| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Dokładnie dzisiaj MKS POGOŃ SZCZECIN kończy 56 lat !!!! - 21/04/2004 07:10
Dokładie 56 lat temu czyli 21 kwietnia 1948 roku został założony klub Pogoń Szczecin.Co prawda na początku się nazywał inaczej, ale najdłużej nazywa się tak jak jest obecnie. Przez ten czas wydrzyło się w Pogoni wiele dobrego jak i również złego. Jednak dla kibiców POGOŃ SZCZECIN zawszę będzie najlepsza !!. Oby Pogoń istniała jak najdłużej !!!!
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: Dokładnie dzisiaj MKS POGOŃ SZCZECIN kończy 56 lat !!!! - 21/04/2004 08:20
Chociaż było tyle zawirowań, tyle problemów, prawie ciągle nie mieliśmy sponsora z "prawdziwego zdarzenia", mon toper były kłopoty finasnsowe nasz klub wytrwał już 56 lat. Niektórzy oczywiście twierdzą że prawdziwej Pogoni już nie ma, że upadała, ale ja dalej traktuje tą Pogoń jak Pogoń sprzed 5 lat czy 10. Chociaż wychowanków klubu można policzyć na palcach jednej ręki, a trzon zespołu tworzą w większości byli zawodnicy Piotrkovii to i tak Pogoń zawsze bedzie Pogonią, nawet gdyby w klubie nie było żadnego jej wychowanka. Mamy wciąż te same barwy, ten sam herb i to jest najważniejsze Teraz nastały lepsze czasy "Poważna piłka" znów jest w Szczecinie. Zowu nasz stadion tętni życiem, wszyscy szczecinianie zaczynają się utożsamiać z Pogonią, staje się ona chlubą miasta. Wszystko jest na jak najlepszej drodze powrotu do ekstraklasy (już się nie moge doczekać wielkiej fety wejścia do 1 ligi ). Zespół tworzy zgrany kolektyw, mamy ambitnego trenera, którzy wprowadzając z sukcesem nowy system gry przywieziony z Włoch, udowadnia że należy do czołówki polskich trenerów No i nie sposób wspomnieć tu o Ptaszku Dzięki niemu historia naszego klubu nie zginęła i mam nadzeje że nigdy nie zginie Dzięki niemu do Szczecina wraca taka atmosfera meczów jaka panowała za czasów Bekdasa...
Myśle że od tego sezonu zaczęła się nowa era dla Pogoni. Nastały wreszcie lepsze czasy..
No i jak to w urodziny zawsze składamy życzenia to ja też dzisiaj złoże Życze naszemu klubowi, co najważniejsze, powrotu do ekstraklasy w tym sezonie. Życze dobrej atomsfery wokól klubu, wielu "poważnych" sponsorów , samych dobrych piłkarzy (nazwisko nie jest tu najważniejsze) i wreszcie pierwszego mistrzostwa Polski w historii naszej Pogoni Pozdro
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dokładnie dzisiaj MKS POGOŃ SZCZECIN kończy 56 lat !!!! - 21/04/2004 20:30
> Ja sram na tych ktorzy uwazaja ze nie ma Pogoni tylko jest
> Pogoń-piotrcovia,glowno prawda!!!!
BYŁA -JEST -BEDZIE zawsze i wszedzi a gdzie
> ona tam i MY kibice wraz ze straznikiem GRODU GRYFA czyli GRYFUSEM NASZYM
> KOCHANYM!!!!!!
STO LAT NIECH ZYJE NAM!!!!!!!!!!!!!
ale zes sie chlopcze wczol w to wszystko
"...ze straznikiem GRODU GRYFA czyli GRYFUSEM NASZYM KOCHANYM !!!!!! " <lol> [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2004-04-21 20:31]
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dokładnie dzisiaj MKS POGOŃ SZCZECIN kończy 56 lat !!!! - 21/04/2004 22:20
Pozatym jesli Florian Krygier mówi ze to Pogoń a nie Piotrcovia to juz
> niemam zadnych wątpliwosci....
Wiesz co...dla mnie jest to glupi argument (albo nie tak sformulowany) bo mimo calego szacunku dla pana Florian malo mnie obchodzi co ten pan uwaza...wazne jest co ja uwazam..i moje wlasne zdanie. Rozumiem ze komus sie ono nie podoba dlatego nie narzucam go nikomu. Pozdrawiam
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Dokładnie dzisiaj MKS POGOŃ SZCZECIN kończy 56 lat !!!! - 21/04/2004 23:01
> Pozatym jesli Florian Krygier mówi ze to Pogoń a nie Piotrcovia to juz
> niemam zadnych wątpliwosci....
Wiesz co...dla mnie jest to glupi argument
> (albo nie tak sformulowany) bo mimo calego szacunku dla pana Florian malo mnie
> obchodzi co ten pan uwaza...wazne jest co ja uwazam..i moje wlasne zdanie.
> Rozumiem ze komus sie ono nie podoba dlatego nie narzucam go nikomu. Pozdrawiam
Dobra ludziska piszcie na temat , spory czy to jest Piotrcovia czy nie były wałkowane w innych tematach każdy myśli to co myśli i nikt mu nie może czegoś innego narzucać.Ja osobiście chodze na mecze w szaliku Pogoni,mam w sercu Pogoń i nikt mi tego nie odbierze,żaden Gordon czy Sabri dla mnie Pogoń żyje nadal i widze ją na pozycjii 2 ligowego lidera....
pozdro
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Dokładnie dzisiaj MKS POGOŃ SZCZECIN kończy 56 lat !!!! - 21/04/2004 23:09
> Dziś mnie zbrechtali w szkole za to że byłem na KSZO
DWIEŚCIE LAT NIECH ŻYJE
> NAM NASZA POGOŃ KOCHANA
to świetnych masz znajomych w szkole:/
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|