| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Partia radnych Pogon Szczecin - 19/04/2004 18:21
No nie moge. Wlasnie w Kronice powiedzieli ze 3 radnych bliskich wspolpracownikow Jurczyka chce utworzyc partie Pogon Szczecin! O gosciach slyszalem pierwszy raz a jednego wypowiedz mnie rozwalila, zeby byc kibice nie trezba przeciez nosic szalika...Panowie chyba licza na popracie kibicow, korzystajac z powarcajacej mody na Pogon, ale ostro sie zawioda wedlug mnie...
|
|
|
|
|
Odp: Partia radnych Pogon Szczecin - 19/04/2004 18:27
Ciezko cos na ten temat powiedziec bo o sprawie dowiaduje sie z tego postu ale tez mi tu smierdzi koniunkturalizmem! Bedzie jeszcze wielu oszustow ktorzy na Pogoni beda chcieli zbic poparcie
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Partia radnych Pogon Szczecin - 19/04/2004 22:30
Jurczyk walczy o poparcie, a ci radni co chca zalozyc ten klub sa z "Niezaleznego Ruchu Mariana Jurczyka", a jak wiemy w szczecinie wielu ludzi kibicuje Pogoni, wiec sadze ze min. tym czynem chca zeby referendum sie nie powiodło!!!
|
|
|
|
|
Odp: Partia radnych Pogon Szczecin - 19/04/2004 22:30
Widziałem rozmowe dnia tuż po kronice i wypowadał się ten niby założyciel rozwalił się w tym studio jak w barze mlecznym wogóle po wypowiedziach i zachowaniu widać że nie zależy mu na niczym innym jak na kasie typowi CWANIAK a takim ludziom u władzy mówie NIE!!!!!
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Partia radnych Pogon Szczecin - 19/04/2004 23:56
no no "moda na Pogon " widac doszla nawet do naszych wspanialych radnych .....Co jest Jurczyk jak trwoga to do Boga co ? jak ci zajrzalo Marianie widmo odejscia ze stolka prezydneta miasta to probujesz sobie zaskarbic sympatie NAS kibicow jakimis bzdurynmi pomyslami i tym sposobem namowic na glosowanie w referndum na "NIE" . niestety ci sie to nie uda bo my widzimy co sie dzieje w Szczecinie i mamy dosc juz robienia z naszego pieknego mista WIOCHY! politycy z brudnymi lapami przecz od POGONI!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Partia radnych Pogon Szczecin - 20/04/2004 09:28
Ja proponuje przy jakiejs okazji jajkami wn ich rzuci Ale w sumie szkodak asy na tych darmozjadow. Klub nie moze na to pozwolic, aby jakies smiecie braly nazwe klubu do celow politycznych. Mowimy tym Pana Kulturalne Wypier****
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Partia radnych Pogon Szczecin - 20/04/2004 15:09
> Pogon na topie, wiec trzeba zrobic na niej kariere, Krw.... gdzie oni byli rok
> temu??
Dokladnie o tym samym myslalem podczas ogladania wczorajszej rozmowy dnia..."Pogon ma bardzo wielu kibicow wsrod politykow" kurwa sami sie osmieszaja...
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Partia radnych Pogon Szczecin - 20/04/2004 15:41
to jest takie żałosne,że aż nie chce mi się tego komentować;/
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
- 1
- 2
-
|