| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Akcja konfetti na mecz z arką - 10/09/2003 23:16
" Jak wiadomo zblirze się mecz z arką dlatego pomyślałem że możnaby przygotować akcję konfetti.Gdybyśmy już dzisiaj rozpoczęli cięcie (rwanie)gazet to na mecz możnaby przygotować dużą liczbę konfetti" ja popieram tą akcje i już dziś pociąłem 2 gazety a do meczu przecież jeszcze ponad tydzień WIĘC TNIJCIE GAZETY I NAKŁANIAJCIE INNYCH DO CIĘCIA POKAŻMY JECY JESTEŚMY WSPANIALI KIBICE
RZUCIMY TYLE KONFETTI ŻEBY PODCZAS WEJŚĆIA NA BOISKO ZAWODNIKÓW BYŁO WIDAĆ TYLKO KONFETTI I SERPENTYNY!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja konfetti na mecz z arką - 11/09/2003 00:55
Zostawcie chlopaka Pewnei zbieral makulature i rwal gazety na konfetti!!Ale tak meidzy nami,warto by byo naglosnic ta sprawe i zrobiccos takeigo!!Wcale nie glupi pomysl!! PeacE!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja konfetti na mecz z arką - 12/09/2003 18:49
No cóż nie pozostaje mi nic innego jak tylko ciąć, jak teraz zaczne to będzie tego dużo. Kumpli też nakłonie żeby cieli, prosimy ciąć. : )
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja konfetti na mecz z arką - 12/09/2003 20:05
Od czegoś trzeba zacząć 
A jeśli poważnie myślimy o zasypaniu stadionu konfetti to przydałoby się info na stronie głównej
Co na to szanowni admini?
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja konfetti na mecz z arką - 17/09/2003 22:36
> gdzie moge kupic ta taka trbke co jest z gazem 
won z trabka. tak mnie one wk... tzn denerwuja.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja konfetti na mecz z arką - 18/09/2003 22:10
Tnijmy , porcjujmy i rozdawajmy na stadionie . Ale nie dawajcie do jednego woreczka za dużo . Tylko tyle żeby na początek meczu było tzn . na wyjscie pilkarzy . Wtedy wiecej ludzi bedzie mialo i bedzie lepszy efekt !!! Tak na 2 srednie garsci do 1 woreczka starczy moim zdaniem !!! A więc do roboty !!!
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|