| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
panowie czas na zmianę... - 01/09/2003 10:38
Witam wszystkich Kibiców...oglądając ostatni mecz ( rewelacyjny pod względem wyniku) zaobserwowałem beznadziejną grę u naszych trzech zawodników, a są to:
bugaj 30 ( brak szybkości!!!!!!!, piłka ucieka od nogi - latka więc rozumiem ) na szczęście trener Baniak zastąpił go nowym nabytkiem GAJEWSKIM "26" ( rewelacja, bardzo szybki i ambitny zawodnik mam nadzieję, że zagra całe 90 minut w następnym spotkaniu - zawodnik potężnie potrafi uderzyć piłkę głową i nie boi się kontuzji atakuje jak szlony takich ludzi nam potrzeba ).
Kolejną ofiarą na murawie był oczywiście Włódarczyk "3" - brak mi słów, skąd on jest. Na szczęście trener Baniak nie da mu już szansy wyjścia na murawę w pierwszym składzie!!! TYLKO KTO GO ZASTĄPI            
Ostatnią ofiarą jest Kaczorowski "9" - nie wydaje mi się żeby ten człowiek kiedykolwiek myślał o drużynie...co to jest gra zespołowa ile jest bramek na murawie i do której trzeba strzelać....to bałwan, który nie powinien występować w Pogoni...niech dalej chleje w pubach i nie wkurwia kibiców...oby Olek wrócił dla niego zawsze będzie miejsce!!!!!
|
prax
|
|
|
|
Odp: panowie czas na zmianę... - 01/09/2003 10:54
Włódarczyk rozumiem, Kaczorowski również ale Bugi ma to coś co nie pozwala go stawiać obok ww. Ma ambicje i CHCE grać w koszulce z gryfem na piersi! Stara sie walczy a że nie zawsze mu wychodzi to trudno.. Ciekawe jak sie zachowywałeś jak Artur strzelił bramke Tłokom na 1:0? Wtedy był zapewne dla Ciebie gwiazda.. A ja wole Bugaja z ambicjami walką i poświęceniem niż piłkarza który tylko czeka aż mu piłka pod nogi spadnie (mniejsza o nazwiska)..
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: panowie czas na zmianę... - 01/09/2003 12:27
> A ja wole Bugaja z ambicjami walką i poświęceniem niż piłkarza który tylko czeka aż
> mu piłka pod nogi spadnie (mniejsza o nazwiska)..
Tak właśnie
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: panowie czas na zmianę... - 01/09/2003 22:49
Bugaj ma swoje lata i to jest właśnie problemem...wierzę że facet jest zajebiście ambitny ale chęci to nie wszystko. Jestem realistą...lata lecą i już nigdy nie będzie taki szybki jak kiedyś. Więc pomimo mojego szacunku, który posiadam dla tego zawodnika uważam że powinien dać miejsce dla Gajewskiego.
Piszę to dlatego, że piłka nożna jest grą zespołową jakieś ogniwo zwalnia i traci na tym cała drużyna.
A tu nie może być mowy o sentymentach jeśli chcemy myśleć o pierwszej lidze wnaszym mieście...które coraz częsciej przypomina wiochę z tranwajem...tak dużo tu się dzieje.
|
prax
|
|
|
|
Odp: panowie czas na zmianę... - 02/09/2003 17:54
Gajewski niech sie ogrywa tak jak z Polarem po 20 minut i pokaże że warto na niego stawiać! Teraz na pewno większe szanse na gre ma Kaźmierczak bo jest młody zdolny i ma sukcesy Na pewno ma u Baniaka duuuży kredyt zaufania..
|
|
|
|
|
Odp: panowie czas na zmianę... - 02/09/2003 18:32
bugaj to jebany leszcz...nie spierdala do poznania tam jest jego miejsce...dziwi mnie zachowanie baniaka...czy on jest niewidomy? chyba kazdy , kto ma choc male pojecie o pilce noznej , zauwazy ze bugaj jest cienki jak barszcz ... przeciez on nawet pilki celnie podac nie potrafi ... notuje same straty! co z tego ze duzo biega? niech se biega gdzie chce , byle tylko nie w barwach Pogonii ..
Dobrze ze chociaz temu Gajewskiemu baniak dal szanse... niech graja chlopaki z naszego regionu...
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: panowie czas na zmianę... - 02/09/2003 19:01
Co wy od niego chcecie ?? Przeciez strzelił bramke z Tłokami.
Ja uważam, że Bugaj potrzebuje troche czasu, aby sie znów zadomowił w Pogoni i my powinniśmy mu w tym pomóc !!
A co do Gajewskiego to rzeczywiście, ma chłopak duże możliwości i mam nadzieje, że to udowodni.
POGOŃ MISTRZEM JESZCZE BĘDZIE ( ..::- CZERWIEC 2005 -::.. ) [Ostatnio edytowane przez INBLu: 2003-09-02 19:04]
|
Goleniów z Pogonią
|
|
|
|
Odp: panowie czas na zmianę... - 02/09/2003 19:45
Prax odwal sie dla Bugaja, ten zawodnik robi co moze. Moze az tylu bramek nie na strzela, ale jak bedzie mial lepszego partnera w ataku to bedzie z niego niezly pozytek. Co do pozostalych to masz chyba racje, choc jeden blad Wlodczyka nie przekresla go jako pilkarza, ktory moze cos zrobic jeszcze dla klubu.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: panowie czas na zmianę... - 02/09/2003 19:56
dziwi mnie ze nie dalaczysz do listy cieiasow M.Kaczorowskiego PSG bo on jest prawdziwym beztalenciem pilkarskim ,nie dorasta takiemu Bugajowi do piet choc bugaj tez talentem pilkarskim nie jest.tu [poprostu smierdzi jakas chora dyskryminacja nic wiecej.................
|
|
|
|
|
Odp: panowie czas na zmianę... - 02/09/2003 23:42
z Kaczorowskim to juz inna bajka...celciusz napewno masz racje , nie jest on zbyt dobrym zawodnikiem i wraz z bugajem tworzy najgorszy atak w historii naszego klubu!Nie przypominam sobie gorszych napastnikow... a co sie tyczy tego drugiego... to ja go poprostu baaardzo go nie lubie...dodam ze nie tylko za jego umiejetnosci pilkarskie....
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: panowie czas na zmianę... - 03/09/2003 01:36
Pszczolek... A co takiego prax powiedzial na Bugaja ?? Nie widze w tym nic zlego ze koles zauwazyl ze Bugaj ma tylko ambicje. Zgadzam sie z tym, bo Bugaj swoja walecznoscia nadrabia brak techniki i skutecznosci. Spieprzy 5 sytuacji bramkowych ale 10 razy odzyska pilke i (czasem) dobrze ja odegra do kogos. Slaby jest ale jego zaleta jest to ze ma doswiadczenie. A na Gajewskiego przyjdzie czas, cos czuje ze nawet niedlugo
|
|
|
|
|
Odp: panowie czas na zmianę... - 03/09/2003 08:07
> wraz z bugajem tworzy najgorszy atak w historii
> naszego klubu! Nie przypominam sobie gorszych napastnikow..
A ja pamiętam niejakiego Sebastiana Rodrigeza z poprzedniego sezonu który miał być królem strzelców Saranovic też nie błysnął, Kotula również, Pawlak też więc uważam że wtedy był najgorszy atak! A jeśli dojdą (oby) Olo i Król bądź Kompała to z "najgorszego ataku" może sie zrobić bardzo groźy i skuteczny! Ale zobaczymy..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: panowie czas na zmianę... - 03/09/2003 18:35
> Co wy od niego chcecie ?? Przeciez strzelił bramke z Tłokami.
> Ja uważam, że Bugaj potrzebuje troche czasu, aby sie znów zadomowił w Pogoni i my powinniśmy
> mu w tym pomóc !!
No i co ?? Już ma dwie brameczki. ( a nie mówiłem ) 
POGOŃ MISTRZEM JESZCZE BĘDZIE ( ..::- CZERWIEC 2005 -::.. )
|
Goleniów z Pogonią
|
|
|
|
Odp: panowie czas na zmianę... - 03/09/2003 18:47
No i jest po meczu a Bugaj strzelił gola. Dobra przyznam, bo nie którzy zarzucą mi, że wielbie Bugaja ale tak nie jest. Moja wcześniejsza wypowiedź tyczyła tego, że wszyscy jadą na Bugaja a zaraz jak strzeli bramkę będą go chwalić (stanie się to napewno w niedziele). A z Drumlakiem, gdzie są Ci co mówili, że niechcą tej "szmaty", pewno na meczu śpiewają Drumlak do reprezentacji!! Jednym słowem historia się powtarza, rok temu było podobnie z Walburgiem....
...A piłkarze starają się robić swoje, choć czasami może im nie wychodzić. Jeśli chodzi o Bugaja to jego doświadczenie jest bardzo potrzebne dla tego zespołu. Gdyby wszyscy miali takie zaangażowanie jak on to nie musielibyśmy się martwić o awans.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: panowie czas na zmianę... - 03/09/2003 18:47
Bugaj jest walczeny i chwala mu za to.Nie mam nic do tego pilkarza choc w pamieci mam jego wystepy w Lechu P.Wtedy tez walczyl i nosil z duma koszulke z herbem Lecha.Wiec nie wiem czy rzeczywiscie jest az tak bardzo przywiazany do granatowo-bordowcyh barw...Poki co niech gra bo nie jest taki zly.2 bramki na koncie
|
|
|
|
|
Odp: panowie czas na zmianę... - 03/09/2003 20:25
Ale czy to źle że grając w Lechu również walczył i wkładał serce w to co robił? Przecież to jego praca-on żyje z piłki więc powinien przykładać sie do każdego meczu i zawsze dawać z siebie wszystko.. Zrozumcie że dla piłkarzy (większości) nie liczą sie układy pomiędzy kibicami! Dobitnie potwierdzali to legioniści mówiąc że na murawie nie ma meczu przyjaźni..
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|