| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Urodziny Mario - 21/08/2003 17:30
Dzis sa 38 urodziny Mariusza Kurasa!!!
Mysle, ze od wszystkich forumowiczów nalezy sie mu gromkie 100 laaaatttt!!!!
Ja osobiscie zycze mu, zeby kolejne urodziny swietowal jako trener Pogoni...
|
Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Urodziny Mario - 21/08/2003 17:59
Wszystkiego najlepszego dla Mariusza Kurasa z okazji urodzin, samych sukcesów, powrotu do Pogoni w 1 lidze jako trener i zdobycia mistrzostwa Polski.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Urodziny Mario - 21/08/2003 17:59
Życzymy bardzo udanej kariery trenerskiej i jak najszybszego powrotu na Twardowskiego - gdzie jest pana miejsce!!
Kibice POGONI z Mariuszem Kurasem
|
Młode Wilki
|
|
|
|
Odp: Urodziny Mario - 21/08/2003 18:08
Wszystkiego najlepszego p.MAriuszu!!!
Mam nadzieje , że kiedyś MY kibice Pogonii doczekamy sie MISTRZOSTWA POLSKI Z p.jako TRENEREM!!
Pana zdrowie !!! POZDR.
|
Pogoń Legia!
|
|
|
|
Odp: Urodziny Mario - 21/08/2003 18:13
Wszystkiego najlepszego , dalszych sukcesow zawodowych z GKS'em i innymi klubami (tylko zeby z Pogonia nie wygrywali ) i duzo zdrowia i radosci !! no i jeszcze zeby Pan kiedys do Szczecina wrocil !! yee
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
Odp: Urodziny Mario - 21/08/2003 18:28
Happy Birthday To You!!! Mario zycze Ci zdrowia, szczescia i jeszcze wielu sukcesow jako trener(oczywiscie z Pogonia ). A oprocz tego zebys poprowadzil reprezentacje Polski do zdobycia Mistrza Świata! A potem jakas ciepla posadke w madryckim Realu .
100 lat Mario!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Urodziny Mario - 21/08/2003 20:28
Mario wszystkiego najlepszego , zdrowia , szczescia , pomyslnosci , wejsciateraz do pierwszej ligi tak jak Pogoń , no i za rok mistrzostwa polski z POGONIA !! MARIO WRACAJ DO POGONI BRAKUJE CIE TU !!!!!!! [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-08-21 21:49]
|
|
|
|
|
Odp: Urodziny Mario - 21/08/2003 20:38
Chcialabym z calego serca zyczyc wszystkiego najlepszego, duzo zdrowia, szczescia, pomyslnosci od calej mojej rodziny! Mam nadzieje ze kiedys znowu zawita pan do Szczecina!
|
Pogoń Szczecin Forever!
|
|
|
|
Odp: Urodziny Mario - 21/08/2003 20:41
Nie ma Baniaka, w Szczecinie nie ma Baniaka....nie ma Baniaaaka.........
Jest TYLKO MARIO, w Szczecinie jest TYLKO MARIO....jest TYLKO MAARIO 
Najlepszego dla Pana Mariusza, sukcesow sportowych i szybkiego powrotu na Twardowskiego !!
Zdrówko
|
|
|
|
|
Odp: Urodziny Mario - 21/08/2003 21:02
Panie Mariuszu - wszystkiego, naprawdę wszystkiego najlepszego! Pamiętam Pana jako zawodnika - nigdy nie krzyczał Pan "patrzcie, jestem najlepszy, super-hiper-mega-giga i w ogóle", ale zawsze robił Pan w 100% to, co do Pana należało. Gdy tylko Pana nie było, drużyna od razu się sypała. Jako trener, także nie krzyczy Pan "patrzcie, jestem najlepszy", ale po prostu robi Pan to, co do Pana należy. Wkłada Pan w to całe serce - jakże mało ludzi teraz to robi. I dlatego jest Pan tak samo dobrym trenerem, jak był Pan piłkarzem. Czekamy na Pana na Twardowskiego - szacunek 4ever, Mario.
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
Odp: Urodziny Mario - 21/08/2003 21:54
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin panie Mariuszu. Mam nadzieje ze długo nie będziemy na pana w Szczecinie czekać.
POGOŃ MISTRZEM JESZCZE ĘDZIE
|
Goleniów z Pogonią
|
|
|
|
|
|
|
|
|