Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń-Ruch 2:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Hanki
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8341 dni

**

Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 19:31
No i po meczu. W pierwszej połowie w sumie niewiele się działo, a do tej pory nie wiem czemu nasi zawodnicy stanęli w momencie gdy padła pierwsza bramka dla Ruchu. Mi wydawało się że był tam faul no i jeszcze spalony, ale sędzia burak uznał tą bramkę.
No ale nic, grać trzeba dalej. Jak już straciliśmy drugą bramkę, to myślałem, że już nic z tego nie będzie. Ale jednak 2 minuty wstrząsnęł stadionem i zrobiło się 2:2 :D Dla mnie piłkarzem meczu Artur Bugaj :) Biegał do każdej piłki, wqlczył zaciekle i to się chwali.
W końcu roziwązali także sprawę nagłośnienia i w końcu można było usłyszeć co mówi spiker. No i nie można oczywiście zapomnieć o Baranowskim. Te jego texty typu "zawsze serdecznie witamy sędziów" czy "prosimy piłkarzy Ruchu o zakończenie tych pokazów teatralnych" :biglaugh:

Llibertat per a Catalunya!
Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: Pogoń-Ruch - 07/09/2003 19:37
Dla mnie piłkarzem meczu Łabędzki!!! Ożywił grę.

Babilon Team
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Pogoń-Ruch - 07/09/2003 19:41
Jak niegra drumlak i batata caly zespol gra do dupy !! szkoda ze bodzio w. nieruszyl do tej pilki wszyscy nagle staneli bo mysleli ze byl faul u tu dupa przy pierwszej bramce ae potem gajewski szkoda ze pod koniec meczu niestrzelil bramki zamiast ja podciac to ten po ziemie !! Pogoń grala slabo tylko zeczywiscie labedz gre ozywil --- Wreszcie dobre naglosnienie no i wreszcie PIOTR BARANOWSKY :D !!!!!!! !!! JAKIS STOPER BY SIE PRZYDAL !!!!!! [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-09-07 19:41]

Matek.
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Pogoń-Ruch - 07/09/2003 19:42
Jak stracilismy gola i juz bylo 2-0 to juz myslem ze koniec ale nadal troszke wiezylem no i zrobilo sie 2-2 sedzia przesadzil dodal 3min a tak naprawde przedluzyl tylko o 1min ale coz lepszy remis niz poraszka! :D

Pogoń To My!
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Pogoń-Ruch - 07/09/2003 19:42
Przyznam, że pierwszy raz wybrałem się na mecz tej "Pogoni"...atmosfera fajna ale to jeszcze nie zupełnie to co kiedyś...mi też emocje w pewnym momencie się trochę udzieliły ale nawet po strzelonych bramkach nie wpadałem w wielką radość jak wszyscy obok...może kiedyś!!!
Co do meczu to nie było najgorzej choć nie ma płynnej gry, grają zrywami...
obrona bardzo niefrasobliwie, w zasadzie podobał mi się tylko Julcimar...Bugaj faktycznie biegał do każdej piłki ale czasem to za mało ale strzelił bramkę czyli zrobił to czego wymaga się od napastników, szkoda tylko, że nie wykorzystał okazji w 90'...Drumlak powinien odważniej brać się za strzały z daleka, bo miał kilka okazji, a zawsze oddawał piłkę nie zawsze potrzebnie...o pierwszą ligę będzie trzeba jeszcze dużo powalczyć, zobaczymy co będzie dalej?

A i na koniec, gdzie to podziękowanie dla Wyrobka???

Dziękuję :)
Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 20:15
Jesli chodzi o mecz to stal na przecietnym poziomie, ale ozywiala go publika! Pierwsza polowa byla pod dyktando Pogoni, ale nie potrafila stworzyc klarownych sytuacji i po jednej z kontr Ruchu padla bramka do szatni. Druga zaczela sie lepiej, Labedzki ozywil gre, jednak to samo co w pierwszej - stwarzali malo sytuacji, a jak juz do nich dochodzilo to razili nieskutecznoscia. Dumlak cieniowal, jak zszedl gra zaczela sie ukladac. Obrona raczej poprawnie, ale nie na 1 ligowym poziomie. Stracona bramka to blad obrony, szkoda jej bo Ruch dlugo nie atakowal na nasza bramke... Przestalem wierzyc w odwrocenie losow meczu, potem gra siadla az do karnego, Batata na szczescie go wykorzystal i potem zabojcza kontra Pogoni... szczerze mowiac myslalem ze Bugaj juz stracili ta pilke, a tu wszedl(i za to szacunek dla niego!!) w obroncow i strzelil gola!! Euforia itp. Ale po chwili kolejny atak i Gajewskiemu niestety zabraklo zimnej krwi i nie wykorzystal swietnej sytuacji, szkoda bo moglo byc tak pieknie... Ale i tak dobrze ze wyrownali.

Co do organizacji meczu to znow organizatorzy zawiedli, musialem z samochodu wylazic i isc do bram, bo wjechac mogl tylko kierowca bez pasazerow!!! PARANOJA!!! jakos wczesniej nikomu to nie przeszkadzalo. Zamieszanie na krytej znow bylo, zrezygnowali z numeracji miejsc i znow duzo awantur o to ze ktos siedzi na jego miejscu itp. Ale organizatorzy pokazali sie tez z pozytwnej strony, nowe naglosnienie no i... Piotr Baranowski!!! Wracaja dobre czasy :D

Publicznosc rewelacja, dawno takiej atmosfery nie bylo! A po bramce tak glosno... SUPER! Szkoda jednak ze przed rozpaczeciem 2. polowy ktos rzucil w Matuszka, na pewno bedzie kara od PZPN.

Sędziowanie słabe... nie wiem czy 1 bramka byla prawidlowa, ale ogolnie slabo szlo sedziowanie panu z Poznania...

I czekam na mecz z Arką!!! I wtedy tylko zwyciestwo!!!!!! :D [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-09-07 20:20]

Obrazek gif wstawiony na forum
oXide
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 20:19
Nie ma co Drumlak grał dzisiaj troche gorzej niż od niego oczekiwałem w paru sytuacjach bał sie kontaktu z chorzowianami troche go tłumacfzy fakt że dostał pare kuksańców ale też nie do końca. Ja sie pytam co to za cyrk odstawiali piłkarze ruchu. Te ich pokazy artystyczne czy prowokacje bramkarza Pogoni to lekka przesada. Skłonny jestem uwierzyć temu kolesiowi co dostał po jajach :D ale jak dlamnie to on sie za szybko podniósł :D. Gratulacje dla Bataty za karnego i dla Bugaja (chyba, bo nie widziałem tej bramki ) za podobno piękną bramke. ja sie ciesze z wyniku :multi::multi::multi: i mam nadzieje ze będzie już tylko lepiej

"don't mess with the best or you die like a Polar Wrocław" hehe
Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 20:23
> Skłonny jestem uwierzyć temu kolesiowi co dostał po jajach :D
> ale jak dlamnie to on sie za szybko podniósł :D.

Jestem na 95% pewien ze dostal w reke! Tak widzialem i mysle ze zlapal sie za jaja by odwrocic uwage... no i moze wtedy mniej bolalo... ;)

dominvip
Kibic
Na forum od 8710 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 20:24
Witam.Dla mnie nieporozumieniem było wystawienie Kaźmierczaka.Chłopak nie mogł się odnaleźć. Dopiero wejście Łabędzkiego i przesunięcie Bataty do przodu ożywiło grę. Tak więc Łabędzki - Drumlak - Biliński i będzie dobrze!Bugaj jak dla mnie druga młodość.Biega, walczy no i oczywiście strzela bramki!Pozdrawiam!

Wstaję rano, robię przedziałek i mam fajrant...
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 20:33
Kolejny mecz na dobrym poziomie , ale niewolno sie załamywac bo ta drużyna sie jeszcze zgrywa a ruch w tym skladzie grał tez w 1lidze!!Oby tylko na Arke było tyle wiary lub nawet więcej.

Młode Wilki
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 20:34
Jebać mecz, jebać wynik... dla mnie zawodnikiem meczu był szczeciński MŁYN Kurwa tak mocnego dopingu i tak zorganizowanego nie było od dawien dawna... Brawa i pozdrowienia dla wszystkich, którzy tam zasiedli (stanęli)... Akcja na stronach internetowych w gazecie i rozklejenie plakatów dało wymierne efekty, i to mnie cieszy najbardziej. Pokazaliśmy całej Polsce (transmisja w c+) że szczecińscy kibice żyją i mają się naprawdę dobrze!!1 A będzie jeszcze lepiej :D Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie ten mecz zostanie na dłuuugo w pamięci.

Pozdro [Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-09-07 20:37]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 20:34
Slaby mecz
Mój pierwszy w tym sezonie - i ostatni
Zero emocji z mojej strony.

Pozytywny aspekt tego widowiska to wypite piwo.

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
ArP
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 20:37
Powracają stare czasy :D znów Szczecin żyje piłką nożną- widać to na trybunach (momentami cały stadion dopingował Pogoń). Ciesze się z remisu, chociaż minute przed końcem mogło być 3-2 dla nas, ale nie narzekam.
Na Arce znów można się spodziewać podobnej frekwencji!

Pogoń Szczecin MKS!
Muzzy
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 20:37
Dla mnie pierwszej bramki po prostu nie bylo!!! Jestem pewny ze tam byl faul! Przeciez pilkarze juz w ogole nie grali, bo czekali na gwizdek, Wyparlo nie bronil nawet tej pilki porzadnie, gracze Ruchu tez juz byli pewni gwizdka, a ten pyrus jako jedyny nie zauwazyl czegos, co widzieli wszyscy lacznie z pilkarzami Ruchu!!!
Co do gry to rzeczywiscie Labedzki pokazal sie z baardzo dobrej strony, Drumlak mogl wiecej strzelac z dystansu. Pochwale tez Bugaja, bo harowal strasznie, biegal za kazda pilka, no i strzelil bramke, kiedy wydawalo sie juz ze straci pilke.
Wynik, biorac pod uwage ze przegrywali 0:2, dobry, ale mam duzy niedosyt. Po pierwsze z powodu tej idiotycznie uznanej bramki dla Ruchu, a po drugie z powodu niewykorzystanej sytuacji Gajewskiego. No, ale sytuacje mial bardzo trudna, i tak dobrze ze oddal strzal. Beda z niego ludzie:D
No i to zdarte gardlo...:)

Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 20:38
Acha :) !!

Ciekawe ile osób ze stadionu bylo w tamtym sezonie na meczu z Ruchem :) hehe no ilu?? 657 ?? czy 700 ??

Wielu ,,Prawdziwych kibiców" nam sie porobilo......

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 20:49
> Acha :) !!
>Ciekawe ile osób ze stadionu bylo w tamtym sezonie na meczu z Ruchem :) hehe no ilu?? 657 ?? czy 700 ??
>Wielu ,,Prawdziwych kibiców" nam sie porobilo......

Tak na moje oko było 625 (razem z kibicami Ruchu)... ale tak to jest, że nie każdy jest gotów poświęcać swój czas, nerwy, itp. dla drużyny która w każdym meczu dostaje po dupie, a jak są wyniki to są też "prawdziwi kibice". Kiedy dobre wyniki się skończą większość z tych "prawdziwych" odejdze, ale garstka z nich - tych którzy być może na Papricane przyśli po raz pierwszy... zostanie z Pogonią na dobre i na złe...

PS. nie wiem za bardzo co chiałem przekazać w tym poście i jaki z tego morał :P:P:P Jestem jeszcze w szoku pomeczowym :D [Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-09-07 20:50]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
A..
Kibic
Na forum od 8567 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 20:55
Wlasnie Westman :) tez chcialem to powiedziec ...

TaDeX
Kibic
Na forum od 8956 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 21:06
Ja bylem na kazdym meczu za czasow Pana Bekdasa i Gondora... Teraz tez chodze na 2 jak i na 4 lige!!!
Pozdrawiam

inblu
Kibic
Na forum od 8308 dni

**

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 21:06
Mi sie mecz bardzo podobał. Ten doping i bramki Bataty i Bugaja to było coś. :)
Dopiero wróciłem z meczu i jeszcze jestem pod wielkim wrażeniem. :)

POGOŃ MISTRZEM JESZCZE BĘDZIE ( CZERWIEC 2005 )

Goleniów z Pogonią
Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 21:13
> Pokazaliśmy całej Polsce (transmisja w c+)
> że szczecińscy kibice żyją i mają się naprawdę dobrze!!1 A będzie jeszcze lepiej :D

Z tego co wiem to transmisji nie bylo... a szkoda! To jest blad c+ bo taki mecz w czasie gdy zadne inne ligi nie graja bylby swietny dla ich ramowki!!!

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768993362 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005