| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Transfery!!!!! - 21/01/2004 19:07
Zakładam ten temat z pewnej sprawy. Sprawa się ta nasila od długiego czasu!!! a wieć do rzeczy. Szlak mnie bierze gdy widze Tematy typu "kalu uche w wiśle", "norko w poloni", "brazylijczyk w Pogoni" itd. Wydaje mi się, że te tematy są zbędne i zaśmiecają forum. Bo jak Ptak mówił dopeiro zacznie sprowadzać pilkarzy to co dopiero będzie na forum. A więc założyłem ten temat byście mogli szczególnie "nowi: którzy chcą zabłysnąć na forum pisali sobie o transferach i zeyscie nie zakładali tematów czy ten pilkarz. A wiec tu możecie się wyżyc i ponabijać posty
pozdro!!!
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 21/01/2004 20:41
> Zakładam ten temat z pewnej sprawy. Sprawa się ta nasila od długiego czasu!!! a
> wieć do rzeczy. Szlak mnie bierze gdy widze Tematy typu "kalu uche w wiśle",
> "norko w poloni", "brazylijczyk w Pogoni" itd. Wydaje mi się, że te tematy są
> zbędne i zaśmiecają forum. Bo jak Ptak mówił dopeiro zacznie sprowadzać pilkarzy
> to co dopiero będzie na forum. A więc założyłem ten temat byście mogli
> szczególnie "nowi: którzy chcą zabłysnąć na forum pisali sobie o transferach i
> zeyscie nie zakładali tematów czy ten pilkarz. A wiec tu możecie się wyżyc i
> ponabijać posty
Predzej czy pozniej ten temat i tak zleci z glownej strony a znajac NOWYCH forumowiczow i tak zaloza nowy temat i tak.. bo oni nie sprawdzaja starszych tematow tylko jada na zywca co im wpadnie na mysl... wiec w sumie jaki z tego moral?? ze To Ty zasmieciles forum:-) nowym tematem.. a tak wogole napisalem to by nabic sobei posta ;p ale to glupie...
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 21/01/2004 20:53
Dzieki ziom
!!!!!!!!!!!!!
Ale nie jestes sam mnie tez trafia szlak jak slysze takie bzdury a za pare dni okazuje sie ze nic z tego!!!Teraz niedziwie sie Ptakowi zew sie wkur***** na dziennikarzy
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 21/01/2004 21:00
> Predzej czy pozniej ten temat i tak zleci z glownej strony
> a znajac NOWYCH forumowiczow i tak zaloza nowy temat i tak.. bo oni nie
> sprawdzaja starszych tematow
słuszna uwaga wiec ja proponuje Adminom (poprawiam sie jusz nie mówie służbom pozadkowym )
>>> przykleić temat
bo tak raczej nie przeoczy sie ładnego napisu Transfery.... ale i z drugiej strony są zdolni ludzie którzy założą temat..
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 21/01/2004 21:14
Sorki że założyłem tamten temat, ale nie zauważyłem tego
Ale co sądzicie o przyjściu do Pogoni Michalskiego
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 21/01/2004 21:36
> Co sadzicie o przyjsciu do Pogoni Michalskiego?
Będzie miał gdzie emeryture piłkarską rozpocząć. Zobaczymy na co go stać, a i tak pewnie jest od Magdonia dużo lepszy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 21/01/2004 22:22
Nie no bez przegiecia!Michalski to moze byl dobry z dwa lata temu,a teraz to chyba z rok nie gral bo na Cyprze go nawet nie chcieli!Pogoni trzeba jakis mlodych,ambitnych zawodnikow a nie dziadkow co chca sie nachlapac na starosc!
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 21/01/2004 23:05
Ja tam jestem za tym żeby nie wypieprzać dobrych graczy młodych np. kułkiewicz a nie ściągać starych. Ale narazie nie chcem rozliczac Ptaka.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 22/01/2004 10:35
Michalski się przyda, potrzebujemy doświadczonego stopera (bo najprawdopodobniej tam będzie przymierzany), myślę że on nawet na naszą pierwszą ligę ciągle byłby dobry.... W środku obrony może więc bedziemy mieli parę... Michalski - Michalski Faza będzie 
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 22/01/2004 11:45
Podobno Pogoń jest zainteresowana Pawlakiem(8 goli w minionej rundzie) z Polaru . Przydałby sie do składu i napewno bedzie lepszy od drewnianego Moskalewicza.Mam nadzieje że Masternak zostanie naszym libero a co do Michalskiego to sam nie wiem czy taki emeryt jest nam potrzebny zresztą na rozliczenia przyjdzie jeszcze czas ... pozdro...
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 22/01/2004 14:21
na V podali że Adamski jest jednak wciąż wolny... jak myslicie mógły jednak grac u nas? przypominam że według Ptaka Adamski tylko był u nas na rozmowach... i jeszcze ze musiałby szybko na tym obozie sie znaleźć bo kiepsko widze ten transfer.....
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 22/01/2004 16:38
Moim zdaniem Pawlak by się przydał.
P.S.: Jak dobrze pamiętam, to właśnie on strzelił nam gola w wygranym przez nas meczu z Polarem 7:1 i chyba był najlepszy w zespole Polaru w tej rundzie
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 22/01/2004 16:55
> Tomasz Pawlak z Polaru Wrocała moze zaśilić naszą druzyne!!!!!!
Niech go wezmą!Jest młody,utalentowany i ambutny!!!A tacy nam sie przydadzą.
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 23/01/2004 13:32
> Tomasz Pawlak z Polaru Wrocała moze zaśilić naszą druzyne!!!!!!
To już chyba mało prawdobodobne, bo T.Pawlak wystąpi w najbliższym sparingu ŁKS-u.....
Źródło: http://www.sports.pl/index.phtml?show=1&s=506&ns=31577
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 23/01/2004 16:57
> Ale co sądzicie o
> przyjściu do Pogoni Michalskiego
Jeszcze Szczesny, Kaziu Moskal, Majak i
> Janoszka i mamy ekipe na I lige... oldbojow.
Ja bym jeszcze dolozyl Pisza no i moze jeszcze niech sciagna Lesniaka 
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|