| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 20/04/2004 22:38
Witam wszystkich,
Dzisiaj pojawiła się nowa opcja wspierania naszej ekipy.
Klikajcie w banner reklamowy zamieszczony na naszej stronie !!! (Za każde kliknięcie na nasze konto wpada 10gr), a także na banner na tej stronie (z ktorego 5gr za klikniecie idzie dla nas)
. Klikać można raz na 24 godziny z jednego IP. Więc do roboty. Uzyskane w ten sposób pieniądze zostaną oczywiście w całości zostaną przeznaczone na oprawę meczów Pogoni.
W miare możliwości starajcie się klikać codziennie - niech Wam to wejdzie w nawyk i namówcie kolesi .
Pozdro.
www.dzinks.prv.pl (5 groszy)
www.scooteria.deal.pl (5 groszy)
Jeżeli macie swoją strone w siecie to również możecie pomóc - załóżcie konto w programie partnerskim Sisco i podajcie jako polecającego nasz numer ID - 101144 - w ten sposob za kazde klikniecie w wasz banner 5gr będzie szło na nasze konto.
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-05-14 12:49]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 20/04/2004 22:49
Juz kliknelem. Mam pytanko, na jakiej zasadzie jest sprawdzane czy dana osoba nie kilka drugi raz w ciagu 24h. Na podstawie IP, czy tez plikow cookies... Jesli ta 1 opcja to raz mozna kilkac z wlaczonym serwerem proxy w przegladarce a drugi raz bez, potem jesli sie jest w duzych sieciach mozna pozmieniac IP... Co w tym przypadku z osobami za NATem? W przypadku tej 2 opcji to mozna uzywac roznych przegladarek na roznych systemach operacyjnych. Mam ich troszke . [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-04-20 22:51]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 20/04/2004 23:35
No... i to się rozumie... Teraz każdy może dorzucić się miesięcznie do opraw całe 3 zika doliczając puchy, smsy... Topic do przyklejenia!!! Pozatym... można pograsować po czatach... Szczecin... zawsze kogoś się doinformuje... [Ostatnio edytowane przez k(c)ompanyPL: 2004-04-20 23:56]
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 21/04/2004 08:28
Spko tego może nizapomnę
Kurde zawsze jak mam kasę to nikogo z MW niema a jak już tą kasę wydam to się z nienacka pojawiają
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 21/04/2004 17:10
Nie udafam sisco raz mialem 89 zl i mi zamkneli konto bo naruszylem regulamin, nawet juz nie pamietam jaki punkt , ale poprostu tego nie zrobilem . Polecam ustawic sobie strone na startowa ( adres docelowy bannera ) tak zeby sie naliczalo jak ktos zapomni wejsc codziennie . [Ostatnio edytowane przez J_O_H_N_Y: 2004-04-21 17:14]
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5