Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Chat z B.Baniakiem << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Werft
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8039 dni

*

Chat z B.Baniakiem - 09/03/2004 10:03
Na stronach Glosu Szczecinskiego mial miejsce chat z trenerem Pogoni Boguslawem Baniakiem.
Trener entuzjastycznie odniosl sie do mlodziezy trenujacej w klubie - Celeban i Gajewski maja wg niego ogromne szanse na zadomowienie sie w pierwszej druzynie. Rowniez Tralka aspiruje do podstawowego skladu. Natomiast na pytania o slaba postawe Jucimara trener powiedzial ze na razie nie ma alternatywy dla tego zawodnika - Magdon jest jeszcze za slaby!!??
Pogon planuje na wiosne stworzenie szkolki bramkarskiej - dla talentow z regionu _ BRAWO!

Zainteresowanych odsylam do calego czata. GL SZCZ>
Nie bede go tu wklejal bo jest odrobine za dlugi [ choc pewnie znajdzie sie ktos komu to nie przeszkadza i wklei go w calosci] a jeszcze sie nie nauczylem jak zrobic linku do strony :D

pozdro

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Chat z B.Baniakiem - 09/03/2004 11:26
chat jak chat. zadna rewelka. nic ciekawego nie powiedzial. bardziej ciekawym newsem dnia jest wizyta Toniego i Bogusia w Poznaniu i ich rozmowa z firma budujaca trybune Lecha. moze cos sie ruszylo (a moze nie) ...

Werft
Kibic
Na forum od 8039 dni

*

Odp: Chat z B.Baniakiem - 09/03/2004 12:29
> chat jak chat. zadna rewelka. nic ciekawego nie powiedzial. bardziej ciekawym
> newsem dnia jest wizyta Toniego i Bogusia w Poznaniu i ich rozmowa z firma
> budujaca trybune Lecha. moze cos sie ruszylo (a moze nie) ...

tak tylko caly cmyk tutaj polega na tym ze Pogon i Ptak licza tu na ruch miasta. To gmina Szczecin ma finansowac w powaznym stopniu taka inwestycje.
No a w Szczecinie jak jest - kazdy wie
Szczegolnie z kasa.
A jesli sie znajdzie troche kasy to raczej nie wydadza jej na stadion. :(

Ale moze....

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8150 dni

Odp: Chat z B.Baniakiem - 09/03/2004 14:02
a na chuj nowy stadion zeby reprezentacja sparing zagrala?
i tak na 1 lige ptak wykurwi takie ceny za bilety ze akurat taki stadion styknie

Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: Chat z B.Baniakiem - 09/03/2004 19:25
ganja man - nawet mnie nie strasz :P pamiętam że kiedyś bilety kosztowały koło 20 zl czy 25.. ale to były ulgowe.. (to było z 2 lata temu chyba :]) a teraz wolałbym by cena nie przekroczyła 20 ale za zwykły...

Obrazek jpg wstawiony na forum
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Chat z B.Baniakiem - 09/03/2004 20:07
> ganja man - nawet mnie nie strasz :P pamiętam że kiedyś bilety kosztowały koło
">) a teraz
> wolałbym by cena nie przekroczyła 20 ale za zwykły...

a przypadkiem bilety nie kosztowaly ulgowy 15 (+1) zl i normalny 25 (+1)zł ? z tego co pamietam to tylko na fylkir (i Wisle bodajze) bilet ulgowy stal 20 (+1)zl. [Ostatnio edytowane przez .mike.: 2004-03-09 20:07]

Tabby
Kibic
Na forum od 8107 dni

Odp: Chat z B.Baniakiem - 09/03/2004 20:30
Co do wywiadu, to najbardziej utkwiła mi wypowiedź dotycząca szans na awans. Bebeto powiedział, że obawia się jedynie spółdzielni. To dało mi troche do myślenia.
Co do biletów to pamiętam raz przed meczem z Katowicami(mecz o nic, kiedy liga była podzielona na grupe mistrzowską i spadkową) mocno się zdziwiłem, chodziłem wtedy do 2 gimnazjum, a Bekdas zarządził, że ulgowe obowiązują do podstawówki. Musiałem kupić bilet za 26 zł i byłem mocno zdenerwowany, szczególnie, że zobaczyłem 89 minut chały w wykonaniu obu drużyn. Z tego meczu zapamiętałem jedynie przewrotkę Gajtkowskiego.
Mam nadzieje, że tak niskie ceny biletów na drugą ligę nie są jakąś grą ze strony Ptaka. Na pierwszą ligę spodziewam się biletów w cenie 10/20-runda jesienna, 15/25-runda wiosenna. Obym się mylił...

GRZ
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: Chat z B.Baniakiem - 09/03/2004 21:06
A w piatek o 17.00 na stronie GKS-u bedzie czat z SUPER MARIO:D Proponuje przed inwazja na Konin zrobic inwazje na czat Belchatowa:P

info ze strony gks

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
katharsis
Kibic
Na forum od 8003 dni

**

Odp: Chat z B.Baniakiem - 10/03/2004 08:42
A w czwartek na oficjalnej stronie jest czat z Baniakiem. Może nie będzie taki drętwy jak ten z Głosu...

ligowiec.net team
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Chat z B.Baniakiem - 10/03/2004 09:15
> A w czwartek na oficjalnej stronie jest czat z Baniakiem. Może nie będzie taki
> drętwy jak ten z Głosu...

Hehehe, co Ty - z choinki się urwałeś??;)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: Chat z B.Baniakiem - 10/03/2004 14:47
Atak na marginesie, czy do tej szkółki bramkarskiej każdy bedzie mógł się zapissać? Jest jakaś rekrutacja czy coś???

Babilon Team
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Chat z B.Baniakiem - 11/03/2004 19:14
No, czat wypadł wprost zajebiście.

mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Chat z B.Baniakiem - 11/03/2004 19:25
chat, ktorego nie bylo. jak ja lubie takie chaty, moze jutro z Batata chat sobie zrobimy a w sobote z (a co mi tam, jak szalec to szalec) z samym Kwasniewskim ???

ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8024 dni

*

Odp: Chat z B.Baniakiem - 11/03/2004 20:07
Kwaśnieski gada tylko na privach :D
lol

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Chat z B.Baniakiem - 11/03/2004 21:39
> ganja man - nawet mnie nie strasz :P pamiętam że kiedyś bilety kosztowały koło
">) a teraz

to bylo za panowania Begdasa...Szkoda ze turek i szwed nam zrujnowali zespol ale niema to jak dzialalnosc polaka

MW'03
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Chat z B.Baniakiem - 17/03/2004 11:58
no i w czwartek replay chatu z Baniakiem... pogawedzimy sobie zupelnie jak w zeszlym tygodniu. bylo tak fajnie ;)

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Chat z B.Baniakiem - 17/03/2004 15:27
>Co do biletów to pamiętam raz przed meczem z Katowicami(mecz o nic,
> kiedy liga była podzielona na grupe mistrzowską i spadkową) mocno się zdziwiłem,
> chodziłem wtedy do 2 gimnazjum, a Bekdas zarządził, że ulgowe obowiązują do
> podstawówki. Musiałem kupić bilet za 26 zł i byłem mocno zdenerwowany,
> szczególnie, że zobaczyłem 89 minut chały w wykonaniu obu drużyn. Z tego meczu
> zapamiętałem jedynie przewrotkę Gajtkowskiego.

PAMIĘTAM TO JAK DZIŚ!! Też musiałem wtedy normalny kupować a byłem w 2 gimnazjum! (ale się wtedy wściekłem, na szczęście nie długo to trwało). I jeszcze dupy dali, 1-0 bylo bodaj... Ale na nastepny mecz z Legia wszedłem już na ulgowy (chuj ze sie o 30 minut spoznilem, wchodzilem akurat jak Dymek bramke strzelal :[). A ten mecz z kolei był warty swojej ceny.

> pamiętam że kiedyś bilety kosztowały koło
">) a teraz

Pamietam jak na "ten" sławny mecz z Legią niektóre bilety były po 40 zł! [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2004-03-17 15:30]

Obrazek gif wstawiony na forum
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8954 dni

**

Odp: Chat z B.Baniakiem - 18/03/2004 11:24
> chat, ktorego nie bylo. jak ja lubie takie chaty, moze jutro z Batata chat sobie
> zrobimy a w sobote z (a co mi tam, jak szalec to szalec) z samym Kwasniewskim
> ???

Chat mial byc w caffe Cosmic na Pocztowej. I ... bylby gdyby informatycy ktorzy mieli moderowac chat wpadli troszke wczesniej. Bo chat organizowaly 2 strony - oficjalna (pogonszczecin.pl) i nieoficjalna (pogon.v.pl), chat mial byc na polchatie ale niestety nie bylo polaczenia, probowalismy cos tam robic ale nie bylo wiekszego sensu bo wogole sie nie laczylo a juz bylismy spoznieni. A Chat zostal przelozony na za tydzien.

Hold skladam temu miastu...
ekil
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: Chat z B.Baniakiem - 18/03/2004 18:44
: Czat z trenerem Baniakiem odwołany : :
Przed momentem otrzymaliśmy od trenera Baniaka informację, iż z powodu pilnego spotkania z prezesem klubu dzisiejszy czat zostaje odwołany. Jednocześnie trener zapewnia, że odpowie na wszystkie pytania kibiców na czacie w przyszłym tygodniu. O dokładnym terminie poinformujemy.

INFO:z oficjalki

mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Chat z B.Baniakiem - 18/03/2004 19:06
muahahahhaa, to jest moj komentarz na temat chatu na oficjalce. to co? za tydzien o tej samej porze??? nie moge sie doczekac :D

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768928786 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005