| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Urodziny Przemka Kaźmierczaka:) - 05/05/2004 09:43
Dzisiaj (5 maja 2004r.) swoje 22 urodziny obchodzi jeden z najlepiej zapowiadających się zawodników naszej Pogoni - Przemysław Kaźmierczak.
Wszystkiego NAJLEPSZEGO panie Przemku!! Samych pieknych goli (takich jak z Radomskiem i Podbeskidziem) i samych dobrych meczów (takich jak m.in. z Radomskiem), oczywiście gry w barwach Pogoni juz po wejściu do ekstraklasy i samych takich sukcesów jak mistrzostwo Europy w 2001 roku z kadrą U-18
----------------------------------------------------------------------------------------------
Napewno miło by mu było jakby przeczytał nasze wszystkie szczere życzenia, więc nie wpisujcie głupich postów typu np. "następne urodziny - po co komu taki temat" . No to teraz wasza kolej [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-05-05 16:12]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Urodziny Przemka Kaźmierczaka:) - 05/05/2004 12:31
A jak Ja mam urodziny to jakoś nie zakładacie nowego tematu :/
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Urodziny Przemka Kaźmierczaka:) - 05/05/2004 12:45
Dokładam się do wszystkich życzeń i jeszcze życzę ci abyś oduczył się strzelać wszystkie piłki jakie masz na 20-30 metrze bo czasami można jeszcze pokiwać
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Urodziny Przemka Kaźmierczaka:) - 05/05/2004 14:25
A oto zapis z oficjalnej strony Pogoni:
Dziś 22. urodziny obchodzi napastnik szczecińskiej Pogoni Przemek Kaźmierczak. W przeszłości reprezentował barwy ŁKS Łódź, Piotrcovii i Górnika Łęczna. Od początku sezonu w Pogoni - a od rundy wiosennej podstawowy zawodnik w kadrze Bogusława Baniaka. W 2001 roku z reprezentacją U-18 zdobył mistrzostwo Europy.
Wszystkim kibicom, którzy za Naszym pośrednictwem chcą złożyć życzenia temu sympatycznemu napastnikowi udostępniamy adres [email protected].
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Urodziny Przemka Kaźmierczaka:) - 05/05/2004 15:36
Przemek!!! Wszystkiego najlepszego !!! Duzo bramek dla Pogoni i wywalczenia w tym sezonie Awansu do 1 Ligi!!! 1 Liga 1 Liga MKS!!! Jeszcze raz wszytskiego Dobrego!!! Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie bo najlepsza w Poslce jest POGOŃ SZCZECIN MKS!!
|
PS!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|