| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń Szczecin Nowa - już wszystko legalnie!!!!!!!! - 27/05/2003 13:24
Najprawdopodobniej na jutrzejszym posiedzeniu ZZPN - podjeta zostanie decyzja o dopuszczeniu Nowej Pogoni do rozgrywek o mistrzostwo IV ligi w sezonie 2003/2004 ... 
Najprawdopodobniej o awans do III ligi bedzie walczyla Pogon, Chemik ... wielce prawdopodoabne ze Kotwica... Jeden z tych klubow spedzi w IV lidze conajmniej 3 lata... 
Z jednej strony wspaniala walka, rywalizacja, a z drugiej mozliwosc spedzenia kilku lat ukochanego klubu tylko w IV lidze...
Co Wy o tym myslicie...
[Ostatnio edytowane przez Czereś: 2003-05-27 17:28]
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - już wszystko legalnie!!!!!!!! - 27/05/2003 21:07
> ZADAM WAM JEDNO TYLKO PYTANIE KTO W TEJ NOWEJ POGONI BEDZIE GRAŁ. NA TO TRZEBA
> PIENIEDZY ZEBY DAC PILKARZOM I ODPOWIEDNICH PILKARZY BO POZIAOM $ LIGI AZ TAK
> TRAGICZNY NIE JEST ABY BYLE GRAJKAMI AWANS ZROBIC!!
mojej koleżanki stary grał w Inie w 4 lidze i gówno zarobił, na 4 lige nie trzeba wcale tak dużo hajsu, ckoć za darmo to i tam się nie gra i trzeba szybko zebrać te pieniądze bo do początku sezonu już tuż tuż.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - już wszystko legalnie!!!!!!!! - 27/05/2003 21:34
> Piszecie najprawdopodobniej. Poczekajmy do tego zebrania ZZPN i wtedy będzie
> można mówić czy wszystko jest OK, ale mam nadzieję, że tak właśnie będzie 
Pogoń Szczecin Nowa została zarejestrowana (to jest fakt), a jutro ZZPN podejmie decyzję w której lidze będzie grać (i tu jest mały problem).
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - już wszystko legalnie!!!!!!!! - 28/05/2003 11:53
> A CZY TY WIERZYSZ ZE JAKIS WARTSCIOWY GRACZ PRZYJDZIE DO NAS ZA JAKIES MARNE
> 1000 ZL. A DO TEGO TRZEBA WYJAZDY OPLACIC SEDZIOW ITP. PORZEBY KLUBU ROWNIEZ
> STROJE WODE ODZYWKI MEDYCZNE SPRAWY TO NIE JEST TAK HOP SIUP. PODAJ CHOC JAKIES
> NAZWISKA KTO SIE ZGODZI ZAGRAC W NOWEJ POGONI?
hehe - a coś Ty Słoneczniak taki ciekawy> Przyjdzie pora, będą konkrety. A ja się mogę ciebiezapytać: ile pieniędzy wydaje aktualnie SSA na pierwszoligową drużyne? No i na te wyjazdy i odżywki i stroje? znasz odpwiedź? Znasz
|
Pogoń to My
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - już wszystko legalnie!!!!!!!! - 28/05/2003 13:56
> Moze byc moje nazwisko....
Czereś tu chodzi o zawodników którzy będą grali za grosze, ale i też będą reprezentowali sobą jakiś poziom. Czyli krótko pisząc potrzebni są zawodnicy dobrzy którzy będą grali nie dla kasy, a dla Pogoni, jej kibiców, i samego siebie (np aby się wypromować). Moim zdaniem ciężko znależć takich zawodników, ale jest to wykonalne.
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin Nowa - już wszystko legalnie!!!!!!!! - 28/05/2003 17:22
"ZZPN nie podjął decyzji...
Dzisiejsze wyjazdowe posiedzenie zarządu ZZPN (w Stargardzie Szczecińskim) niestety nie przyniosło oczekiwanych rezultatów.
Jedyną wiążącą decyzją do podjęcia jakiej było dzisiaj zdolne to ciało, jest przyjęcie do Związku klubu Pogoń Szczecin Nowa. Działacze stwierdzili, że potrzebują jeszcze czasu, aby zdecydować w której lidze rozpocznie swoją walkę o powrót na ligowy szczyt Pogoń Szczecin Nowa. Decyzja ma zostać podjęta za około tydzień"
[Ostatnio edytowane przez Czereś: 2003-05-28 23:51]
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
- 1
- 2
-
|