| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Powrót Szypo ?! - 07/11/2003 09:31
Według mnie teraz po tych czynach prezesa dospelu i plkarze(muszalik,bojraski,adrzem) powinni przejsc do Pogońi ale tez Sergiej Szypowski ! Teraz mamy Zbigniewa Dlugosza ktory jest beznadzijeny !!!!!!!! Przeciez on nic niemowic bramkarzom a ni zadnych zadan tylko strzela im i coo ni sie przesto naucza ?? Wedlug mnie Szypo powinien jak najszybciej wrocic !! A wwedlug was ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Powrót Szypo ?! - 07/11/2003 12:36
czemu nie
a tak nie w temacie to dzisiaj piatek, co oznacza pojawienie sie na naszym forum najwiekszego net hooligana- Klebersona , ciekawy czym teraz nas zaskoczy
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Powrót Szypo ?! - 07/11/2003 14:16
no przydalby sie nam szypowski bo on nauczyl by czegos naszych mlodych bramkarzy a ten obecny trener to naprawde niezbyt wiele im wbije do glowy!!!!! pzdr
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Powrót Szypo ?! - 07/11/2003 15:16
> ja też jestem za powrotem Szczypowskiego! powinniśmy miec kogoś doświadczonego i
> sprawdzonego w barwach Pogoni!!
A kto to jest Szczypowski ?
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Powrót Szypo ?! - 07/11/2003 16:12
to pewnie jego marna podróba :biggrin:
ja jestem za wersją oryginalną , bez upgrade'u
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
- 1
-
|