| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Sparing z Amiką i Lechem potwierdzone.Jedziemy!!!??? - 29/01/2004 01:52
Przeczytałem obok że już 31 01 2004 odbędzie się sparing z Amiką a 7 02 2004 z Lechem.Panowie trzeba by się wybrać do Poznania wkońcu są ferie może jakiś ulgowe przejazdy A może klub zorganizował by chociaż jakiś mały wyjazdzik miło by było gdyby ktoś o nas pamiętał a i naszym napewno grało by się lepiej wiedząc że jesteśmy z nimi co wy na to
[Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-01-29 10:07] [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-01-29 10:08]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing z Amiką i Lechem potwierdzone.Jedziemy!!!??? - 29/01/2004 15:18
> > ferie juz zapomnialem co to jest... teraz jest sesja, nie
> ferie...
> Sesja. Moja ostatnia sesja w życiu właśnie się dzisiaj skończyła,
> ale ferii zrobie sobie może ze 4 dni a potem zabieram się twardo do
> magisterki...
Pszczółek hehe nie strasz młodych, bo jeszcze uwierzą i zaczną się uczyć
Ja sam zabieram sie za pisanie pracy juz od 3 miechów i mam juz pomysł na okładkę
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing z Amiką i Lechem potwierdzone.Jedziemy!!!??? - 29/01/2004 15:57
No to co Żyleta - nie widać za dużo chętnych. Za dużo by trzeba było kasy wydać na przejazdy do Wronek i spowrotem
P.S.: Trzeba się chyba zadowolić (narazie) meczem KP Police - Pogoń który ma być w Policach 4.02. (informują o tym plakaty w Policach) [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-01-29 15:59]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing z Amiką i Lechem potwierdzone.Jedziemy!!!??? - 29/01/2004 19:14
> No to co Żyleta - nie widać za dużo chętnych. Za dużo by trzeba było kasy wydać
> na przejazdy do Wronek i spowrotem
eeee.... co ty gadasz? do wronek i z powrotem to sie jedzie za darmo pks-em. czemu za darmo? bo tam kanary nie jeżdżą   (pozdro dla tych co byli - Kolobrzeg 2003 )
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Sparing z Amiką i Lechem potwierdzone.Jedziemy!!!??? - 29/01/2004 20:14
> To tak samo jak ja ;-). No może troszkę więcej, mam
> nadzieje, że coś mi w głowie zostało od świąt. Chyba, że sylwestrowa zabawa
> wyczyściła wszyściutko... Kiedy planujesz obrone?? Bo ja raczej na wrzesień :-)
Na razie nic nie planuje, wszystko na luzie ale październik tez fajny miesiąc 
i tak teraz studia gówno dają jak sie nie ma znajomości 
no może dają pracę i kasę tym którzy powinni uczyć studentów
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
- 1
- 2
-
|