak czesto narzekamy, ze dziennikarze sa nastwawieni anty do Pogoni.
A tu takie cos .
Najwiekszy wplyw na ta nagrode mialy zapewne wydarzenia w Poznaniu 1.04.2005 r
Odp: Nagrody dla kibiców - 14/06/2005 16:41
no cóż zostaje pogratulować i jednocześnie liczyć na następne wyróżnienia
trzeba przyznać, że oprawy na Twardowskiego były naprawdę wysokich lotów, a to że były kary z PZPN-u światczy tylko o tym, że włodarze kopanej szukają zawsze dziury w całym zamiast obiektywnie spojrzeć na całość
ponadto z tego co widziałem w TV to żeczywićie najlepsze (żeby nie powiedzieć jedyne) oprawy meczowe były na Pogoni, Legii i Lechu - reszta ekip może się uczyć
jeszcze raz gratulacje miło było to obejrzeć
pzdr
Odp: Nagrody dla kibiców - 14/06/2005 16:46
no,no bravo bravo .. moze tu (a raczej napewno) nie chodzilo o kulture tylkjo o pokazy pirotechniczne za co dziekujemy bardzo MW ... no i za vlepki pewnie tez xD
troszke sie mylisz co do tych opraw, bo nie tylko te 3 ekipy robily dobre oprawy,
m.in. Wisla, GKS, Zaglebie, Jagiellonia, Widzew, ŁKS, Radomiak tez nie proznowali...
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Racja!Ja się ciesze bo przynajmiej kibicej coś osiągneli w tym sezonie hehe!A żę wydarzenia w Poznaniu w wielkim stopniu przyczyniły się do nagrody ( aha jeszcze Pogoń -Groclin świetne uczczenie pamięci Jana Pawła 2) to nie mam najmniejszych wątpliwości!Brawo!Kibice!Pokazaliście ,że jesteście najlepszymi fanami!
Racja!Ja się ciesze bo przynajmiej kibicej coś osiągneli w tym sezonie hehe!A żę wydarzenia w Poznaniu w wielkim stopniu przyczyniły się do nagrody ( aha jeszcze Pogoń -Groclin świetne uczczenie pamięci Jana Pawła 2) to nie mam najmniejszych wątpliwości!Brawo!Kibice!Pokazaliście ,że jesteście najlepszymi fanami!
A ja nie popadałbym w takie samouwielbienie! Co prawda Młode Wilki oraz jeszcze pare innych osob starało się uatrakcyjnic mecze pokazami pirotechnicznymi i nietylko(zreszta z pozytywnym efektem) to jednak do najlepszych kibicow w Polsce to nam jeszcze daleko i to pod wzgledem opraw stadionowych,dopingu i nie tylko...Nagroda jednak cieszy Pozro dla wszystkich ktorzy sie przyczynili do tego wyroznienia
A ja nie popadałbym w takie samouwielbienie! Co prawda Młode Wilki oraz jeszcze pare innych osob starało się uatrakcyjnic mecze pokazami pirotechnicznymi i nietylko(zreszta z pozytywnym efektem) to jednak do najlepszych kibicow w Polsce to nam jeszcze daleko i to pod wzgledem opraw stadionowych,dopingu i nie tylko...Nagroda jednak cieszy Pozro dla wszystkich ktorzy sie przyczynili do tego wyroznienia
Kogo uważasz za najlepszych kibiców ?
Nagrodę to jednak my dostaliśmy razem z Legia i pyrami.
Poprawią grę piłkarze to myśle ,że w nowym sezonie to My bedziemy zwycięzcami.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Nagrody dla kibiców - 14/06/2005 22:25
I bardzo dobrze, ze ktos z poza Szczecina docenil starania MW, aby na Twardowskiego zawsze bylo widowiskowo. Jest w miare dobrze, a moze byc jeszcze lepiej. Na pewno mozemy sie jeszcze bardziej ogarnac i w nadchodzacym, ciekawym kibicowsko sezonie potwierdzic nasze miejsce w tej elicie
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
trzeba przyznać, że oprawy na Twardowskiego były naprawdę wysokich lotów, a to że były kary z PZPN-u światczy tylko o tym, że włodarze kopanej szukają zawsze dziury w całym zamiast obiektywnie spojrzeć na całość
ponadto z tego co widziałem w TV to żeczywićie najlepsze (żeby nie powiedzieć jedyne) oprawy meczowe były na Pogoni, Legii i Lechu - reszta ekip może się uczyć
pzdr
troszke sie mylisz co do tych opraw, bo nie tylko te 3 ekipy robily dobre oprawy,
m.in. Wisla, GKS, Zaglebie, Jagiellonia, Widzew, ŁKS, Radomiak tez nie proznowali...
Jagiellonia, Widzew, ŁKS, Radomiak nie grają w ekstraklasie a nagrody przyznawał Centertel który jest sponsorem jedynie ekstraklasy i mówimy tu chyba jedynie o oprawach na stadionach ekstraklasy.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Kogo uważasz za najlepszych kibiców ?
Nagrodę to jednak my dostaliśmy razem z Legia i pyrami.
Poprawią grę piłkarze to myśle ,że w nowym sezonie to My bedziemy zwycięzcami.
Jak Juz Piszesz Pogoń i Legia z duzej litery to Pyry tez pisz... i Tez mi sie wydaje ze tak nie bedzie ze poprawa gry i bedziemy zwyciezcami...
pzdr
Jagiellonia, Widzew, ŁKS, Radomiak nie grają w ekstraklasie a nagrody przyznawał Centertel który jest sponsorem jedynie ekstraklasy i mówimy tu chyba jedynie o oprawach na stadionach ekstraklasy.
Patrz a z tego co ja przeczytałam to nagrody wspólnie z Centertelem przyznawali również dziennikarze...i wydaje mi się, że nie są to nagrody jedynie za oprawę....nikomu nic nie ujmując ani nikomu nic nie dodając
Jak już ktoś napisał nagrody były dla ekip z ekstraklasy więc Jaga, Łódź i Radomiak nie są dobrym przykładem.
Pozatym na oprawę meczu składa się też doping i zachowanie kibiców z czym u różnych ekip bywa krócho.
pzdr
Odp: Nagrody dla kibiców - 15/06/2005 09:56
Nagród nie przyznawał Centertel. On je tylko wręczał A Centertel rozesłał ankiety do 120 dziennikarzy sportowych z całej Polski i na podstawie ich ocen wyłoniono 3 najlepsze wg nich ekipy. Oceniano nie tylko oprawy, ale np medialność kibiców
Jeszcze okolicznościowa fotka - http://www.legialive.pl/zdjecia/idea1.jpg
Dzięki za link, fotka śmieszna, tylko ci kibice Lecha jacyś tacy nieobecni i mało medialni
Co do tych ekip, to myślę, że doping i oprawa na Wiśle Kraków też się wyróżniał, ale nagroda cieszy, zwłaszcza że oceniło nas 120 dziennikarzy z całego kraju.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768852527 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.