| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pomoc przy przygotowaniach do meczu z GKS-em - 22/05/2004 22:52
Witamy,
wielkimi krokami zbliża się mecz z GKS-em Bełchatów (6 czerwca). Jako że jest to mecz który zagwarantuje Pogoni awans do I ligi, oraz ostatni mecz sezonu w Szczecinie na którym powinniśmy świętować awans, przygotowania do niego My jako MW rozpoczęliśmy już jakiś czas temu. Oprawa tego meczu ma być ukoronowaniem tego co udało nam się dokonać od początku tego sezonu. Nie trzeba chyba wspominać że musi być specjalna - i taką też planujemy. Jeżeli wszystko się uda to będzie to najlepsza / jedna z najlepszych opraw kibiców Pogoni w historii.
Jednak aby się tak stało przy przygotowaniach do tego meczu jest potrzebna pomoc każdego z Was! - i dlatego o nią prosimy. Pokażcie wkońcu że w Szczecinie na wspaniałej oprawie meczy nie zależy kilkunastu, czy kilkudziecięciu osobom. Zaprezentujmy całej Polsce na co nas stać - a ku temu również będzie okazja, ponieważ mecz będzie transmitowany przez TV.
Roboty są pełne ręce i jeżeli ktoś stwierdzi że chce pomóc i może poświęcić choć trochę swojego wolnego czasu to bedziemy wdzięczni. I jeszcze jedno - pomóc przed meczem jak i na meczu będzie mógł praktycznie każdy - nieważny wiek. Dla każdego znajdzie się robota...
Tak więc prosimy Was o jedno - przemyślcie do niedzieli czy ktoś z Was chce poświęcić swój czas dla dobra naszego klubu. Deklarować można się osobiście od poniedziałku pod numerem gg kolegi helmuta 4974083. Pod tym samym numerem po zadeklarowaniu pomocy przedstawione Wam zostaną szczegóły akcji. To właściwie tyle. Jeszcze raz prosimy wszystkich o pomoc
|
[email protected]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pomoc przy przygotowaniach do meczu z GKS-em - 23/05/2004 06:03
mysle ze nalezalo by przykleic ten temat na forum zeby kazdy o nim pamietal ! niech wpisuja sie tylko ci ktorzy naprawde chca pomoc!
POZDRO DLA TYCH KTORYM SIE CHCE!kazda para rak sie przyda! nareszcie wszyscy ci ktorzy narzekali maja sznase wreszcie cos zrobic!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pomoc przy przygotowaniach do meczu z GKS-em - 23/05/2004 12:07
Też chętnie pomoge. Wszystki wolny czas jaki mam mogę poswięcić na pomoc.
Niestety są pewne ograniczenia. Nie jesem ze Szczecina i tylko sie tam ucze. Jednak wiem że zawsze sie coś znajdzie i kazda para rak jest potrzebna. A oprawa na GKS-ie musi być niezapomniana
|
powrot prawowitego wlasciciela konta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pomoc przy przygotowaniach do meczu z GKS-em - 23/05/2004 12:25
Ja oczywiście też pomoge Już nawet "akcja worek"z przemkiem się powiodła, ale tylko częściowo Moge tylko powiedzieć że "Tesco" ma lepszą ochrone niż Hypernova Pozdro
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|