Frekwencja na stadionach ... Runda Jesienna 04/05 - 24/11/2004 19:12
Postanowiłem stworzyć tabele "kibicowską" drużyn występujących w polskiej ekstraklasie. Mianowicie podliczyłem średnią liczbę kibiców , jaka przychodziła na mecze każdej drużyny z polskiej ekstraklasy. Oto tabela :
Kilka słów komentarza :
Chciałem wyróżnić kibiców dwóch drużyn - jedno wyróżnienie pozytywne , jedno negatywne.
Na wyróżnienie pozytywne zasługują , przynajmniej moim zdaniem kibice GKSu Katowice. Drużyna gra beznadziejnie , że też przypomne 0:7 z Zagłębiem Lubin , a mimo to kibice GieKSy nieodwrócili się od drużyny. W poprzednim sezonie na meczach GieKSy w rundzie jesiennej , średnio było kibiców 3,35 , czyli o ponad pół tysiąca mniej niż obecnie. A gra piłkarzy GKSu wyglądała znacznie lepiej.
A teraz wyróżnienie negatywne , które wędruje do kibiców Legii Warszawa. W poprzednim sezonie w rundzie jesiennej na meczach Legii było ich średnio 11,5 tys (gdyby teraz powtórzyli by ten rezultat byliby minimalnie za Pogonią). W obecnym sezonie jest ich niespełna 7,41 tys. Tak więc gigantyczny spadek , bo o ponad 4 tys
Ostatnio edytowany przez: SamAxe, 24 listopada 2004, 20:11 [1 raz(y)]
Odp: Frakfencja na stadionach ... Runda Jesienna 04/05 - 24/11/2004 19:39
Szmata Super Express we wczorajszym wydaniu przyznal kibicom Pogoni mistrzostwo Polski, jako najliczniejszej widowni na meczach u siebie poszczegolnych zespolow I-ligowych. Super Express, szmata, ale ludzie to czytaja i wyroznienie cieszy...
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
nie żebym coś węszył, albo coś się przyczepiał, ale zupełnie przypadkiem zauważyłem, że identyczna tabela widnieje "w komentarzach" na onecie, razem z komentarzem pod nim, taka jak widnieje w pierwszym poście tego tematu.
Jak to Ty patrys jesteś jej autorem to wery sory, ale jak nie to tak nie zabardzo ładnie jest "cytować" czyjiś tekst bez podania źródła czy prawidziwego autora
Pozdro, heh
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
to 'fucked' jeszcze istnieje myslalem, ze zdechlo smiercia naturalna psa w rynsztoku. ach, musze zaczac loic browce pod kioskami, bede na biezaco z prasa przynajmniej...
A co do samej tabeli, żeby nie rozmywać tematu, to mnie tu nic nie dziwi. Jak miało być tak jest. Wiadomo że Wronki na pierwszym miejescu i tak nie będą...
Ostatnio edytowany przez: Pit., 25 listopada 2004, 06:42 [1 raz(y)]
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768872586 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.