| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/08/2004 18:17
tylko dla mnie wielką tajemnicą jest czy Ci zawodnicy mają podpisane kontrakty z Klubem jako Klubem czy z naszym kochanym panaem ptakiem(bo jeżeli tak to bedzie on mógł oddać ich w każdej chwili ,gdzie bedzie chciał i za ile bedzie chciał)
Moja wypowiedz jest chyba bez sensu
|
... Burza mózgów ... NAPIERDALA
|
|
|
|
Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/08/2004 18:21
> tylko dla mnie wielką tajemnicą jest czy Ci zawodnicy mają podpisane kontrakty z Klubem jako Klubem czy z naszym kochanym panaem ptakiem(bo jeżeli tak to bedzie on mógł oddać ich w każdej chwili ,gdzie bedzie chciał i za ile bedzie chciał)
>
> Moja wypowiedz jest chyba bez sensu 
to chyba proste że z Ptakiem...
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/08/2004 18:24
> > tylko dla mnie wielką tajemnicą jest czy Ci zawodnicy mają podpisane kontrakty z Klubem jako Klubem czy z naszym kochanym panaem ptakiem(bo jeżeli tak to bedzie on mógł oddać ich w każdej chwili ,gdzie bedzie chciał i za ile bedzie chciał)
> >
> > Moja wypowiedz jest chyba bez sensu 
>
> to chyba proste że z Ptakiem...
chodzi mi o to czy ptak jako osoba prywatna jest właścicielem ich kart zawodzniczych czyli np jakby odszedł z klubu to mógłby sobie zabrać ze sobą swoich zawodników
|
... Burza mózgów ... NAPIERDALA
|
|
|
|
Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/08/2004 18:56
no pewnie ze by mogl przeciez on nie jest kretynem
z ta paka jeszcze z 3 miasta zwiedzi
narazie czeka az dostanie jakies tereny
a to nastopi juz bardzo szybo wlasnie jebany jurczyk juz tam kogos wyjebal kto mieszal czesnemu
terz beda mieli otwarta droge
|
PROSZE O ZABLOKOWANIE TEGO KONTA
ZNUDZILO MI SIE WKURWIANIE WAS
POWODZENIA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/08/2004 21:07
Nie zapomianjcie, ze Ptak jako chyba jedyny w Polsce narzucil wszystkim pilkarzom zgode na zerwanie kontraktu bez podania przyczyny po kazdej rundzie.Sprytne to (cwany to on byl zawsze ) ,a pilkarzom nie pozostalo nic innego jak sie na to zgodzic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/08/2004 22:42
> Nie zapomianjcie, ze Ptak jako chyba jedyny w Polsce narzucil wszystkim pilkarzom zgode na zerwanie kontraktu bez podania przyczyny po kazdej rundzie.Sprytne to (cwany to on byl zawsze ) ,a pilkarzom nie pozostalo nic innego jak sie na to zgodzic.
Mi to troche niewolnictwo przypomina, ale dla Pogoni(oczywiscie jak pan Prezes zostanie ) to nie jest wcale takie zle
|
|
|
|
|
Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/08/2004 23:36
> Bugi do 30.06.2007 to dla mnie zart On juz w tej chwili nie nadaje sie do grania wiec nie rozumiem po co mu tak dlugi kontrakt..
Po co Bugiemu taki dlugi kontrakt?? To proste, ale po co klubowi?? To raczej nie jest juz takie oczywiste...
Poza tym sensownie to wyglada.
|
Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
|
|
|
|
Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/08/2004 23:48
> > Bugi do 30.06.2007 to dla mnie zart On juz w tej chwili nie nadaje sie do grania wiec nie rozumiem po co mu tak dlugi kontrakt..
>
> Po co Bugiemu taki dlugi kontrakt?? To proste, ale po co klubowi?? To raczej nie jest juz takie oczywiste...
> Poza tym snsownie to wyglada.
dali mu taki długi kontrakt bo po każdej rundzie mogą go rozwiązac
|
Łobez zawsze z Pogonią
|
|
|
|
Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 26/08/2004 00:14
To0 jest wlasnie polityka transferowa ptaka.Wypatrzy utalentowana młodziez , zaoferuje im w młodosci profesjonalne i dłuuuuugie kontrakty .Jak w przyszłosci ktos zaoferuje troche szmalu to nie musi sprzedawac piłkarza , obawiajac sie ze za rok ma koniec kontraktu i nic na nim nie zarobi.I własnie to jest chyba jedyna rzecz jaka Ptak robi wzorowo .
|
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
|
|
|
|
Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 26/08/2004 00:28
> To0 jest wlasnie polityka transferowa ptaka.Wypatrzy utalentowana młodziez , zaoferuje im w młodosci profesjonalne i dłuuuuugie kontrakty .Jak w przyszłosci ktos zaoferuje troche szmalu to nie musi sprzedawac piłkarza , obawiajac sie ze za rok ma koniec kontraktu i nic na nim nie zarobi.I własnie to jest chyba jedyna rzecz jaka Ptak robi wzorowo .
>
Zgadzam sie !
|
|
|
|
|
Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 26/08/2004 11:16
Tak robi jescze kilka innych Klubów w Polsce bo od dawna wiadomo, że na rotacji się zarabia i to nie mało zwłaszcza przy rozbudowanych rezerwach / młodzieżówce grającej w III lidze minimum. Tam jest szansa pokazania się i przejścia do seniorów i błyśnięcia w jakimś meczu I ligowym ato z kolei pozwala dostać propozycję z jakiegoś kraju strefy euro (może ?) i przebitka jest całkiem,całkiem. Zarabia się na młdzieży przede wszystkim - przykład Boruc w Legii itd.
|
|
|
|
|
Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 26/08/2004 23:36
Spoko ugi Bugi się jeszcze przebudzi Ale mówiąc serio to na I ligę to on się nienadaje Moskalewicz - Milar to jak na beniaminka świetny atak moim zdaniem. Mam nadzieję, że sie szybko zgrają i że Milar naprawde potrafi bic wolne bo od czasu dxigały nikt nie robił tego pozadnie...
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 17/09/2004 20:37
Kucharski gotowy od zaraz
Cezary Kucharski rozwiązał niedawno kontrakt z Iraklisem Saloniki, jest wolnym zawodnikiem i szuka nowego klubu - pisze Przegląd Sportowy.
Źródło lechnews.pl
A możeby tak Ptak się nim zainteresował skoro postanowił jednak wspomagać klub, Kucharski to stary wyjadacz i co prawda nie wiem w jakiej jest teraz formie ale byłby napewno wzmocnieniem tak potrzebnym od zaraz, a Ptak sam mówił że jak się dogada z miastem to dokupi jeszcze ze 2 zawodników
PS
Mam nadzieję że post wpisałem w dobrym temacie
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 17/09/2004 23:06
Pewnie byłoby lepiej wpisać to do tematu "Transfery na I ligę". Albo chociaż nie, przecież sam to zrobiłem kilka dni temu Nevermind.
Aha, Kucharski by się przydał.
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 24/09/2004 15:36
Cezary Kucharski jest piłkarzem Górnika Łęczna. Jako wolny zawodnik, po rozwiązaniu przez FIFA jego kontraktu z Iraklisem Saloniki (z winy klubu), zdecydował się na powrót do ligi polskiej i występować będzie w zespole z jego rodzinnej Lubelszczyzny.
I co tu dodać chyba tylko jedynie: kurwa a miało być tak pięknie- Ptaku obiecał zakup jeszcze 2 zawodników jak tylko dogada się z miastem a przepuścił takiego zawodnika i to w dodatku ze swoja kartą czyli można było go brać praktycznie za darmo!!!
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
- 1
- 2