Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń 3-1 ŁKS!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
B_L_E
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7991 dni

Pogoń 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 20:57
Przemysław Kaźmierczak, Olgierd Moskalewicz i Piotr Gajewski - po bramkach tych zawodników zespół MKS Pogoń po zaciętym i stojącym na dobrym poziomie widowisku wygrała z Łódzkim Klubem Sportowym 3:1. Bramkę dla łodzian zdobył były gracz Pogoni - Jacek Kosmalski. 18000 ludzi jeszce długo po zakończeniu spotkania fetowało zwycięstwo Portowców.

ŹRÓDŁO-OFICJALNA :)

ŻEGNAJ FORUM.POGONONLINE.PL (NARESZCIE) :D:D
ekil
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:01
No z tymi 18 tysiacami to sie nie zgodze ylo ludu kolo 16-17 nie wiecej a pozatym normalnnie mowic nie moge... ;)

Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:09
Dzien Dobry ...to po pierwsze
Po drugie zabardzo niemgee mówić ...dlatego napisze
Mecz w sumie było poniżej przeciętnej ...portowcy zagrali słabo i z taką gra nie możemy marzyć o pierwszej lidze. Grali dobrze tylko po stracie bramki ...a tak dużo strat i małe zagubienie. Bramki każdy widział żadna rewalcaja może poza Kazimierczaka, moim zdaniem taktyka nei wypaliła. trzeba dalej szukac i należałby zmienić coś w grze Pogonii ! Cieszy Zwycięstwo NIE Gra !!! Pozdrawiam ..a tak wógołe jest FAJNIE !~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
pavel18
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:09
no mecz mógł sie podobać chociaż po straceniu gola myślalem że będą sie bardziej męczyć. widział ktos jak sie bili po meczu przy budce od ul witkiewicza

eF^
Kibic
Na forum od 8051 dni

*

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:10
Widzów - ok. 17 tys ( w tym ok. 150-200 z Łodzi)
Doping - mierny, poza poczatkiem, koncowka i po strzeleniu bramek
Oprawa - na poczatku fajna, w czasie meczu taka sobie, Łodzianie zaprezentowali sie z bardzo dobrej strony
Gra : I połowa marna, poza pierwszymi i ostatnimi minutami
II połowa zaczela sie tragicznie ale potem bylo coraz lepiej
Piłkarze :
Matlak, Batata, Bugaj - tragedia
Gajewski, Kazmierczak, Moskalewicz - rewelacja, szczegolnie Ci 2 ostatni wszystko im wychodzilo

B_L_E
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:11
> no mecz mógł sie podobać chociaż po straceniu gola myślalem że będą sie bardziej
> męczyć. widział ktos jak sie bili po meczu przy budce od ul witkiewicza

jak się bili??

Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:13
No Pogoń grała dobrze przez pierwsze 10 minut obu połów. Strata bramki to konsekwencja błędu Łabędzkiego, na szczęście Portowcy:D szybko się podnieśli i zrobili swoje. Według mnie bohaterem meczy był Grzesiu Matlak. Pozdrawiam panów z sektora 15 co siedzieli obok mnie. Ja widziałem jak się nawalali, byłem z toba Pavel:D:D:D. A nie wiadomo czy się nawalali, jakiś klient zrozwalonym ryjem burał się do sklepikarza coś i jakieś przepychanki były. Pewnie wcześniej wpierdol tam dostał, gość raczej mocno %%był:D:D:D [Ostatnio edytowane przez Orło: 2004-03-20 21:19]

Babilon Team
B_L_E
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:18
a jam mam do was zapytanie-Na jakich sektorach byli nasi forumowicze?? Ja na ósemce

Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:20
w ogole to ze matlak dotrwał do konca meczu uwazam za dar niebios.
bo sedzia okazał sie grzecznym chłopczykiem co nie pokazuje kartek.
normalnie grześ skończyłby grę gdzieś tak po 20 minutach.
ale wazne że Pogoń zdobyła 3 punkty które umocnia nas na pozycji lidera na dłuuuuugo ( oby do końca sezonu)
gra ogolnie nawet ok ale czasem zdarzaja sie im takie 5 minutowe okresy ze graja jak ostatnie rolasy
no takiego gówna jak przy straconej bramce długo by szukać
piłka ktora szla sobie spokojnie po skrzydle i ktora miala byc zwyczajnie podana do przodu dostala sie pod nogi jakiegos biegacza z łodzi i skonczylo sie na centrze i sytuacji 4 na 2 pod naszą bramką

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:22
Zajebiście trafiłem wynik jestem mistrzrem :D [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-03-20 21:23]

Bo jest paru ludzi... Piraci
ekil
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:24
> a jam mam do was zapytanie-Na jakich sektorach byli nasi forumowicze?? Ja na
> ósemce

11 ale chciałem isc na 12 ale w Liderze już nie było na 12 :P narka spadam na melanż !! :P

Pilar
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:27
6 sektor

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7977 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:28
JA CHODZE TYLKO NA 12 !! DOPING WEDUG MNIE BYŁ DOBRY ALE NALEPIEJ BYŁO JA POD CZAS MECZU WSZYSCY OPRUCZ PIKNIKÓW Z 15 , 16 , 17 , 18 PODNIEŚLI SZALE W GÓRE I ŚPIEWAL " MY FANI POGONI ...." Żydy dobrze się zaprezętowali . Ja mam zjechane gradło na maxa ! kto jechał tranwajem ! z jakiegoś wyjebali kasownik i leżał na ulicy mój kolo go zwiną na chate i chce go naprawić !
mam ostatnie pytanko ! kto słuchał mecza w radiu ( penie nikt bo wszyscy byli na stadionie ) ?? było słychać kibiców ???????? a i na koniec najgortsz jak na mnie wiadomość wtopiłem w STS-a :(

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:33
> a jam mam do was zapytanie-Na jakich sektorach byli nasi forumowicze?? Ja na
> ósemce

oczywiscie 12, choc bilet mialem na 13. Mecz mierny, ale ważne 3 pkt. Dopig powoli sie rozkreca. Fajna sprawa z naglosnieniem.
Przez kaca nie widzialem bramki dla LKS. [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-03-20 21:34]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:36
Mecz jak mecz doping czasem bardzo dobry ale gardło boli...:P wkurzali mnie ludzie na "piekle" którzy sami chcieli coś rozkrecić...Brawa dla tych co upomnili te wiekoszsci dzieci które włazili na kraty nie wiadomo co chcialy zrobić (podejrzewam ze ją wyrwać) Akcja z Transparentami chyba sie udała chociaż nie zrozumialen było dla mnie dawani ich kibicą którzy siedzieli wyrzej tam strasznie wiało moglo to tylko uszkodzić trasperenciki. Jesli chodzi o gre to cóż liczą sie 3 punkty styl tak samo "Szczeciński doping" (to juz chyba nowy zwiazek frazeologiczny powstał) czasem porywajacy czasem zenada...szachy. Najlepsza dla mnie było po gwizdku fajerwerki spiewanie zajebiscie :)

Ps Ktoś mi pomoze i powie jaki tytul ma piosenka która leciala przed mecze, przy której tanczył "Pogoń Grils" nie chodzi "i will survive" [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-03-20 21:45]

Z daleka nie będzie widać.
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:36
Zejbisty mecz, momentami zajebisty doping, zajebista gra naszych graczy. WIELKI SZACUNEK dla piłkarzy Pogoni i dla kibiców - dla piłkarzy za to że nie załamali się po utracie bramki i szybko strzelili dwie:) i dla nas-kibiców za to że po stracie gole nie odpuściliśmy sobie - motywowaliśmy piłkarzy do lepszej gry i dzięki temu mogliśmy się cieszyć z kolejnego zwycięstwa.
P.S.: Wielki JOŁ dla ziomków co stali przedemną na 12 sektorze, a szczególnie dla jednego - musieliśmy z kumplami co chwile go łapać bo był tak najebany że nie mógł ustać:D
POZDRO dla wszystkich tych, którzy uwierzyli w to że Pogoń po stracie gola zdoła odrobić straty i wygrac mecz:)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
RUSH
Kibic
Na forum od 8117 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:38
Sprawa z naglosnieniem ok ale osoba ktora gadala przez mikrofon i rozkrecala mlyn nie nadaje sie do tego ! ,sandal wroc :)

Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:40
to niejaki PATYK pluł sie do mikrofonu ale cos mu nie wyszło bo widocznie za mało miał w czubie
nastepnym razem jak juz sie robi cos takiego to proponuje dac mikrofon komus kulturalnemu i niepijącemu na meczu - bo tylko wioche sami sobie zrobilismy

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
pablo_mks
Kibic
Na forum od 8806 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:42
Mecz w wykonaniu naszych bardzo przecietny...cos system sie nie sprawdza panie B.B.
Batata gral lipe, Bugaj to samo wywracal sie w polu karnym liczac na karnego.Reszta takze srednio.Nikt szczegolnie nie zachwycil.
Doping tez sredni...po 2 bramce dla nas cos sie ruszylo na chwile ale potem znowu ciszej.Oprawa jak na nasze mozliwosci dobra.Kartoniada nawet wyszla:P
LKS pokazal sie z dobrej strony....zarowno kibice jak i pilkarze.Mysona ladnie krecil po lewej stronie...szkoda ze odszedl
pzdr

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:49
> to niejaki PATYK pluł sie do mikrofonu ale cos mu nie wyszło bo widocznie za
> mało miał w czubie
>nastepnym razem jak juz sie robi cos takiego to proponuje
> dac mikrofon komus kulturalnemu i niepijącemu na meczu - bo tylko wioche sami
> sobie zrobilismy

A ja sie nie zgodze...to z mikrofonem nie wypaliło chyba bo coś on mocno szwakował :D ale dla mnie wymiótł gość który wpadł na "gniazdo" nie wiadomo skad heheh :P zaczoł rozkrecać i chcial uczyć rozkrecania normalnie taka poloewke mialem z gościa probowal ale mu nie wychodzilo tylko przeszkadzał....ech

Z daleka nie będzie widać.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768924881 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005