| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 18:36
Po pierwszej polowie bez kitu sie obawialem...po prostu sobie ja przespacerowali...w drugiej juz zupelnie inaczej..walczyli o kozystny wynik ale jak zwykle brakowalo szczescia i umiejetnosci w wykonczeniu akcji...szkoda..
NAWET W 4 LIDZE..JA POGONI SIE NIE WSTYDZE!!!
JUREK WYROBEK!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 19:36
Trochę śmieszny był momentami ten mecz. Szkoda tej porażki, bo ta żygowianka to taka słaba drużyna że aż się śmiać mi z niej chce :wysmiewanie_sie:
sędzia!!! co!!! emerytura!!!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 19:41
po meczu centralnie zrobilo mi sie strasznie smutno i lezka w oku sie zakrecila ze to pozegnanie nie wiadomo na ile...
--
'chuj z dzialaczmi , portowcy jestesmy z wami'
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 19:46
Kolejny śmieszny mecz, znów czerwień i znowu można powiedzieć że szkoda tej jednej akcji... Szkoda, że nie dali nam radości na pożegnanie z ekstraklasą. Fajna końcówka jak podeszli na pożegnanie do nas. Aż się smutno robi, że żegnamy się z 1ligą na conajmniej 3 lata (optymistyczna wersja), a jeszcze nie tak dawno świętowaliśmy kolejne zwycięstwa Naszego Klubu i wicemistrzostwo. Teraz nalezy sie modlic by wreszcie cos ruszylo z ta Pogonią Nową, bo chce w przyszłym sezonie komplet zwycięstw obejrzeć .
|
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 20:05
Pierdolić wynik, chuj z nim, najważniejsze było się porzegnać z Pogonią. Ja płakałem, naprawdę u durzej grupki kibiców widać było łzy na twarzy, naprawdę można było się wzruszyć. Żal że nie było wiele więcej ludzi na ostatnim meczu ekstraklasy, by wspaniale porzegnać Pogoń. Najlepsze było dopiero to po meczu, kiedy zaczeliśmy śpiewać do piłkarzy by poszli do nas i oni rzucili w tłum swoje koszulki. Naprawde to było coś wspaniałego- płacz z powodu tego co tracimy. Ttak naprawdę prawdziwych kibiców poznaje się w biedzie, więc jestem wkurwiony na tych co nie przyszli się porzegnać, jak będziemy mieli zajebistą ekipe to dopiero wtedy przyjdą, to nie są prawdziwi kibice, bo ci powinni być na dobre i na złe. Amen. [Ostatnio edytowane przez Capo: 2003-05-31 20:14]
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 20:12
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie bo najlepsza w polsce jest POGON SZCZECIN MKS!!!!!!!!!! 
Przynajmiej dokonczylismy ten sezon ale i tak mi bylo bardzo smutno
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 20:27
Coście zrobili, z Pogonią coście zrobili?!!!!!
Pozdro dla kolesia w czarnej koszulce Pogońonline.pl i czarnej czapeczce [Ostatnio edytowane przez Arturo: 2003-05-31 20:35]
|
Pogoń Szczecin MKS!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 20:53
Gratulacje dla Pogoni za to że godnie pożegnała się z pierwszą ligą i dla wszystkich kibiców za to że jej nie opuścili w tym trudnym sezonie.
Wracajcie do nas szybko!!!
Pierwsza liga nie będzie już taka sama...
Najbardziej żal meczów Legia-Pogoń
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 20:57
> Coście zrobili, z Pogonią coście zrobili?!!!!!
Pozdro dla kolesia w czarnej
> koszulce Pogońonline.pl i czarnej czapeczce
Zapomniałeś dodać że miałem żółte spodenki Chyba że ktoś jeszcze był na meczu w koszulce serwisu Ale i tak najlepszy z naszego sektora był dziadek który przyszedł na 2 połowe: "na łącznika graj!" Pozdro dla wszystkich obecnych bo POGOŃ TO MY!!!
Czerwiec! Co? Emerytura!
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 21:10
o co chodzi czemu mowicie wracajcie do NAS przeciez POGON opuszcza 1 lige .Nawet na czwarta lige bedziemy chodzic wiem ze to nei to samo ale sie tez mozna cieszyc ze zwyciestw!!!!
TYLKO POGON UKOCHANA POGON......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 22:06
Ja i BUJU jeszcze bylismy w koszulkach PogonOnLine.pl Sektor 5.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 22:07
pzpn, pzpn, jebac, jebac pzpn. To co wyprawial ten sędzia bylo naprawde zalosne. A swoją drogą tez się wzruszylem jak wszyscy dziękowali portowcom. :~(
|
Goleniów z Pogonią
|
|
|
|
Odp: 0:1... - 31/05/2003 22:19
jestem dumny ze jestem kibicem Pogońi i napewno nigdy nie bede sie tego wstydzil !
zal sciska serce jak widze co sie dzieje wokol klubu ale Pogoń to my i kazy to z nas wie. Ja no Pogoń moge chodzic nawet w B klasnie . Kocham Pogoń !!!
|
na zawsze w moim sercu Pogoń Szczecin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1