Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
..:MiSiEk:..
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8039 dni

Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 14:55
Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... kogo byście jeszcze kupili do Pogońi:) porosze nie bluzgać za temat

Byliśmy Tu I Zawsze Będziemy, Stąd Jesteśmy I Tu Umrzemy
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 14:56
bo mim zdaniem będzie bardzo ciężko ale jestem optymistą:) i bym zakupił jeszcze do Pogońi Leszka Pokładowskiego i obronce podobnego stylem do Węgrzyna [Ostatnio edytowane przez ..:MiSiEk:..: 2004-02-20 15:02]

Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 15:03
Walczyć zawsze może;) Ale to zależy od atmosfery wokół klubu i w samym klubie. A co do kupienia jeszcze jakiegoś zawodnika to przydałby się moim zdaniem jakiś szybki, lewy pomocnik (typu Kaczmarka:D)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 15:14
Uważam że będzie bardzo ciężko... boje sie że może nie byc pierwszej ligi na jesień (sercem jestem za Pogonią i wierze w awans rozsądek podpowiada inaczej). Tak naprawde nie wzmocnilismy sie w przerwie zadnym naprawde klasowym zawodnikiem, a to jest niezbedne do awansu. Transfery które były mogą nie wystarczyć tym bardziej że nie kupiono żadnego napastnika. (Nie pękaj Misiek wiem że na tym forum znalazłoby się kilku debili, ale no chyba nikt nie będzie Cie bluzgał za ten temat !)
--- Chamstwu, głupocie i zacofaniu mówie NIE !!! --- [Ostatnio edytowane przez Wierni Kibice Na Zawsze Z Pogonią: 2004-02-20 15:17]

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Matek.
Kibic
Na forum od 8615 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 15:37
Walczyc moze napewno bo przeciesz nie gwiazdy graja lecz zgrany zespol...

Pogoń To My!
Łabek
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 15:42
Tak jak wielu z nas jestem optymistą no i wiadomo ze przydalby sie ktos z szybkich pomocników ale kto konkretnie to powinien powiedziec Dawid Ptak :P szybkie rajdy lewą czy prawą stroną to by bylo niezle :) POZDRO

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Przemek
Kibic
Na forum od 8117 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 15:43
uważam że w tym składzie Pogoń nie ma żadnych szans na awans !! ciężko im było na jesień w tym składzie grać zwłaszcza na wyjazdach a w tej rundzie z wszyskimi faworytami gramy na wyjazdach !! myślę że powinni jeszcze kupić jakiegoś dobrego napastnika żeby grał w tym systemie Baniaka na wysuniętej pozycji bo Moskalewicz na pewno sie nie sprawdzi !! i jeszcze jakiegoś doświadczonego pomocnika

PS
krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 15:52
ale przeciez kosowskiemu w tym niemieckim klubie nie idzie za dobrze podobno to czemu nie moglby nas wzmocnic tylko czy on by chcial

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Tabby
Kibic
Na forum od 8107 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 15:59
> ale przeciez kosowskiemu w tym niemieckim klubie nie idzie za dobrze podobno to
> czemu nie moglby nas wzmocnic tylko czy on by chcial

lol

Zenuś, czy ty to pisałeś na poważnie?
Gdybyś to napisał w sobote o 2 w nocy to bym zrozumiał.;)

dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 16:12
Moim zdaniem mamy duże szanse na wejście do 1 ligi ale to nie bedzie łatwe bo jest jeszcze cracovia i Radomsko. Ale uważam że mamy najsilniejszy skład w 2 lidze

Na zawsze Pogoń
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 16:15
zostaniemy w 2-ej lidze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak ma być !!!!!!!!! no i ptak spierdoli...
jjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 16:35
Pogon powinna jeszcze jakiegos obronce sciagnac, mogliby siegnac po Nawotczynskiego z Wisly, wielki talent, na pewno bylby najlepszy w naszej linii defensywy. A tak pogra sobie w Polkowicach...

Obrazek gif wstawiony na forum
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 16:43
> zostaniemy w 2-ej lidze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak ma być !!!!!!!!! no i ptak
> spierdoli...
jjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

Optymista jesteś :P:P:P
JA myśle że awansują a w 1 lidze jeśli niebędzie dołków finansowych tak jak rok temu to będziemy w połowie tabeli.

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 16:43
jednego pomocniak i jednego obrońce i Pokładowskiego było by naprawde dobrze:)

Matek.
Kibic
Na forum od 8615 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 17:03
> uważam że w tym składzie Pogoń nie ma żadnych szans na awans !! ciężko im było
> na jesień w tym składzie grać zwłaszcza na wyjazdach a w tej rundzie z wszyskimi
> faworytami gramy na wyjazdach !! myślę że powinni jeszcze kupić jakiegoś dobrego
> napastnika żeby grał w tym systemie Baniaka na wysuniętej pozycji bo Moskalewicz
> na pewno sie nie sprawdzi !! i jeszcze jakiegoś doświadczonego pomocnika

Chyba spadles z ksiezyca ze tak myslisz przeciesz Pogon wygrala duza czesc meczy nie miala problemow ze strzelaniem goli bronila sie madrze wkoncu stracila najmniej bramek i nie pier....

Pogoń To My!
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8141 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 17:15
dalej będzie 2 liga a ptaszynka odleci wraz z ptakofanami daleko stąd ...

Better dead than red!
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 18:12
> dalej będzie 2 liga a ptaszynka odleci wraz z ptakofanami daleko stąd ...

:) Mozesz zdefiniowac pojecie "PtakoFan" ?? :)
Wiele razy uzywasz tego sformulowania i ciekaw mnie jak to pojmujesz :D

1948
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 19:33
Skladu nie mamy za dobrego,ale sadze ze awansujemy.Napewno przydalby sie Pokladowski i jeszcze jeden obronca bo z tymi brazylijczykami w obronie bedzie ciezko wywalczyc awans.

mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 20:28
> jednego pomocniak i jednego obrońce i Pokładowskiego było by naprawde dobrze:)

obronce to sie zgodze. moze byc np. Cecot z Ruchu, aktualnie bodajze wystawiony na sprzedaz. Ale pomocnik??? srodek mamy zapelniony, prawa flanka (w przypadku dojscia Pokladowskiego) tez nie najgorsza, tylko ta lewa mnie boli. Pomylka dla mnie jest cofniecie "lewusow" o jedna formacje, tzn. Matlaka z pomocnika na obronce i Moskalewicza na pomocnika. chlopaki sie gubia, ciagnie ich do przodu, widac to bylo w meczu z kujawiakiem, gdzie w I polowie goscie wyprowadzili kontre na lewej stronie Pogońi i ogolnie przeprowadzili wiekszosc akcji swoim prawym skrzydlem. to jest moje zdanie. nie potrzeba pomocnika, tylko dobrego, lewego obronce trzeba sprowadzic. tylko gdzie takiego znalezc??? Moze Stolarczyk nie bedzie lapal sie do skladu Wisly po przybyciu tego mlodego serba??? (<- pomarzyc zawsze mozna)

celciusz
Kibic
Na forum od 8915 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 20:40
moze i musi co to ma byc niedowiarki ..........................

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768933461 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005