| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
INWAZJA NA POZNAN??? - 14/05/2003 18:42
Na mecz pomiędzy Lechem Poznań a Pogonią Szczecin organizowany jest wyjazd pociągiem.
Spotkanie zostanie rozegrane 24 maja o godzinie 19:00 na stadionie przy ul. Bułgarskiej.
Zapisy będą przyjmowane w budynku klubowym przy ul. Karłowicza od środy 14.05 (potrzebny dokument ze zdjęciem i PESEL), cena przejazdu w dwie strony 10 zł, bilet na mecz 15zł.
No czekalem na konkretne info i jest....cena jak najbardziej zadowalajaca takze panowie nie ma co sie zastanawiac....wszyscy do poznania..dla przypomnienia nie bedzie nas tam bardzo dlugo takze wypadalo by sie godnie pokazac na koncowke sezonu w pyrlandii...ja bede na 100%
moze jakas akcja ulotka
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: INWAZJA NA POZNAN??? - 14/05/2003 18:47
Dla mnie to wyjazd numer 1 w kończącym się sezonie. Raz, że blisko, dwa, że strasznie prestiżowy. Myślę, że pojedzie nas wielu. Jednak na powtórkę z ostatniego razu nie liczę. Jeśli będzie nas 400 będę baaardzo zadowolony. Jeśli więcej, to jeszcze lepiej.
|
100%EG
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: INWAZJA NA POZNAN??? - 14/05/2003 22:29
> Kazdy kto sie uwarza za kibica Pogoni powinien tam pojechac!!!!
teraz to glupio palnales. nie mamy tyle miejsc w poznaniu zeby pojechali tam wszyscy kibice Pogoni tak jak to ujales to po pierwsze, a po drugie uwazam sie za kibica Pogoni, bardzo chcialbym pojechac ale nie wiem czy pojade, bo do czerwca mam czas popraw w szkole i nie wiem czy wygrzebie sie z zaliczen.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: INWAZJA NA POZNAN??? - 15/05/2003 21:53
> Zgadzam się że wyjazd na eLcha jest b. prestiżowy , jednak nie zapominajmy o
> wyjeździe do Chorzowa - będzie to nasz ostatni mecz w 1 lidze na długie lata.
Fakt,- tam też wypadałoby się zjawić
Ale kanał
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: INWAZJA NA POZNAN??? - 16/05/2003 10:24
zobaczymy czy ktos sie pojawi w chorzowie raczej znowu bedzie 0,jesli nawet ktos sie zjawi ruch wgniecie w ziemie kazdego z nas wiec radze jak juz pojechac na ten mecz to INCOGNITO.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: INWAZJA NA POZNAN??? - 16/05/2003 14:47
> zobaczymy czy ktos sie pojawi w chorzowie raczej znowu bedzie 0,jesli nawet ktos
> sie zjawi ruch wgniecie w ziemie kazdego z nas wiec radze jak juz pojechac na
> ten mecz to INCOGNITO.
To zmień nicka chulsie
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: INWAZJA NA POZNAN??? - 16/05/2003 17:02
ta kurwa kiedy ty sie pojawisz w chorzowie ja bylam tam dwa razy raz z legią,a ty chyba pojedziesz jak bedziesz mial przy sobie 200 psów lamusie.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: INWAZJA NA POZNAN??? - 16/05/2003 17:30
jeżeli dobrze kombinuję kim jest poinformowany to był tam pierwszy raz kiedy jeszcze nie chodziłeś po ziemi.
poza tym nie szczekaj tyle bo odnośnie CHorzowa możesz się zdziwić
|
kto z nas przegrał to pokaże czas...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: INWAZJA NA POZNAN??? - 18/05/2003 15:41
Sluchajcie, mam powazny problem. Studiuje w Poznaniu i chcialbym sie dolaczyc do grupy Pogoni juz w pyrlandii. Gdzie to jest mozliwe? Na dworcu? I jeszcze jeden problem, znacznie powazniejszy, czyli problem... odlaczenia Czy to da sie w ogole zrobic w jakims w miare bezpiecznym miejscu, czy bede musial wracac z wami do Szczecina? Pytam ludzi, ktorzy juz maja za soba pare wyjazdow do Pyrowa.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|