| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Wysyłajcie SMS-y!!:) - 03/04/2004 09:52
: : Baw się z nami ! : :
Zapraszamy do nowej zabawy. Aby wziąć w niej udział wystarczy wysłać SMS o treści MKS GOL na numer 7238. Spośród wszystkich kibiców, którzy zgłoszą się do zabawy wyłoniona zostanie dziewiątka szczęśliwców, którzy w przerwie dzisiejszego meczu otrzymają fantastyczne nagrody ufundowane przez sponsorów. Dodatkowo trzy osoby będą brały udział w 'Strzale Helleny' i będą miały okazję wygrać 365 litrów soku.
SMSy można wysyłać już teraz do godziny 19:35. Pamiętajcie Państwo SMSa o treści: MKS GOL wysyłamy na numer 7238, a jego całkowity koszt to jedynie 2,44 zł. Zabawę wspólnie z Klubem organizuje SuperSMS.pl. Całkowity dochód uzyskany z konkursu zostanie przeznaczony na 'oprawy meczowe'.
Źródło : oficjalka
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ja już wysłałem Ten pomysł z SMS-ami na oprawe był już poruszany więc teraz mamy wszyscy okazje wspomóc oprawy meczu wysyłając tego esa za prawiej 2,50. I przy okazji można cos wygrać w przerwie dzisiajszego meczu
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wysyłajcie SMS-y!!:) - 03/04/2004 10:15
Jak wyślesz to przyjdzie raport że dostarczono a potem jakieś guwno (jakaś jeszcze inna propocja, chyba z IDEI)
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wysyłajcie SMS-y!!:) - 03/04/2004 10:20
Sciema!! Jeszce pisac potrafie, wyslalem smsa o takeij tresci i na tkai nr jak wyzje i co?? NIEPOPRAWNA TRESC!!~! Oddajcie mi dwa zika
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Wysyłajcie SMS-y!!:) - 03/04/2004 10:22
> Sciema!! Jeszce pisac potrafie, wyslalem smsa o takeij tresci i na tkai nr jak
> wyzje i co?? NIEPOPRAWNA TRESC!!~! Oddajcie mi dwa zika 
Ale zauważyłeś że ten drugi sms jest wogóle z innego numeru?? Może to taki wałek żeby wyslać jeszcze kilka razy takiego samego esa na ten numer Pogoni?? Też byłem w zakłopotaniu tak dostałem tego drugiego o jakiejś tapecie z NOKIIczy z czegoś tam. Ale ważne że przyszedł raport że dostarczono do dobrego numeru.
P.S.: Własnie wysłałem maila na poczte podaną na oficjalce z pytaniem o tą akcje i te "błędne SMSy". Jak odpiszą to odrazu poinformuje na forum
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-03 10:34] [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-03 14:34]
|
|
|
|
|
Odp: Wysyłajcie SMS-y!!:) - 03/04/2004 12:09
No panowie i panie, w tematach o finansowanie opraw bylo tylu chetnych do wysylania sms, teraz czas na dzialanie!!
Ps. Widac, ze to jeszcze raczkuje, po 0,5 komunikat o wyslaniu sms i dojsciu do . A po 1h komunikat ze dostarczono i podziekiekowanie za wziecie udzialu. Zadnych reklam od idei nie dostalem.... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-04-03 13:39]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Wysyłajcie SMS-y!!:) - 03/04/2004 12:25
jak piszą kasa idzie na oprawy ale mam rozumieć na fajerwerki na koniec meczu co Ptaszek uwielbia czy na Młode Wilki?? bo nie wiem czy jest sens wysyłać jak na fajerwerki.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wysyłajcie SMS-y!!:) - 03/04/2004 14:03
Wysłałem maila do webmastera z oficjalki i napisał mi, że po uruchomieniu tej opcji wszystko było dobrze i nie wie czemu przychodzi ten zły SMS. Podałem mu treść tego drugiego esa (dla tych którzy wysyłali to wiedzą o którego chodzi) i napisał że zaraz bedzie interwaniował u operatora Więc wszystko powinno już działać poprawnie.
|
|
|
|
|
Odp: Wysyłajcie SMS-y!!:) - 03/04/2004 14:24
A po 1h komunikat ze dostarczono
> i podziekiekowanie za wziecie udzialu. Zadnych reklam od idei nie
> dostalem....
Pszczółek ja tak samo dostałem nie wiem o co chodzi wogole z tymi reklamami
|
|
|
|
|
Odp: Wysyłajcie SMS-y!!:) - 03/04/2004 14:29
> A po 1h komunikat ze dostarczono
> i podziekiekowanie za wziecie udzialu. Zadnych reklam od idei nie
> dostalem....
Pszczółek ja tak samo dostałem nie wiem o co chodzi wogole z
> tymi reklamami
Idea co jakis czas wywyla reklamy hurtowo. Sam czasami je dostaje, ale rzadko - bo zaznaczylem przy rejestracji ze niechce w ogole tego badziestwa... I mysle ze okurat oni dostali je. Nie sa one zwiazane z serwisem MKS GOL....
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Wysyłajcie SMS-y!!:) - 03/04/2004 14:34
Widocznie tą reklame z NOKII dostali tylko Ci co mają Nokie
|
|
|
|
|
Odp: Wysyłajcie SMS-y!!:) - 03/04/2004 14:57
Tez wyslalem sms , raport doszedl po 1 h , a ten drugi sms o ktorym mowicie jeszcze wogole ....
Mysle ze takie akcje powinny byc robione kilka dni wczesniej ( poczatek ) i bardziej naglosnione .
Aha i mam nadzieje ze ta kasa nie idzie na fajerwerki bo to bzdura . PIROTECHNIKA NA 12 i git .
pozdr.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wysyłajcie SMS-y!!:) - 04/04/2004 09:25
czy te esy to jest inwestycja na dłuższą metę?tzn czy na następnych meczach też będzie taka akcja?
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
Odp: Wysyłajcie SMS-y!!:) - 04/04/2004 16:23
> czy te esy to jest inwestycja na dłuższą metę?tzn czy na następnych meczach też
> będzie taka akcja?
Akcja jest na dluższą metę. Cała kasa z smsów będzie szła na oprawy.
|
ligowiec.net team
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|