| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 02/03/2004 16:22
Taką decyzję podją Ptak, uzasadnia to tym że telewizja żle pokazywała mecze Pogoni, chodzi tu o np. złe komentarze na różne tematy związane z Pogonią. Ptak powiedział że ta decyzja może wpłynąć tylko lepiej na Pogoń np. więcej ludzi będzie przychodziło na mecze bo tylko tam będzie można zobaczyć Pogoń nigdzie indziej. Dla mnie to jest dziwne bo sam jak wracałem z meczu to chętnie na drugi dzień oglądałem sobie powtórki.
DZIWNA SPRAWA
Żródło: Kurier Szczeciński
[Ostatnio edytowane przez PIWO: 2004-03-02 21:00] [Ostatnio edytowane przez PIWO: 2004-03-02 21:07]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogonii w TVP3!!! - 02/03/2004 18:11
A z kąd to info 
A co do powtórek
Potrzebne sa nawet bardzo. Zawsze mozna było zobaczyc cos w tv zi innej perspektywy.
A po drugie, to czy Ptak ma tu cos do decydowania To chyba jest jakas umowa między Canal + i Tvp 3 
Zresztą facet sam kopie pod soba dołki. Nie wpusci Tv nie bedą widoczne reklamy na stadionie itd
Lipa
[Ostatnio edytowane przez TomY: 2004-03-02 18:11] [Ostatnio edytowane przez TomY: 2004-03-02 18:14]
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogonii w TVP3!!! - 02/03/2004 18:14
A choćby i po to żeby nastepnego dnia oglądnąć sobie jeszcze raz brameczki... zawsze to przyjemność popatrzec i przypomnieć sobie tą chwile ...a poza tym napewno nie tylko mi zdarzylo sie nie widzieć bramki ...ktoś zasłonił albo zrobiło się jakieś zamieszanie na boisku, przez co nie zobaczyłem bramki a tak mogłem po meczu zobaczyć to wszystko jeszcze raz !!! ...no i oczywiście oglądaliśmy jakaże ważne bramki na wyjazdach !!!
Jeżeli info jest prawdziwe to bardzo mi przykro !
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogonii w TVP3!!! - 02/03/2004 18:49
> A z kąd to info 
A co do powtórek
Potrzebne sa nawet bardzo. Zawsze
> mozna było zobaczyc cos w tv zi innej perspektywy.
A po drugie, to czy Ptak ma
> tu cos do decydowania To chyba jest jakas umowa między Canal + i Tvp 3
> 
Zresztą facet sam kopie pod soba dołki. Nie wpusci Tv nie bedą widoczne
> reklamy na stadionie itd
Lipa
[Ostatnio edytowane przez TomY: 2004-03-02
Z tego co wiem, każdy klub 2 ligi może na "własną ręke" dysponować prawami do pokazywania bramek z meczów u siebie (nie pamiętam czy z wyjazdowych też )
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogonii w TVP3!!! - 02/03/2004 18:55
przymusowa sytuacja w zeszlym roku byla, wyjechalem ze Szczecina i nie moglem byc na meczu z Polarem. dzieki TVP3 obejrzalem sobie brameczki. ale i inne spotkania, pomimo iz na stadionie siedzialem w telewizji skorty ogladalem (szczegolnie ten lokiec Matlaka z Blekitnymi, ni chuja widoczny z trybun). nie wiem co Ptakowi przeszkadza TV. z pustego i Salomon nie na leje. Ptak nie zmusi tych ludzi do obecnosci, ktorzy normlanie nie chca przychodzic na stadion, a ogladaja skroty. to dla mnie smieszna decyzja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogonii w TVP3!!! - 02/03/2004 19:18
Ja tylko nie za bardzo rozumiem jednego. Ptak cos tam gaworzyl ze mu uprzejmie donoszono w zeszlej rundzie ze tv regionalna niezbyt przychylnie wyrazala sie o Pogoni. No a szczegolnie zbulwersowany byl trener Baniaq. Ale CZYM on sie tak zbulwersowal
Z jednej strony Ptak mysli sobie ze jesli nie bedzie skrotow w TV to wiecej ludzi przyjdzie na stadion..ALE z drugiej strony wszyscy wiedza ze kto ma byc to i tak bedzie!!!! A ta rozna liczba kibicow (picknickow) na meczach zalezy od atrakcyjnosci przeciwnika i np pogody w danym dniu a nie od tego czy mecz bedzie transmitowany czy nie...
No i poza tym nie wszyscy moga pozwolic sobie na C+
Marketingowo...malo udany ruch
pozdro
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogonii w TVP3!!! - 02/03/2004 19:53
troche tego nie rozumie albo pan ptak ma niska ocene kibicow ze Szczecina. regionalna trojka ma zasieg coraz wiekszy (przylaczone koszalinskie) bosman jako sponsor druzyny chociazby w pokazywaniu swojego browaru moglby w prosty sposob udezyc na Broka. malo tego reklamy pojawiajace sie w telewizji przed i po skrotach ze wzgledu na wieksza ogladalnosc maja wieksza cene wiec TV 3 tez byloby zadowolone. wiec wniosek jest raczej prosty pan ptak chcial za duzy szmal za prawa do skrotow.... albo dogadal sie z kims innym na lepszych warunkach (podpisza umowe ze w podczas transmitowania spotkan beda wchodzic mu w dupe)
pozdrawiam
|
acidland
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogonii w TVP3!!! - 02/03/2004 20:00
O ja straszne chyba się załamie itak te powtórki były takie że zygać sie chciało
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 02/03/2004 21:05
Ponoć Ptak powiedział że nie będzie w tej rundzie za darmo zezwalał na pokazywanie skrótów z meczu jak było do tej pory w TVP3, niby znalazł nową stacje telewizyjną która zapłaciła by za tą możliwość - tylko że nie powiedział jaka to stacja
Żródło: Kurier Szczeciński [Ostatnio edytowane przez PIWO: 2004-03-02 21:08]
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 02/03/2004 22:04
> Ponoć Ptak powiedział że nie będzie w tej rundzie za darmo zezwalał na
> pokazywanie skrótów z meczu jak było do tej pory w TVP3, niby znalazł nową
> stacje telewizyjną która zapłaciła by za tą możliwość - tylko że nie powiedział
> jaka to stacja
[Ostatnio edytowane przez PIWO:
no jak zwykle wszyscy sa niby poinformowani tylko nie do końca ;-) Ptak chce podpisać umowe z TVP3 z zastrzeżeniem, ze może ją rozwiązać, jeżlei tv będzie szkodziło spółce. Przykłąd Matlaka z Błękitnymi i jego zawieszenie na przykład. Regionalna tv powinna pomagać klubowi a nie mu szkodzić - to nie jest polityka i jakieś jebane dziennikarstwo śledcze....
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 02/03/2004 22:08
> > Ponoć Ptak powiedział że nie będzie w tej rundzie za darmo zezwalał na
> pokazywanie skrótów z meczu jak było do tej pory w TVP3, niby znalazł nową
> stacje telewizyjną która zapłaciła by za tą możliwość - tylko że nie powiedział
> jaka to stacja
[Ostatnio edytowane przez PIWO:
no jak zwykle wszyscy sa niby poinformowani tylko nie do
> końca ;-) Ptak chce podpisać umowe z TVP3 z zastrzeżeniem, ze może ją rozwiązać,
> jeżlei tv będzie szkodziło spółce. Przykłąd Matlaka z Błękitnymi i jego
> zawieszenie na przykład. Regionalna tv powinna pomagać klubowi a nie mu szkodzić
> - to nie jest polityka i jakieś jebane dziennikarstwo śledcze....
Nic dodać nic ująć pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|