| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
5:0 z Piastem - 15/05/2004 21:44
TO BYŁ NAPRAWDE DOBRY MECZ.POGOŃ POKAZAŁA ŻE JEST(juz prawie) W 1 LIDZE CHOCIAZ SĘDZIOWANIE BYŁO DO DUPY JEBAĆ PZPN!!! [Ostatnio edytowane przez zyraf: 2004-05-15 21:45]
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 21:54
mecz bardzo dobry. doping też. uczmy sie ludzie uczmy śpiewac bo kurwa narazie nie dużo tych textów znamy.wszystko idzie na dobrej drodze.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 21:59
gra dobra a co najważniejsze skuteczna. Ważne zwycięstwo szkoda tylko że zagłebie i craxa też wygrały swoje mecze. Jeżeli Portowcy pokażą klase w krakowie to będziemy już praktycznie jedną nogą w ekstraklasie
|
"Katalonia to państwo a Barca to jej armia" - sir Bobby Robson
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:00
Pozdro dla ekipy jadącej tranwajem nr 12
Jako rozkręcacz tranwajowy skromnym zdaniem spiewam:
Tranwaj sie pali sialalalala my sie palimy sia lalalalala mamy was w dupioe sialalalala mamy was w dupie sia lalalalala ( to do policji) ! [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-05-15 22:00]
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:00
po 1. Nareszcie Bramka Batiego i Bugiego!!
po 2 .No to nam sie rostrzelal Krzysiu
po 3.Akcja przeciw policji pierwsza klasa
po 4.Z dopingiem idziemy w bardzo dobrym kierunku -coraz wiecej osob nasladuje "Mlyn" i gdyby nie te dazenie i walkowanie nawet do 7min. jednego dopingu to pewno nam by to mizernie wyszlo ale wazne jest ze coraz wiecej osob spiewa a pikniki odchodza ze stadionow
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:05
cool wydszło jak cały stadion śpiewał MY FANI POGONI .... ! Wiecie co wywnioskowałem z meczu !? Że połowa lub troche mniej niż polowa stadionu nie ma rąk !! Piekło śpiewało CAŁY STADION ŁAPY W GÓRE to tylko połowa klaskała ! KTo widział co było na tych transparentach ?! iem że na białym u góry było
JEBANY PIES Z PISTOLETEM W RĘKU MYŚLI ŻE JA SIĘ BOJE LECZ JA NIE CZUJE LĘKU (czy jakos tak ) co było dalej na tym białym bo nie widziałem ( no bo jak można widzieć jak to się trzyma ! ) pozdro
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:05
Kurwa z tymi psami w tramwajach i autobusach to przesadzili, nawet usiasc nie mozna bylo a jak cos sie odezwales nie tak to zaraz podchodzilo trzech i zawijalo do kabaryny. WIELKIE CHWDP !!!!!!!!!!!
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:09
Mecz bardzo ciekawy i wrecz jednostronny !!
Doping idzie w dobrym kierunku lecz czeka nas jeszcze sporo pracy bo wiekszosc osób nie zna niektórych tekstów !
Zawsze i wszedzie Policja jebana bedzie !!
|
PS
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:10
Dobry meczyk! Pierwsza polowa slabsza ale w sumie extra! Michalski byl dzisiaj za dobry 
Do tego wyniki inne mi sie nawet podobaja! Najwazniejsze ze Belchatow przegral, a ze Craxa wygrala to tez dobrze, wole zeby awansowaly Pasy niz jakies Zaglebie czy Szczakowianka...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:17
Ja wiem ze poczatek na tym czarnym byl:GUMOWE,OSTRE,GŁOWA,NOGI-ŻADNA RÓZNICA.... a co dalej to nie pamietam natomiast co do bialych to wiem ze ostatnie to bylo POGOŃ SZCZECIN reszty tez niepamietam
|
MW'03
|
|
|
|
> Pozdro dla ekipy jadącej tranwajem nr 12
Jako rozkręcacz tranwajowy
> skromnym zdaniem spiewam:
Tranwaj sie pali sialalalala my sie palimy sia
> lalalalala mamy was w dupioe sialalalala mamy was w dupie sia lalalalala ( to do
> policji) !
Hehhe, również Ciebie ekil pozdrawiamy
"Nauka" dopingu była bardzo dobrym pomysłem (dobrze że Pogoń szybko strzeliła gola, bo to napewno dodało nam sił i spokoju i końcowy wynik). Ogólnie jak na "pierwszy raz" w pierwszej połowie wyszło w miare słabo (druga połowa o wiele lepiej), ale napewno na meczu z Bełchatowem bedzie możliwość rehabilitacji
No i oczywiście TRZEBA SKOŃCZYĆ Z PUSZCZANIEM TEJ JEBANEJ MUZYKI!!!. Na żadnym stadionie nie puszcza się muzyki w trakcie meczu!! (oczywiście dla zabicia nudy przed i po meczu należy puszczać). Nie możemy robić z naszego stadionu, jednego wielkiego jarmarku..wiekszość się zachowuje tak jakby poszła na jakiś festyn ...No i jeszczy beznadziejny Baranowski...ehh szkoda już słów na niego:/ Ale miejmy nadzieje że on jak i zarząd klubu usłyszał nasze "okrzyki" na koniec meczu i wreszcie osoby decydujące zrobią w tym kierunku jakieś radykalne kroki.
A drzemie w nas kibicach napewno wielki potencjał, mamy do tego predyspozycje, żeby bez pomocy muzyki zrobić na meczach tak niepowtarzalną, niezapomnianą atmosfere.. Takie moje zdanie w tej sprawie. Pozdro dla tych co zostali "do końca"
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-05-15 22:18] [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-05-16 19:12]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
przestańcie do kurwy nędzy złożeczyć na policje, podpoeządkujcie sie pewnym prostym zasadom a nie będziecie musieli drzeć ryjów typu "J.... policje j....", jesteście przeciwko dymieniu a sami robicie "cichy" dym!!!!
O co wam do kurwy nędzy chodzi
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:22
jeden z najlepszych meczów w tym sezonie myslałem ze bedzie piknik a tu nam sie cały stadion rozspiewał nawet w 60 min lekcje spiewu na 5+
pozdro fc kamien
|
Kibolski Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:22
>TRZEBA SKOŃCZYĆ Z PUSZCZANIEM TEJ JEBANEJ MUZYKI!!!.
A co ci "ta jebana muzyka" gnoju przeszkadza ?!?!
DEBILU
Pozdro dla normalnych.
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:25
fan57 opanuj sie czlowieku. A co do muzyki to chlopak ma racje za duzo jej jest dwa razy na mecz starczy a nie co bramka albo jakas przerwa to muzyka , bez kitu mozna poczuc sie jak na festynie
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:28
> >TRZEBA SKOŃCZYĆ Z PUSZCZANIEM TEJ JEBANEJ MUZYKI!!!.
A co ci "ta jebana
> muzyka" gnoju przeszkadza ?!?!
DEBILU
Pozdro dla normalnych.
Czyli dla Pikników     ?? buhahahaha
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:28
Ty Piterek_ jesteś dobrze szczeniaku pojebany, na ciebie nie policji trzeba a wręcz wykluczyć cie ze środowiska!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:30
> > >TRZEBA SKOŃCZYĆ Z PUSZCZANIEM TEJ JEBANEJ MUZYKI!!!.
A co ci "ta
> jebana
> muzyka" gnoju przeszkadza ?!?!
DEBILU
Pozdro dla normalnych.
Czyli dla
> Pikników     ?? buhahahaha
Dokładnie masz racje
|
|
|
|